2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

az önce merkezden aradılar 12 yumurtanın 10 tanesi olgundu bunlardan 8 i döllendi dedi 3. ve 5. gün sizi arayacağım dedi. kalitesi şuan belli olmaz 3. günü bir fikir verir bize biraz dedi.ayy inşallah 3e ve 5e kayıp yaşamadan gelir kuzularım

Günaydın canim insallah hayirlisi olur bende asilama olucam çok heyecanlıyım insallah tutar rabbim bütün dileklerimizi kabul etsin insallah

canım inşallah aşılama ile rabbim yüzünü güldürsün
amin arkadaşım aşılama için iğnelere başladın mı

Günaydın kızlar nasılsınız
Günaydn abla bu ara buralar çook durgun herkes suskn.

Ablacm maşallah çok güzel Rabbm hayrlı etsn inşallah.çok sevndm

A anneveoglusu bir gün iyi bir gün kötü ama şükürler olsun bugüne fulyam.. güzel haberlerini okudum daha iyi oldum.. rezervin 18-25 yaş arası.. helal olsun maşallah canımmm
Allah daha iyi etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım bende şaşırdım
Önemli olan kaliteli Embriryo olması

İyiyim ablacım sen nasılsın

Kızmış bebeğim.. gen testi sonuçları çıktı.. sonuçlar normal.. bebekte kromozomal bir sorun yok
Merak ediyorsunuz diye yazayım dedim..
Benimki de erkekti hiç bi kromozom sorunû yoktu ama gelişmedi bebeğim seni çok iyi anlıyorum erkek olduğunu öğrendiğimde otobüste okula gidene kadar sessizce ağladım çok koydu gerçekten bebeğimi kaybetmiş gibi hissettimişim ama Rabbim yine bi melek gönderdi inş sanada gönderecek

İyiyim çok şükür bu ay durgun geçiriyoruz. Tatil verdik kendimize...çok yazamıyorum ama arada girip okuyorum güzel haberlerine çok mutlu oluyorum.

Kızmış bebeğim.. gen testi sonuçları çıktı.. sonuçlar normal.. bebekte kromozomal bir sorun yok
Merak ediyorsunuz diye yazayım dedim..

canım benim seni öyle anlıyorum ki kayıp çok....
rabbim imtahınını bunla geride bıraksın bir daha yaşatmasın
hamile kalabiliyorsun inşallah sağlıklada tamamlayacaksın bir tanem
sonu güzel olacak inşallah allahın izniyle

işin hayırlı olsun ebrucum. güzel haberlerini alalım inşallah

bende iyiyim canım adet olmayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…