2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım çok şükür kızım hiç sorun çıkarmadı, o güzel duruyor da. Sınıfta 2 kişi var yerlerde. Öğretmen bile diyor ki 21 senelik öğretmenim ben böyle bişey görmedim diyor. Bildiğiniz gibi değil. Anneleri sınıfta duracakmış, çıktıklarında kıyamet. O yüzden çocuğumu bırakıp gelemiyorum, kimse gidemiyor inan. Bazı gidenler varya tabi. Çok etkileniyor, öğretmen geçen gün kızımı çıkamadı yanıma, çocuklar ağlıyor, anneleri bağırıyor, çok etkilendim diye. Biraz beklettim yanımda. Diğer ağlamayan çocuklar bile ağlamaya başladı. Ayy ortamı bi görsen. Kafayı yiyecem artık. Dün bi pedagog geldi, gözlemlemek için. Bakalım nolacak. Ne dedi aileye bilmiyorum. Baya yorucu geçiyor benim içinde. Ayakta durmaktan bacaklarım ağrıyor artık inan.

Kızmış bebeğim.. gen testi sonuçları çıktı.. sonuçlar normal.. bebekte kromozomal bir sorun yok
Merak ediyorsunuz diye yazayım dedim..
Ayy kuzum ya inan okuyunca içimden bişey koptu, kalbim sıkıştı Vala. Rabbim inşallah en kısa zamanda yüzünü güldürsün, bu yaşadığın son acı olsun. Senin için en hayırlısı buymuş, bu u sende biliyorsun. Sebep ne peki insan merak ediyor yine de tBi. Ee neden oldu diye

tedavi durumum yok abla şuan adet olsam gidicem doktora..15 gün gecikti ne hamilelik var nede adet olabiliyorum düzenli iyice umudum tükenmeye başladı çaresiz kaldım ..ilaçla adet görmek nereye kadar devam edebilir ki..

tedavi durumum yok abla şuan adet olsam gidicem doktora..15 gün gecikti ne hamilelik var nede adet olabiliyorum düzenli iyice umudum tükenmeye başladı çaresiz kaldım ..ilaçla adet görmek nereye kadar devam edebilir ki..
canım daha öncede ilaçlamı adet görüyordun stres ve tedavide aldığın hormonlarmı etkiledi acaba

çok şükür iyiyim bir tanem dünya telaşı işte okullar açıldı oğlanın dersi filan derken zaman hızla akıp gidiyor
Allah iyilik versin ablacım valla aynen bende sigarayı bırakmaya çalışıyorum allahın izniyle başaracam bide detoks için diyet başladım bugün bakalım kemdim için iyi bişeyler yapmaya çalışıyorum allah kolaylık versin cümlemize de inşallah

sigarayı bende bırakmaya çalışıyorum yumurta toplama süresince içmediğim günde oldu günde 2-3 tane içtiğimde bu illeti kasımda bırakacağım en geç inşallah

sigarayı bende bırakmaya çalışıyorum yumurta toplama süresince içmediğim günde oldu günde 2-3 tane içtiğimde bu illeti kasımda bırakacağım en geç inşallah
İnşallah ablacım hem cebe hem bünyeye zarar ben daha önce bi kaç kez bıraktım bi seneyi aşkın bi süre içmediğim oldu ama işte bi taneden bişey olmaz diyince başlanılıyor bu kez o hataya düşmeyecem inşallah

Günaydın kızlar mutlu haftasonları bugün temizliğe daldım evi süpürdüm balkon yıkadım hava güzel diye toz aldım evi pislik götürüyormuş zaten haftaiçi bakmak ne mümkün yemekten sonra direk uyuyorum şimdi bile detaylı yapamadım ama işte en azından temiz görünüyo.. A anneveoglusu nasılsın tedavi nasıl gidiyo
M miyaz sen nasılsın canım adet oldun mu
D Deli_manya şikayetkere azaldı mı
P pastadelisi sen neler yapıyorsun
beren20 canım şikayetlerin başladı mı
ardemir sen neler yapıyorsun canım ne zaman adet olacaksın toparladın mı biraz
ebru_can_ebru sen neler yapıyorsun

İyiyim kuzu sen nasılsın evet adet oldum bitti ama ilaçla söküldü bu kez şimdi detoks yapıyorum beş gün devam bakalım kendimi enerjik hissediyorum ama

Maşallah baya iş yapmışsın canım benim de dün bulantim başladı. Artık bişey yiyemiyorum yumurta süt falan napicam bilmiyorum. Bebegim beslenir mi yiyemesem de acaba benden.

Maşallah sana ama kendini çok yorma dikkat et

Beni merkezden aradılar 8 Embriryonun 3 u dondurulmuş 5 inin beşinci güne gitmesi için bekliyoruz dediler

Bir nebze rahatladım.merakla pazartesiyi bekliyorumm

İyiyim kuzu sen nasılsın evet adet oldum bitti ama ilaçla söküldü bu kez şimdi detoks yapıyorum beş gün devam bakalım kendimi enerjik hissediyorum ama
Bende iyiyim canım tuvaletle başım belada altıma bez bağlayacam artık yani söylemesi ayıp sile sile aşındı resmen )))) onun dışında midem idare eder öldürmese de süründürüyor

Maşallah baya iş yapmışsın canım benim de dün bulantim başladı. Artık bişey yiyemiyorum yumurta süt falan napicam bilmiyorum. Bebegim beslenir mi yiyemesem de acaba benden.
Canım zaten bebek senden beslenir hep önemli olan senin direncin düşmesin kendini ideal beslenesem hergün yumurta süt meyve yiyecem diye kasma o iş öyle hiiiiç olmuyo midem ne alıyorsa onu ye bebeğine herşey ulaşır ama miden hiç bişey almıyorsa ne yesen kusuyorsan o zaman doktora danış vücudun susuz kalır allah korusun halsiz kalırsın en azından serum verirler... Şimdi hiç bişey yiyemiyor musun??? Ben midem çok kötü iken çorba içiyordum yormuyor mideyi hemde hafif be besleyici veya muz ye hergün canım ben hep yedim hem tok tuttu hemde bebek için çok besleyici benim midemi bi tek o bulandırmıyordu

Maşallah sana ama kendini çok yorma dikkat et

Beni merkezden aradılar 8 Embriryonun 3 u dondurulmuş 5 inin beşinci güne gitmesi için bekliyoruz dediler

Bir nebze rahatladım.merakla pazartesiyi bekliyorumm
Ohooo şimdiden 3 bebiş yolda oh maşallah maşallah hadi bakalım şıp diye tutsunlar annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…