2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Valla bilmem söylettirene kurban :))

Ah canm Allah yardmcn olsn bakalm senn mide bulantn olack mı :))
Amin canım... Midem bulanir diye de korkuyorum bulanmaz diye de korkuyorum. Kaybettigim bebegimde hiç midem bulanmamıştı. Rabbim rahat sağlıklı hamilelik versin hepimize.

Günaydın güzellikler

Kız bi yanlışlık oldu ben nagehanA yazacaktım sana nasıl yazdım bilmiyorum Kafa gidik ))

:) canm evet ikimzki çok yakn aynı hafta başnda ben sonunda sen sanrm :) Allah yardmcımz olsn.Mide bulantılarn nasıl canm başka daha naslsn nasıl gidiyo hamilelik.Benm yaknlarm hamile olanlar hamilelkleri hep kolay geçiyo ya onlar dilimden anlamıyo şmdilk :))

Amin canım... Midem bulanir diye de korkuyorum bulanmaz diye de korkuyorum. Kaybettigim bebegimde hiç midem bulanmamıştı. Rabbim rahat sağlıklı hamilelik versin hepimize.

Günaydın güzellikler
Canm kaç hafta kaybetmiştn ki sen benm 7 hafta da başlamştı mide bulantm.Canm olmamsndan neden korkuyosn Allah gerçktn kolay gebelk süreci versn çünkü cidden başlı başına bi olay hamilelik

İyiyim hamdolsun arzucuğum sen nasılsın unutma her zorluktan sonra bir kolaylık vardır Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah
Sağol adaşım elhamdülillah.. ne gelirse boynum kıldan ince zaten.. son acım olsun diye dua ediyorum Sen nasılsın?
ben yorgun hissediyorum kendimi birde kyvdeler geliyor onlar geriyor geldiklerinde uslubunca kararınca kalıp gitseler eyvallah bir ay kalıyorlar kendi ailem olsada 10 günden sonrası olmuyor yaa

sen nasılsın
Hakkın var 1 ay nedir ya? Neyse stres istemiyoruz şu dönemde lütfen fulyam.. Aynı evi paylaşan üniversite öğrencisi moduna geç.. otel style.. duy duyma gör görme.. belki utanır giderler..
Amin canım sağol okullar başlayınca doktor arastiramadim balım polatlida özel hastane var oraya gittim kan için cumartesi de keseyi görürüz inşallah.
Anladım canım inşallah.. doktor arıyordun ya buldun mu diye merak ettim seni..

Canım bulantı hafif ama yinede vr okul açıldı yoruluyorum ama bugünümü çok şükür.. Onun dışında beni de kimse anlamıyor ya eşim tutturmuş ye diye bulanıyorum diyorum iyi ne biliyorsan onu yap diyo yani onunlada limoni gibiyiz bugünlerde biraz sıkkınım açıkçası

Caaanım kızlar napıyorsunuz?
Caaanım ablam napıyom çalışıoz sen napıyosn bakalm güzel yüz güzel yürekli kuzum :)

Anaa bu dönemde limonlik olmasn kuzum azıcık duygusala bağla oda dayanamaz zannmca yani :)
Bndede var canm hala ama azaldı tabiki ama halszlkti kabzlktı oluyo tabiki birde dediğin gibi bunaldkça eşime çatıom bnde napaym :)

Tmm canım, şimdi gördüm mesajı, ancak girebildim kusura bakma. O zman haberleşiriz. Anammm ben çok heyecanlandım kız, bi de senin yanında bayılırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…