- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.121
Kıyamaamm sabır kuzu bebişte az daha büyüsün gör bakalım nasıl yediriyor kızımız :)Hee iyi bari canm ben çok verdm inşllah artk yiyebilrm ya çook özledm iştahla yemek yemeyi
ayyy kuzum dusuk falan ciksada yeterki ciksa yaa artik o moddayimHee tabi bende sıkıntı var sayfada ben böyle fransız kalıyorum canım kusura bakma neyse biz yinede bekleyelim bence doktoru dinleyelim az kaldı zaten biliyorum sabırsızlanıyor insan ama bide değer düşük sitresine falan girme yani
İnşallah çıkacak canım umudunu yitirme rabbim daha fazla aratmasın inşallah hayırlısıyla vermiş olsun sitres olmamaya çalış telkinle kendini azda olsa bu senin için daha iyi olurayyy kuzum dusuk falan ciksada yeterki ciksa yaa artik o moddayim
cnm verdim kan tahlili ben 0.1 cikti yani olmadi 2 gunde yukselecegini sanmiyorumİnşallah çıkacak canım umudunu yitirme rabbim daha fazla aratmasın inşallah hayırlısıyla vermiş olsun sitres olmamaya çalış telkinle kendini azda olsa bu senin için daha iyi olur
Hadi ya ama daha erken hiç umut yok mu yani canımcnm verdim kan tahlili ben 0.1 cikti yani olmadi 2 gunde yukselecegini sanmiyorum
yani bende 2 gunde yukselmez gibime geliyor cnm blmyrum genede sanmiyorum amaHadi ya ama daha erken hiç umut yok mu yani canım
Hadi yaa. Arkadaşım çok üzüldüm ama lütfen pes etme maddi ve manevi hazır olduğunda tekrar dene arkadaşımcnm verdim kan tahlili ben 0.1 cikti yani olmadi 2 gunde yukselecegini sanmiyorum
hayırlısı olsun hakkında canımyani bende 2 gunde yukselmez gibime geliyor cnm blmyrum genede sanmiyorum ama
Ah canım ya ben biraz önce okudum gece çocuğun burnu tıkandı biraz geç yattım. 11 de yataktan kalktım kusura bakma birazdan sohbet var kuranı ve sohbeti ben yapacağım o yüzden bu gün müsait değilimP pastadelisiHalim rabbime malum ben İstanbul'dayım saat 11e kadar görüşme ayarlarsak sizi görüp gitmek isterim mesaj atın bana oldumu
Soğusun lürfeeeennn yandık kayseride bu yazKeyifli hafta sonları canlarım.. hava soğumaya başladı ankarada.. kış geliyooorr
Kuzum kafan mı karıştı benim evlâdım yok ki..Soğusun lürfeeeennn yandık kayseride bu yazokulda sürekli elimde yelpaze menopozlu kadınlar gibiyim.. Sen nasılsın kızın okula gidiyo değil mi
İnşallah kuzum benim nasipSağol ebrucum dari sana olsun inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?