- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.141
Hoşgeldin canım şu sitres zaten başa bela dua et az ferahlarsın inşallah herşey gönlünce olsunslm kızlar bende yeni geldim bu gece çatlatma iğnemi olup pazartesi aşılama yapılıcak çok stresliyim ya
Ayyy canım yeni gördümcanım cumartesi sana uygunmu yarın geliyorum yine istanbula
sabah kontrol var 10 gibi işim biter kız dur bayılma sakın
Amaaaannn pastadelisi ile karıştırdım arzuKuzum kafan mı karıştı benim evlâdım yok ki..
Haklısın çok yandık bu sene.. kış da çetin geçecek belliki..
Ayy ewt yaa bende çok heyecanlıyım kız, inş görüşebilir yaaAnaaa fulişle tanışacak bende olsaaamm fulişimi çoook merk ediyorm :))
Şu an bu mesajları gördükçe çok üzülüyorum valla, off:-(P pastadelisi @Halim rabbime malum ben İstanbul'dayım saat 11e kadar görüşme ayarlarsak sizi görüp gitmek isterim mesaj atın bana oldumu
Umarım stresin sonunda güzel haberler ile gelirsin canımslm kızlar bende yeni geldim bu gece çatlatma iğnemi olup pazartesi aşılama yapılıcak çok stresliyim ya
Sanada canımİyi geceler kızlar
Olsun canım sorun yokAmaaaannn pastadelisi ile karıştırdım arzuhaklısın kısıra bakma valla karıştı demekki
Evet canm oluyo arada benmde bebek büyüdükçe olablrmşGünaydın kızlar iyi pazarlarD Deli_manya nagehan canım kasıkkarındA sızlama oluyo mu benim özellikle sağ kasığım sızlıyor arada
Selamlar sinem naslsnGünaydınnnn
Mutlu pazarlar arzucanGünaydın.. Mutlu pazarlar..
İyilik cnm sen nasılsınSelamlar sinem naslsn
Mutlu pazarlar arzucan
Günaydın canimGünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?