- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.201
Günaydın canim insallah hayirlisi olur bende asilama olucam çok heyecanlıyım insallah tutar rabbim bütün dileklerimizi kabul etsin insallah
Günaydn abla bu ara buralar çook durgun herkes suskn.Günaydın kızlar nasılsınız
Ablacm maşallah çok güzel Rabbm hayrlı etsn inşallah.çok sevndmaz önce merkezden aradılar 12 yumurtanın 10 tanesi olgundu bunlardan 8 i döllendi dedi 3. ve 5. gün sizi arayacağım dedi. kalitesi şuan belli olmaz 3. günü bir fikir verir bize biraz dedi.ayy inşallah 3e ve 5e kayıp yaşamadan gelir kuzularım
He ya nerdeki millet mesaj atıyorum görülmüyor mu bilemedimGünaydn abla bu ara buralar çook durgun herkes suskn.
Ablacm maşallah çok güzel Rabbm hayrlı etsn inşallah.çok sevndm
Görülüyor görülüyor..He ya nerdeki millet mesaj atıyorum görülmüyor mu bilemedim
Hee o zaman tamam :)Görülüyor görülüyor..
Herkese günaydın..
Hoş günaydın saati kaçmış ama olsun
Allah daha iyi etsin inşallahA anneveoglusu bir gün iyi bir gün kötü ama şükürler olsun bugüne fulyam.. güzel haberlerini okudum daha iyi oldum.. rezervin 18-25 yaş arası.. helal olsun maşallah canımmm
Canım buraya kadar herşey yolunda gitti bundan sonrası da öyle olacak Allahın izniyle.. rahmet yağmurundan bizim kucağımıza da yağdıracak Allah..Allah daha iyi etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım bende şaşırdım
Önemli olan kaliteli Embriryo olması
İyiyim ablacım sen nasılsınMerhaba hanımlar nerdesiniz yaa
M miyaz nasılsın güzelim
ardemir sen nasılsın canım
D Deli_manya çok teşekkür ederim canım
ebru_can_ebru nasılsın canım
Y yagmur_20 canım nasılsın test sonucun ne oldu
Y yumyumyumiyum canım nasılsın tedavi görüyormusun
@ayllllliiiin35 canım sen nasılsın
MeLMuR_2016 canım sen nasılsın
P pastadelisi sen nasılsın kuzu alıştımı okula
Halim rabbime malum nasılsın canım pes etme biz ileri yaşlar için gebe kalmak kolay olmuyor
Benimki de erkekti hiç bi kromozom sorunû yoktu ama gelişmedi bebeğim seni çok iyi anlıyorum erkek olduğunu öğrendiğimde otobüste okula gidene kadar sessizce ağladım çok koydu gerçekten bebeğimi kaybetmiş gibi hissettimişim ama Rabbim yine bi melek gönderdi inş sanada gönderecekKızmış bebeğim..gen testi sonuçları çıktı.. sonuçlar normal.. bebekte kromozomal bir sorun yok
Merak ediyorsunuz diye yazayım dedim..
İyiyim çok şükür bu ay durgun geçiriyoruz. Tatil verdik kendimize...çok yazamıyorum ama arada girip okuyorum güzel haberlerine çok mutlu oluyorum.Merhaba hanımlar nerdesiniz yaa
M miyaz nasılsın güzelim
ardemir sen nasılsın canım
D Deli_manya çok teşekkür ederim canım
ebru_can_ebru nasılsın canım
Y yagmur_20 canım nasılsın test sonucun ne oldu
Y yumyumyumiyum canım nasılsın tedavi görüyormusun
@ayllllliiiin35 canım sen nasılsın
MeLMuR_2016 canım sen nasılsın
P pastadelisi sen nasılsın kuzu alıştımı okula
Halim rabbime malum nasılsın canım pes etme biz ileri yaşlar için gebe kalmak kolay olmuyor
Kızmış bebeğim..gen testi sonuçları çıktı.. sonuçlar normal.. bebekte kromozomal bir sorun yok
Merak ediyorsunuz diye yazayım dedim..
A anneveoglusu ablam iyiyim canım sen nasılsın bugün evraklarımı verdim yarın işe başlıyorum sonundaardemir ablacım en kısa zamanda rabbim sağlıkla bebişini nasip etsin seni çok seviyorum
İyiyim ablacım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?