- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.081
Iyi olmak icin değişik uğraşılar edinmeye çalışıyorum balım.. puzzle stoğum eridi boyamaya geçtim bakalım..Caaanım ablam napıyom çalışıoz sen napıyosn bakalm güzel yüz güzel yürekli kuzum :)
Anaa bu dönemde limonlik olmasn kuzum azıcık duygusala bağla oda dayanamaz zannmca yani :)
Bndede var canm hala ama azaldı tabiki ama halszlkti kabzlktı oluyo tabiki birde dediğin gibi bunaldkça eşime çatıom bnde napaym :)
Sağol sinemim toparlanmak için uğraşmaya devam.. sen nasılsın?Canım sen nasılsın
Ewt ya görüşelim inşallah bi aksilik olmazsaİnşaallah
8+5te kurtaj oldum tam 7 haftalikken kalbi durmuş canim. Amin inşallah tek temennim hayırlı sağlıklı gebelik geçirip bebegimi hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak.:) canm evet ikimzki çok yakn aynı hafta başnda ben sonunda sen sanrm :) Allah yardmcımz olsn.Mide bulantılarn nasıl canm başka daha naslsn nasıl gidiyo hamilelik.Benm yaknlarm hamile olanlar hamilelkleri hep kolay geçiyo ya onlar dilimden anlamıyo şmdilk :))
Canm kaç hafta kaybetmiştn ki sen benm 7 hafta da başlamştı mide bulantm.Canm olmamsndan neden korkuyosn Allah gerçktn kolay gebelk süreci versn çünkü cidden başlı başına bi olay hamilelik
Allah kolaylık versin cnm benim bende aynı devamIyi olmak icin değişik uğraşılar edinmeye çalışıyorum balım.. puzzle stoğum eridi boyamaya geçtim bakalım..
Sağol sinemim toparlanmak için uğraşmaya devam.. sen nasılsın?
Valla gücüm yok canım kimseyle çatışacakCaaanım ablam napıyom çalışıoz sen napıyosn bakalm güzel yüz güzel yürekli kuzum :)
Anaa bu dönemde limonlik olmasn kuzum azıcık duygusala bağla oda dayanamaz zannmca yani :)
Bndede var canm hala ama azaldı tabiki ama halszlkti kabzlktı oluyo tabiki birde dediğin gibi bunaldkça eşime çatıom bnde napaym :)
Tmm canım, şimdi gördüm mesajı, ancak girebildim kusura bakma. O zman haberleşiriz. Anammm ben çok heyecanlandım kız, bi de senin yanında bayılırmışım
Yerim senn ouğraşını Rabbm güldürsn yüzünü.Iyi olmak icin değişik uğraşılar edinmeye çalışıyorum balım.. puzzle stoğum eridi boyamaya geçtim bakalım..
Sağol sinemim toparlanmak için uğraşmaya devam.. sen nasılsın?
Alıcaksn inşallah canm benm sakın korkma Rabbim ol desin yeterki8+5te kurtaj oldum tam 7 haftalikken kalbi durmuş canim. Amin inşallah tek temennim hayırlı sağlıklı gebelik geçirip bebegimi hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak.
Canm benmde öyle rahatladm tabi ama hala böyle düzeni yok midemn iştah yiyemiyorm.farklı bi psikolojiValla gücüm yok canım kimseyle çatışacakgüler yüzlü olmaya çalışıyorum oda yoruluyor diye amaaaann işte değişik bişeyler.. benimde gün boyu bulantım oldu bi garibim yaa midemin hiç düzeni yok gibi
Doğru diyosun canım içimi rahatlattin.Yerim senn ouğraşını Rabbm güldürsn yüzünü.
Alıcaksn inşallah canm benm sakın korkma Rabbim ol desin yeterki
Canm benmde öyle rahatladm tabi ama hala böyle düzeni yok midemn iştah yiyemiyorm.farklı bi psikoloji
1 kilo almışım bende sabah tartıldımYerim senn ouğraşını Rabbm güldürsn yüzünü.
Alıcaksn inşallah canm benm sakın korkma Rabbim ol desin yeterki
Canm benmde öyle rahatladm tabi ama hala böyle düzeni yok midemn iştah yiyemiyorm.farklı bi psikoloji
1 kilo almışım bende sabah tartıldımaslında seviniyorum kilo almadığımA bebek sağlıklı olsun yeter..
gunaydin kizlar nasilsinizz
Tmm canım, şimdi gördüm mesajı, ancak girebildim kusura bakma. O zman haberleşiriz. Anammm ben çok heyecanlandım kız, bi de senin yanında bayılırmışım
trasnfer oldum cnm bugub 10. gunum bakalim beklemedeyim iste pazar gunu belli olacak hersey yaaa gerci bugun tahlil vermeye gittim sabah doktor ya tahlil ya ilac dedi ilac pahali olunca ilac dedim bende jayirlisi boyleymis galiba bilemedim baska bi yerde yaptirsammiGünaydn yağmurcm saolasn sen naslsn ne yaptın gelşmeler nasıl
canım nasılsın test günün geldimigunaydin kizlar nasilsinizz
Sağol adaşım elhamdülillah.. ne gelirse boynum kıldan ince zaten.. son acım olsun diye dua ediyorum Sen nasılsın?
Hakkın var 1 ay nedir ya? Neyse stres istemiyoruz şu dönemde lütfen fulyam.. Aynı evi paylaşan üniversite öğrencisi moduna geç.. otel style.. duy duyma gör görme.. belki utanır giderler..
Anladım canım inşallah.. doktor arıyordun ya buldun mu diye merak ettim seni..
iyi olmaya calisiyorum cnm test gunum pazar gunu ama bugunden verim dedim onuda doktor ya ilac ya tahlil dedi bende ilac pahali olunca ilac yazdirdim kaldi yani oyle tahlilimcanım nasılsın test günün geldimi
Canm nasıl yani ya tahlil ya ilaç orayı anlamadm bentrasnfer oldum cnm bugub 10. gunum bakalim beklemedeyim iste pazar gunu belli olacak hersey yaaa gerci bugun tahlil vermeye gittim sabah doktor ya tahlil ya ilac dedi ilac pahali olunca ilac dedim bende jayirlisi boyleymis galiba bilemedim baska bi yerde yaptirsammi
yaa beni ilacta yazdiracaktim prosudurleri ya ilac ya tahlilmis:)Canm nasıl yani ya tahlil ya ilaç orayı anlamadm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?