2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Iyi olmak icin değişik uğraşılar edinmeye çalışıyorum balım.. puzzle stoğum eridi boyamaya geçtim bakalım..
Canım sen nasılsın
Sağol sinemim toparlanmak için uğraşmaya devam.. sen nasılsın?

8+5te kurtaj oldum tam 7 haftalikken kalbi durmuş canim. Amin inşallah tek temennim hayırlı sağlıklı gebelik geçirip bebegimi hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak.

Iyi olmak icin değişik uğraşılar edinmeye çalışıyorum balım.. puzzle stoğum eridi boyamaya geçtim bakalım..

Allah kolaylık versin cnm benim bende aynı devam

Valla gücüm yok canım kimseyle çatışacak güler yüzlü olmaya çalışıyorum oda yoruluyor diye amaaaann işte değişik bişeyler.. benimde gün boyu bulantım oldu bi garibim yaa midemin hiç düzeni yok gibi

Yerim senn ouğraşını Rabbm güldürsn yüzünü.

8+5te kurtaj oldum tam 7 haftalikken kalbi durmuş canim. Amin inşallah tek temennim hayırlı sağlıklı gebelik geçirip bebegimi hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak.
Alıcaksn inşallah canm benm sakın korkma Rabbim ol desin yeterki

Canm benmde öyle rahatladm tabi ama hala böyle düzeni yok midemn iştah yiyemiyorm.farklı bi psikoloji

Doğru diyosun canım içimi rahatlattin.

1 kilo almışım bende sabah tartıldım aslında seviniyorum kilo almadığımA bebek sağlıklı olsun yeter..

Tmm canım, şimdi gördüm mesajı, ancak girebildim kusura bakma. O zman haberleşiriz. Anammm ben çok heyecanlandım kız, bi de senin yanında bayılırmışım

canım cumartesi sana uygunmu yarın geliyorum yine istanbula
sabah kontrol var 10 gibi işim biter kız dur bayılma sakın

Günaydn yağmurcm saolasn sen naslsn ne yaptın gelşmeler nasıl
trasnfer oldum cnm bugub 10. gunum bakalim beklemedeyim iste pazar gunu belli olacak hersey yaaa gerci bugun tahlil vermeye gittim sabah doktor ya tahlil ya ilac dedi ilac pahali olunca ilac dedim bende jayirlisi boyleymis galiba bilemedim baska bi yerde yaptirsammi

Kızlar dün Dr gittim 6. Gün kontrolum oldu sağda 2 yumurtanın gelişimi önden gidiyor.
Bunun için çatlama önleyici iğne verdi

8 yumurta eşit büyüyor arkadan gelenler var küçük bakalım opuya kadar onlar nasıl gelişecek dedi

Cumartesi kontrol var yine
Gelecek hafta perşembe cuma cumartesi gelişime göre yumurta toplama olacak dedi benden haberler bunlar

ahh birde bunu yapabilsem ahhh

sen nasılsın canım

Canm nasıl yani ya tahlil ya ilaç orayı anlamadm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…