2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kız 13 haftalık mı oldu kuzu sende maşaölah büyüttün kuzuyu ay çok şükür daha dün gibi zaman geçiyor
Valla canım bugün 13. Hafta bitiyor 14 e dönüyoruz çok şükür bugünümüzü gösteren Rabbime bizim doğumlar da yakın olacak belki aynı gün kız.. bide cinsiyetleri öğrensek inşallah

canım benim bende seni seviyorum

Valla canım bugün 13. Hafta bitiyor 14 e dönüyoruz çok şükür bugünümüzü gösteren Rabbime bizim doğumlar da yakın olacak belki aynı gün kız.. bide cinsiyetleri öğrensek inşallah
Aşkım sen kimle karıştırdın beni :) ben hamile değilim ya canım miyaz ben :)

Güzeller nasılsınız bakiiim?

ben yorgun hissediyorum kendimi birde kyvdeler geliyor onlar geriyor geldiklerinde uslubunca kararınca kalıp gitseler eyvallah bir ay kalıyorlar kendi ailem olsada 10 günden sonrası olmuyor yaa

sen nasılsın

Yerim ben seni koca yürekli kadın

Kızlar sık sık giriyorum ama sadece okuyabiliyorum Rabbim sizede nasip etsin okullar başladı ilk günler biraz hareketli o yüzden yorumlara katılamıyorum ama unutmayın sizinle seviniyor sizinle üzülüyorum
Ablacm tabiki öyle burda aile olduk ama her an yazamıyo katılamıyo insan.

Anaaa Allah mı söyletti loooo tey tey teyy M miyaz

beren20 değerine de ayrıca çok sevindim Kat kat katlansın güzelim.. maşallah..
Amin canım sağol okullar başlayınca doktor arastiramadim balım polatlida özel hastane var oraya gittim kan için cumartesi de keseyi görürüz inşallah.

Son düzenleme:
Amin canım çok sevindim hadi gözün aydın bugün aldığım tek güzel haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…