- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.101
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın sen transfer işini ne yaptın ben geçmişi çok bi göremiyorum nerelerdesin gerçi misafirden kafa bana yar değildi iki aydır adette olamıyordum kızlar söylediysede unutmuş olabilirim de yanigunaydin kizlar nasilsinizz
Ha yeni gördüm mesajı inşallah hayırlı haberler alırsın canım doktor kaçını günü tahlil yaptır dedi sanatrasnfer oldum cnm bugub 10. gunum bakalim beklemedeyim iste pazar gunu belli olacak hersey yaaa gerci bugun tahlil vermeye gittim sabah doktor ya tahlil ya ilac dedi ilac pahali olunca ilac dedim bende jayirlisi boyleymis galiba bilemedim baska bi yerde yaptirsammi
cnm transfer oldum ben bugun 10. gunum ama sanki tutmadi givi geliyor bilmiyorum yanii allak bullagim iki gundur yaaGünaydın canım iyiyim sen nasılsın sen transfer işini ne yaptın ben geçmişi çok bi göremiyorum nerelerdesin gerçi misafirden kafa bana yar değildi iki aydır adette olamıyordum kızlar söylediysede unutmuş olabilirim de yani
12. gun dedi ama bugun bi saglik ocaginda yaptirim dedim oda yapmadi doktorHa yeni gördüm mesajı inşallah hayırlı haberler alırsın canım doktor kaçını günü tahlil yaptır dedi sana
Canım ben hiç vermedim kusma olmadı bende sadece iştahsızlık oldu işte 1 kilo almışımBen almaya geçemedm canm 7 kilo verdm ya sen ne kdr verdn tabi sağlıklı olsnda kilo almamak iyi aslnda
inşallah yerleşme kanamasıdır canım yaaKızlar gene benden leke gelmeye başladı daha adetime 11 gün var ilk defa böyle oluyor neden acaba
İnşaallahinşallah yerleşme kanamasıdır canım yaa
Kötü düşünme canım kötüyü çağırma yani hayırlısı de bekle bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsıncnm transfer oldum ben bugun 10. gunum ama sanki tutmadi givi geliyor bilmiyorum yanii allak bullagim iki gundur yaa
İlk defa mı oluyor buKızlar gene benden leke gelmeye başladı daha adetime 11 gün var ilk defa böyle oluyor neden acaba
Bekle canım iğne etkisi geçmemiştir belki az daha sabret bakalım pazara bişey kalmadı inşallah hayıtşı haberlerini alırızda seviniriz12. gun dedi ama bugun bi saglik ocaginda yaptirim dedim oda yapmadi doktor
Aaaa ablacm Rabbm hayra yazsn inşllah yerleşmediiirrrKızlar gene benden leke gelmeye başladı daha adetime 11 gün var ilk defa böyle oluyor neden acaba
Hee iyi bari canm ben çok verdm inşllah artk yiyebilrm ya çook özledm iştahla yemek yemeyiCanım ben hiç vermedim kusma olmadı bende sadece iştahsızlık oldu işte 1 kilo almışım
İlk defa oluyor sevgulİlk defa mı oluyor bu
8nsaallah cnm yaaaKötü düşünme canım kötüyü çağırma yani hayırlısı de bekle bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın
igne olmadim cnm dobdurulmus embriyo oldugu icin hicbirseyin etkisi yok cnmBekle canım iğne etkisi geçmemiştir belki az daha sabret bakalım pazara bişey kalmadı inşallah hayıtşı haberlerini alırızda seviniriz
İnşallah yerleşmedir gönlümüzden geçen o tabiki ama değilse bile korkma arada bir olabiliyor canııımmmİlk defa oluyor sevgul
Hee tabi bende sıkıntı var sayfada ben böyle fransız kalıyorum canım kusura bakma neyse biz yinede bekleyelim bence doktoru dinleyelim az kaldı zaten biliyorum sabırsızlanıyor insan ama bide değer düşük sitresine falan girme yaniigne olmadim cnm dobdurulmus embriyo oldugu icin hicbirseyin etkisi yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?