- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.041
Valla canım bugün 13. Hafta bitiyor 14 e dönüyoruz çok şükür bugünümüzü gösteren Rabbime bizim doğumlar da yakın olacak belki aynı gün kız.. bide cinsiyetleri öğrensek inşallahKız 13 haftalık mı oldu kuzu sende maşaölah büyüttün kuzuyu ay çok şükür daha dün gibi zaman geçiyor
Fulyacığım bende İstanbul'dayım Kağıthane deyim beklerim canım
Rabbimin verdiği son acı olsun diyelim canım sen hangi hastaneye başlıyorsun?
Bal teyze yeriz seni.. inşallah..
He valla canım çok zor oldu ama şükürler olsun bugüne.. amin inşallah..
Meltemim Rabbim serinlik versin güzel kalbine..
Seni germemek için içimde tuttum hep..
Önceden de demiştim peş peşe olsa keşke diye.. Rabbim yasak bitişinde kavuştursun bizi emi? Seviyorum seni canım arkadaşım..
Aşkım sen kimle karıştırdın beni :) ben hamile değilim ya canım miyaz ben :)Valla canım bugün 13. Hafta bitiyor 14 e dönüyoruz çok şükür bugünümüzü gösteren Rabbime bizim doğumlar da yakın olacak belki aynı gün kız.. bide cinsiyetleri öğrensek inşallah
Güzeller nasılsınız bakiiim?
Benim nette sıkıntılı canım yaMiyaz bende giremiyince google giriyorum ordan görmediklerimi okuyorum
@pastadelisi A anneveoglusu amin canlarım inşallah.
Fulyacim senin de az kaldı inşallah bebeğine kavusacaksin.
@pastadelisi A anneveoglusu amin canlarım inşallah.
Fulyacim senin de az kaldı inşallah bebeğine kavusacaksin.
Rabbimin verdiği son acı olsun diyelim canım sen hangi hastaneye başlıyorsun?
Bal teyze yeriz seni.. inşallah..
He valla canım çok zor oldu ama şükürler olsun bugüne.. amin inşallah..
Meltemim Rabbim serinlik versin güzel kalbine..
Seni germemek için içimde tuttum hep..
Önceden de demiştim peş peşe olsa keşke diye.. Rabbim yasak bitişinde kavuştursun bizi emi? Seviyorum seni canım arkadaşım..
Ablacm tabiki öyle burda aile olduk ama her an yazamıyo katılamıyo insan.Kızlar sık sık giriyorum ama sadece okuyabiliyorum Rabbim sizede nasip etsin okullar başladı ilk günler biraz hareketli o yüzden yorumlara katılamıyorum ama unutmayın sizinle seviniyor sizinle üzülüyorum
Anaaa Allah mı söyletti loooo tey tey teyyValla canım bugün 13. Hafta bitiyor 14 e dönüyoruz çok şükür bugünümüzü gösteren Rabbime bizim doğumlar da yakın olacak belki aynı gün kız.. bide cinsiyetleri öğrensek inşallah
Amin canım sağol okullar başlayınca doktor arastiramadim balım polatlida özel hastane var oraya gittim kan için cumartesi de keseyi görürüz inşallah.
Amin canım benim rabbim sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahŞemsime Rabbim hayırlı evlat versin inşallah kucağına almayı nasip etsin
Başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya canım hayirla başladın hayırla sonuçlansın inşallah.canım aşama aşama geliyoruz ocak ayını sabırsızlıkla bekliyorum
Sağol canım benim amin inşallahberen20 canm bu arada hayrlı uğurlu olsn sağlıkla ilerlesin inşallah çok sevndm
Amin canım çok sevindim hadi gözün aydın bugün aldığım tek güzel haberKızlar kan sonucum çıktı degerim 944 müş. Doktor cumartesi kese için çağırdı. Rabbim bu gebeligimi en hayirlisindan en sagliklisindan nasip etsin. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?