2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Cnm karindan mi gözüktü

Hay maşallah had bakalım inşallah hep iyi haberlerle gelirsin canım benim. Olmaz inşallah kuzu ama sen bu ara çok bi kimyasalla haşır neşir olma dikkat et

Canım bende 8. Haftamda küveti çamaşır suyu ile temizledim sonra kendimi dışarı zor attım bi daha tövbe dedim bence kesinlikle kullanma ayrıca çamaşır suyunda bulunan bi kimyasal özellikle kadınlarda idrar yolu enfeksiyonuna ve kısırlığa sebep oluyo burda marka ismi vermek doğru olmaz bundan dolayı kesinlikle tuvaletler ve klozette çamaşır suyu kullanmayın ben sadece cif kullanıyorum

Ay canım benim çok güzel maşallah biley olmas sen canını skma hiç ama kullanma daha çamaşır suyu kuzum.Ay yerim seni ya :)))

Ay canım benim çok güzel maşallah biley olmas sen canını skma hiç ama kullanma daha çamaşır suyu kuzum.Ay yerim seni ya :)))

Amin canım inşallah bi daha mı tövbe çok dikkat edicem.
Hay maşallah had bakalım inşallah hep iyi haberlerle gelirsin canım benim. Olmaz inşallah kuzu ama sen bu ara çok bi kimyasalla haşır neşir olma dikkat et

Bebegime bisey olmasin da yeter ki kullanmam canim

Günaydınlarr herkese

millet nerde bu saaat oldu yoksunuz piyasada

P pastadelisi bende üzüldüm teli kapalı uyarısı verince demek nasip değilmiş
yarın yumurtalar toplanacak hayırlısı bakalım eşimle geliyoruz sabah 09:30 da olacak dua edin kızlar

Ablacm günaydn
Şmdi sen istanbulda mısın kv geldi mi eşinle nereye gidiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…