- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.181
canım dün kontrol vardı istanbulda idimAblacm günaydn
Şmdi sen istanbulda mısın kv geldi mi eşinle nereye gidiyosun.
Hmmm anladm ablacm hadi bakalm Rabbm emeklerini boşa çıkarmasn inşallah.Günü birlik gtmekte zor oluyordur abla ya Rabbm yardmcnz olsn.canım dün kontrol vardı istanbulda idim
bugün görevdeyim yarın yine izin alacağım bu sefer eşimle geleceğim yumurtalar toplanacak eşimde örnek verecek
sonra döllenme durumları hakkında bize bilgi verilecek ertesi gün ve 3. gün
kyvdeler geldi canım sık sık istanbula günü birlik gitme işini saklayamadım eşim kimse bilmesin istiyordu ama ona söyledim kadın merak etti sordu bu işe yalan ile başlamak istemedim oğluna bildiğini belli etme dedim sağolsun oda btamam merak etme sen dedi
sen nasılsın
Ablaa ben senden güzel haber bekliyodm yaKızlar ben adet oldum arada olan lekeler neydi anlamadım
artık vücudumuzu tanıyamıyoruz bu bebek isteme süreci gercekten hormonlarımızı etkiliyorKızlar ben adet oldum arada olan lekeler neydi anlamadım
İnşallah sıkıntısız geçirirsin canım kaliteli yumoslarin olur. Yarın güzel haberlerini bekliyorum.Günaydınlarr herkese
millet nerde bu saaat oldu yoksunuz piyasada
P pastadelisi bende üzüldüm teli kapalı uyarısı verince demek nasip değilmiş
yarın yumurtalar toplanacak hayırlısı bakalım eşimle geliyoruz sabah 09:30 da olacak dua edin kızlar
inşallah dua et canım benim için allah razı olsunİnşallah sıkıntısız geçirirsin canım kaliteli yumoslarin olur. Yarın güzel haberlerini bekliyorum.
Canım öncelikle hayırlı olsun şimdi sende heyecan tavandırGünaydınlarr herkese
millet nerde bu saaat oldu yoksunuz piyasada
P pastadelisi bende üzüldüm teli kapalı uyarısı verince demek nasip değilmiş
yarın yumurtalar toplanacak hayırlısı bakalım eşimle geliyoruz sabah 09:30 da olacak dua edin kızlar
Tabi rabbim bilir canım benim bende bu ay bekliyordum senden rabbim hepimize hayırlısını nasip etsinartık bilmiyorum arkadaşlar erken adet oldum arada lekeler geldi yaş geçiyor 45 olcam yakında ben yavaş yavaş vazgeçiyorum bu sevdadan rabbim en iyisini bilir
Sen öğretmen ben veli, aynı durumdayım valla. Hala okulda bekliyorum daCanım öncelikle hayırlı olsun şimdi sende heyecan tavandırben çok giremiyorum canım zaten 10 dk teneffüs koş koş tuvalete gidiyorum bi iki lokma bişey atıştırıyorum içeri zili calıyo hadi bakalım gelişmeleri yaz tek tek inş herşey güzel olacak
Canım valla mesleğimi seviyorum ama okulum evime uzak otobüsle 40 dk sürüyo iyice sersem gibi oluyorum eve gelmeyeSen öğretmen ben veli, aynı durumdayım valla. Hala okulda bekliyorum da
Bende kagithanedeyim giremedim ne samandır yazılarını okuyorum baştan assacanım sakine ile buluşursak sanada uygun olursa buluşma yerine sende gel tanışalım.
çok teşekkür ederim.
Günaydın canim insallah hayirlisi olur bende asilama olucam çok heyecanlıyım insallah tutar rabbim bütün dileklerimizi kabul etsin insallahGünaydınlarr herkese
dün opu oldu 12 yumurta toplandı merak ediyorum kaçı döllendi bu gün arayacaklar bakalım hayırlısı allahtan.
dr 10 güne kadar adet olursun temizlen haberim olsun miyon oqerasyonu olacak dedi. sıra onda şimdi sonra iyileşme ve iyi olduğumda rahim transfer çok heyacanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?