2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

abla çok anlamıyorum bu işlemlerden ama sanırım iyi 3 tane inş Rabbim hayırlı sonuca ulaştırıp mutlu eder seni tüm bekleyenleri de inşallah..
abla şimdi döllenmiş mi oluyor senin yumurtalar öyle mi bekliyoır..

çok fazla istemişler canm o ne öyle..bende hapla aşılama oldum toplam 400 tl ye mal oldu..gerçi benim doktorum muayenehanesi var bide az aldı işlem ücreti hastane değildi ama yine de çok bence..

İyi gidiyor Canım. Çok şükür hızla geçiyor zaman bel ağrısı ve ayak şişliği dışında iyi çok şükür senin nasıl gidiyor
Hee canm doğru senn büyüdü dikkat et tuzlu yeme bnmde eh işte canm ya hasta gibiym ben hep.ama toparlanıcam demekki zamnla.

Aaa ben oraya yakın oturuyorum sen nerde oturuyorsun o hastaneye mi gidiyorsun takibe
Evet canim ben biz Cevahir Haliç avm var orda oturuyorum doktor çok iyi şimdi tekrar gidip yeniden asilama fiyatı alicam bizim orda tanıdığımız var di belki de o bize öyle fiyat çıkardı kendi alsın diye

asıl ben seviyorum inşallah ablam.. cümlemize!

sağol duygucum inşallah Rabbim kimseye yaşatmasın..
canım fulyam hep beraber inşallah.. hem benim perhiz bitince sende iyileşmiş oluyorsun Allahın izniyle beraber büyütelim diye diliyorum inşallah..
sakinem sağol canım arkadaşım Allah razı olsun inşallah son acımızdır.. şimdi iki ihtimal var ya bebek gelişemedi ya da rahim gebelik için hazır olmadan gebe kaldım diğer olasılıklar için testler yapılacak işte gebelik alerjisi pıhtılaşma hormon vesaire.. bide kasım sonu aralık başı histereskopi yapılacak.. onların sonucuna göre bakacağız artık..
amin şemşimecim inşallah
maşallah sana duygucum
ben daha iyiyim.. kendimce dünü milat kıldım.. artık ağlamayacağım oğlumla kızımı üzmeyeceğim oralarda.. ikimelekannesi olarak daha güçlü olma kararı aldım.. eşimin itelemesiyle dersaneye yazıldım Kafam biraz dağılsın da depresyon durumları olmasın diye garibim sürekli beni oyalama derdinde.. Allah razı olsun.. işte perşembe o başlıyor bakalım..
sen nasılsın? benim minnak bal kavanozum büyüyor mu?

Canım klomeni yazmıştı doktor reçeteyle aldım ben çatlatma iğnesi ücretliydi sadece

Canım benim bu sonuncu adet 2 ayı buldu ilaç kullandım öncekilerde 55 ve 45 onar onar arttı üç aydır pko laneti yine başladı benim bünyeye ilaç iyi gelmiyor ya ben korunuyorum şimdi sigarayı bırakmaya çalışıyorum cumadan itibaren içmeyecem inşallah adetlerim düzene girsin bakalım bi ne yapacaz düzene gireceğiz inşallah canım çk kötü şişyor insan ya valla kendimi eve kapatıyorum öyle olduğumda içimden bişey yapmak gelmiyordu bu son bir aydır özellikle

Çok şükür daha iyiyim çık nadir oluyo ama bende de ekşime oluyo her akşam soda içiyorum ancak rahatlıyorum zaten oda bebeğe çok faydalı.. Yoğurt ve mercimek çorbası iç bolca besleyici en azından

canım kokuya duyarlılık çok normal bende de olmuştu oğlumda mutfağım bana kokuyordu düşün
bulantı bir kez oldu kustum inşallah sıkıntısız geçirirsin bu süreci
İnşallh canm inşallah bn sürekli hasta gibi hissediom kndimi.8 ve 11 .haftalr en şiddtli o zamn kıusmaz daha olmaz inşallah.
Amin inşallah canlarım. Nagehancim ben de kendimi hasta gibi hissediyorum hiç agzimin tadi kalmadi ve hep üşüyorum.

stres yapma canm daha çok etkilenirsin gelir inş, benim 50 gün sonra oldu işte..pko bizi bırakmaya niyeti yok sanırım bi, hamile kalsak da şunu karşı galibiyet kazansak ..
sigara zaten çok etkiliyor doktor eşime de bırak diyor her defasında ama nerde..sen inş başaracaksın canm..

Sağol allah razı olsun canım büyüdük çok şükür bide bana sor bulantim daha yeni yeni geçiyo cinsiyet bellidir ana kontrol 10 gün sonra inşallah o zaman öğrencem sen nasılsın

hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah..bende iyiyim sayılır dün adet oldum uzun aradan sonra tedaviye başayacğım için mutluyum aşılama düşünüyoruz tekrar bu ay nasipse..

Canm sennkide soğuk vakte denk geldi aman dikkat et ayaklarına sırtına.Hasta olma.öyle canm ben yine biras daha iyiyim sen şmdi daha da halszdirsn.Rabbm yardmcmz olsn
Aynen canım dikkat ediyorum ama üşüttüm galiba iki çorap iki hirkayla battaniyenin altinda üşüyorum. İnşallah çabuk atlatirim.

Canım illaki yeneceğiz bizde hamile kalabiliriz sadece uzun sürer hem yaradanın ol demesini bekliyor demek ki o ol derse hastalık mı dinlermiş hayırlısıyla gelecek bebişler. Ben günde bir paket içiyorum bazen dahada çok ama 5 e indirdim cumadan itibaren silip atacsm inşalah hayatımdan daha öncede bıraktım alışkınım yani bi bakıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…