2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Selamlar kızlar naslsnz.
sweetdreams1985 canm iyi gibiydim ama iki gündür yine kötüleştim kusuyorm ya bilmiyorm niye böyle oluyo düzeltilçe tekrar gelmesi çok daha zor oluyo inanki
beren20 canm bebeğin için endişelenmişsn hiç korkma bak ben o kdr kötüydüm ki 7 kilo verdm ama şükür iyiyz hala bak Rabbm koruyo.yani tek lokma yiyemzdm ama tabiki sürekli hastanede serum takviyesi falan sende bu derece kötü olursan doktora gitmeyi ihmal etme.

Canım dönem dönem bulantı alevleniyo bende sebebini bilmiyorum

Günaydın canim sağol içimi rahatlattin henüz istifra etmedim ama eskisi bişey yiyemiyorum bulantim oluyor arada agzimin hic tadı yok bir de kokulardan tiksiniyorum. Muzu deniycem hem bebege de faydasi varmış. Senin geçti mi bulantin?

Evet canım senin durumun daha kötüydü ben kilo aldığımı bile hissediyorum 2-3gündür bulantim var ama kusmadim bir de kokulardan tiksinti oldu. İnşallah kolay atlatırız bugünleri.

Sağolun kızlar bakalım bende 5 gün kaldı beklenen adete ama hastane bize çok çok pahalı dedi hapla asilama 2 bin iğneyle asilama 4 bin dedi şaşırdık eşimle buradaki yorumları okudum ne kadar fiyatları diye okuyunca dağa da şaşırdık sanırım bizi biraz duduklemek istediler :)

canım iğneler dahil benim top fakültesinde aşılama 1100 TL tuttu hepsi

Evet canım senin durumun daha kötüydü ben kilo aldığımı bile hissediyorum 2-3gündür bulantim var ama kusmadim bir de kokulardan tiksinti oldu. İnşallah kolay atlatırız bugünleri.
canım kokuya duyarlılık çok normal bende de olmuştu oğlumda mutfağım bana kokuyordu düşün
bulantı bir kez oldu kustum inşallah sıkıntısız geçirirsin bu süreci

canım daha öncede ilaçlamı adet görüyordun stres ve tedavide aldığın hormonlarmı etkiledi acaba

belli olmuyordu bazen düzenli bazen düzensiz abla 45 günü geçmiyor ama olmayınca da bugün oldum çok şükür doktora gidicem 4. günü bu ay da aşılama düşünüyoruz bakalım doktor ne diyecek..
sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi çok okuyamyorum geçmişi..

Benimde düzenim altüst oldu allah yardımcımız olsun

amin valla canım böyle de çok kötü en azından düzenli olsa umut da olur..hem hamilelik yok hem regl gelmeyince insanın sinirleri bozuluyor neyse ki bugün oldum gibi en azından tedaviye başlıycaz.
senin kaç gün gecikti..

İnşallh canm inşallah bn sürekli hasta gibi hissediom kndimi.8 ve 11 .haftalr en şiddtli o zamn kıusmaz daha olmaz inşallah.

büyütmüşsün bebişi canım görmeyeli maşallah size..cinsiyet belli mi..

canım yumurta toplama oldu elimde 3 tane 3. gün embriyosu var
miyon alınıp rahim hazır olduğunda transfer olacak inşallah ocak ayına

adetin gelmiş hayırlı olsun inşallah aşılama ugurlu gelir güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…