2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

ayyy kuzum dusuk falan ciksada yeterki ciksa yaa artik o moddayim

ayyy kuzum dusuk falan ciksada yeterki ciksa yaa artik o moddayim
İnşallah çıkacak canım umudunu yitirme rabbim daha fazla aratmasın inşallah hayırlısıyla vermiş olsun sitres olmamaya çalış telkinle kendini azda olsa bu senin için daha iyi olur

İnşallah çıkacak canım umudunu yitirme rabbim daha fazla aratmasın inşallah hayırlısıyla vermiş olsun sitres olmamaya çalış telkinle kendini azda olsa bu senin için daha iyi olur
cnm verdim kan tahlili ben 0.1 cikti yani olmadi 2 gunde yukselecegini sanmiyorum

A anneveoglusu iyi gibiyim şükürler olsun canım.. haberler sendeydi.. oda cok şükür iyi geldi.. hadi bakalım dört gözle bekliyorum
Y yagmur_20 üzülme sakın canım Allah çok büyük muhakkak koşa koşa gelecektir zamanı gelince.. ya sabır..

Keyifli hafta sonları canlarım.. hava soğumaya başladı ankarada.. kış geliyooorr

P pastadelisi Halim rabbime malum ben İstanbul'dayım saat 11e kadar görüşme ayarlarsak sizi görüp gitmek isterim mesaj atın bana oldumu
Ah canım ya ben biraz önce okudum gece çocuğun burnu tıkandı biraz geç yattım. 11 de yataktan kalktım kusura bakma birazdan sohbet var kuranı ve sohbeti ben yapacağım o yüzden bu gün müsait değilim

Soğusun lürfeeeennn yandık kayseride bu yaz okulda sürekli elimde yelpaze menopozlu kadınlar gibiyim.. Sen nasılsın kızın okula gidiyo değil mi
Kuzum kafan mı karıştı benim evlâdım yok ki..
Haklısın çok yandık bu sene.. kış da çetin geçecek belliki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…