- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.241
Canım dönem dönem bulantı alevleniyo bende sebebini bilmiyorumSelamlar kızlar naslsnz.
sweetdreams1985 canm iyi gibiydim ama iki gündür yine kötüleştim kusuyorm ya bilmiyorm niye böyle oluyo düzeltilçe tekrar gelmesi çok daha zor oluyo inanki
beren20 canm bebeğin için endişelenmişsn hiç korkma bak ben o kdr kötüydüm ki 7 kilo verdm ama şükür iyiyz hala bak Rabbm koruyo.yani tek lokma yiyemzdm ama tabiki sürekli hastanede serum takviyesi falan sende bu derece kötü olursan doktora gitmeyi ihmal etme.
Klomenle aşılama olmadim ama klomen kullanıp hamile kaldım. CnmKızlar aranız da klomenle asilama olanlar var mi
Ben aşılama yaptırmadım ama iki ay klomen kullandım canımKızlar aranız da klomenle asilama olanlar var mi
Aşılma ile hamile kalan bi arkdşmz var canm yazar o sana.Kızlar aranız da klomenle asilama olanlar var mi
Canm ben sanki midemi üşüttüm ya ondan mı oldu ne oldu anlamadm.Canım dönem dönem bulantı alevleniyo bende sebebini bilmiyorum
Klomenle aşılama olmadim ama klomen kullanıp hamile kaldım. Cnm
Günaydın kuzular
Günaydın canim sağol içimi rahatlattin henüz istifra etmedim ama eskisi bişey yiyemiyorum bulantim oluyor arada agzimin hic tadı yok bir de kokulardan tiksiniyorum. Muzu deniycem hem bebege de faydasi varmış. Senin geçti mi bulantin?Canım zaten bebek senden beslenir hep önemli olan senin direncin düşmesin kendini ideal beslenesem hergün yumurta süt meyve yiyecem diye kasma o iş öyle hiiiiç olmuyomidem ne alıyorsa onu ye bebeğine herşey ulaşır ama miden hiç bişey almıyorsa ne yesen kusuyorsan o zaman doktora danış vücudun susuz kalır allah korusun halsiz kalırsın en azından serum verirler... Şimdi hiç bişey yiyemiyor musun??? Ben midem çok kötü iken çorba içiyordum yormuyor mideyi hemde hafif be besleyici veya muz ye hergün canım ben hep yedim hem tok tuttu hemde bebek için çok besleyici benim midemi bi tek o bulandırmıyordu
Evet canım senin durumun daha kötüydü ben kilo aldığımı bile hissediyorum 2-3gündür bulantim var ama kusmadim bir de kokulardan tiksinti oldu. İnşallah kolay atlatırız bugünleri.Selamlar kızlar naslsnz.
sweetdreams1985 canm iyi gibiydim ama iki gündür yine kötüleştim kusuyorm ya bilmiyorm niye böyle oluyo düzeltilçe tekrar gelmesi çok daha zor oluyo inanki
beren20 canm bebeğin için endişelenmişsn hiç korkma bak ben o kdr kötüydüm ki 7 kilo verdm ama şükür iyiyz hala bak Rabbm koruyo.yani tek lokma yiyemzdm ama tabiki sürekli hastanede serum takviyesi falan sende bu derece kötü olursan doktora gitmeyi ihmal etme.
canım iğneler dahil benim top fakültesinde aşılama 1100 TL tuttu hepsiSağolun kızlar bakalım bende 5 gün kaldı beklenen adete ama hastane bize çok çok pahalı dedi hapla asilama 2 bin iğneyle asilama 4 bin dedi şaşırdık eşimle buradaki yorumları okudum ne kadar fiyatları diye okuyunca dağa da şaşırdık sanırım bizi biraz duduklemek istediler :)
canım kokuya duyarlılık çok normal bende de olmuştu oğlumda mutfağım bana kokuyordu düşünEvet canım senin durumun daha kötüydü ben kilo aldığımı bile hissediyorum 2-3gündür bulantim var ama kusmadim bir de kokulardan tiksinti oldu. İnşallah kolay atlatırız bugünleri.
canım daha öncede ilaçlamı adet görüyordun stres ve tedavide aldığın hormonlarmı etkiledi acaba
Benimde düzenim altüst oldu allah yardımcımız olsun
İnşallh canm inşallah bn sürekli hasta gibi hissediom kndimi.8 ve 11 .haftalr en şiddtli o zamn kıusmaz daha olmaz inşallah.Evet canım senin durumun daha kötüydü ben kilo aldığımı bile hissediyorum 2-3gündür bulantim var ama kusmadim bir de kokulardan tiksinti oldu. İnşallah kolay atlatırız bugünleri.
Günaydın kızlar mutlu haftasonlarıbugün temizliğe daldım evi süpürdüm balkon yıkadım hava güzel diye toz aldım evi pislik götürüyormuş zaten haftaiçi bakmak ne mümkün yemekten sonra direk uyuyorum şimdi bile detaylı yapamadım ama işte en azından temiz görünüyo.. A anneveoglusu nasılsın tedavi nasıl gidiyo
M miyaz sen nasılsın canım adet oldun mu
D Deli_manya şikayetkere azaldı mı
@pastadelisi sen neler yapıyorsun
beren20 canım şikayetlerin başladı mı
@ardemir sen neler yapıyorsun canım ne zaman adet olacaksın toparladın mı biraz
@ebru_can_ebru sen neler yapıyorsun
belli olmuyordu bazen düzenli bazen düzensiz abla 45 günü geçmiyor ama olmayınca da bugün oldum çok şükür doktora gidicem 4. günü bu ay da aşılama düşünüyoruz bakalım doktor ne diyecek..
sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi çok okuyamyorum geçmişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?