- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Sende varlığın ile bizi mutlu ediyorsun canım dualarınla senden de Allah razı olsunSaol kuzum, çok sevindim, çok mutlu oldum. Allah razı olsun.
Allah razı olsun canım benim çok iyi düşünmüşsün Maşallahhhhh sanaKızlar baktım da bu 3 esmaül hüsnanın anlamları bize daha çok uyuyor. Ya Halık, Ya Bari, Ya Musavvir. Ya evvelden sonra bunları da okuyabiliriz isterseniz. Ben ya evvele ek olarak Ya Halık okudum 500'er M miyaz @yagmur_20 @Humyuk hepinize. Rabbim kabul etsin
Dilim döndüğünce Allah kabul etsin inşallah adaşımAdaşım çok hızlısın maaşallah
Doğum günün kutlu olsun canım fulyamMerhaba izinde iken giremiyorum pek duayı yapamadım bu akşam İnşallah
Cumaya Dr kontrolüm vardı bugün ovide çift çizgi gördüm Dr gittim erkenden sol tarafran yurtlama olmuş 22 mm büyüklüğünde dedi bu akşam ve cumartesi ilişki önerdi rabbim doğum günum olan bu gunde bana hayırlı ve sağlıklı Salih bir evlad nasip eder inşallah hediyem gelir bu ay insallah
Canımcım bende seni çok seviyorumBugün benim için karanlık bir gündü ama buraya gelip yazdıklarınızı da okuyunca ferahladı içim.. iyi ki sizi tanıdım iyi ki Rabbim bizi aynı amaç uğruna karşılaştırdı.. hamdolsun..
Sizi çok seviyorum..
Abla aslanpençesinden oldu o zaman büyük ihtimal erkennyumurtlaman ve güzel büyümesi hormlar düzene binmeye başlamış demek gözümüz aydınMerhaba izinde iken giremiyorum pek duayı yapamadım bu akşam İnşallah
Cumaya Dr kontrolüm vardı bugün ovide çift çizgi gördüm Dr gittim erkenden sol tarafran yurtlama olmuş 22 mm büyüklüğünde dedi bu akşam ve cumartesi ilişki önerdi rabbim doğum günum olan bu gunde bana hayırlı ve sağlıklı Salih bir evlad nasip eder inşallah hediyem gelir bu ay insallah
Ben görüyorum sanki birşeylerKızlar bi bakın hele şu teste beri gelin :)
Herkesler görüyor benim herif görmüyor :)Ben görüyorum sanki birşeyler
Hahahahaha eniştem ne anlarHerkesler görüyor benim herif görmüyor :)
Allaaaahh geliyor geliyooorKızlar bi bakın hele şu teste beri gelin :)
Valla anlamıyor zorla en son he var çizgi gibi bişey dedi :)Hahahahaha eniştem ne anlar
Gelsiinnn kuzu artık bu kızlar nerde ya hepsi uyudu mu kiAllaaaahh geliyor geliyooor
Sabaha bayram yeri olur buralar Gelsiinnn kuzu artık bu kızlar nerde ya hepsi uyudu mu ki
Ay inşallah yaGelsiinnn kuzu artık bu kızlar nerde ya hepsi uyudu mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?