- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.261
İyi gidiyor Canım. Çok şükür hızla geçiyor zaman bel ağrısı ve ayak şişliği dışında iyi çok şükür senin nasıl gidiyorCanm sen ne alemdesn.nası gidiyo hamilelik.
Bize fazla dediler demekki tekrar gidip kadar konuscam Avrasya hastanesi var gaziosmanpasa da orda olucam ama bilemedimcanım iğneler dahil benim top fakültesinde aşılama 1100 TL tuttu hepsi
canım yumurta toplama oldu elimde 3 tane 3. gün embriyosu var
miyon alınıp rahim hazır olduğunda transfer olacak inşallah ocak ayına
adetin gelmiş hayırlı olsun inşallah aşılama ugurlu gelir güzel haberlerini alırız
Sağolun kızlar bakalım bende 5 gün kaldı beklenen adete ama hastane bize çok çok pahalı dedi hapla asilama 2 bin iğneyle asilama 4 bin dedi şaşırdık eşimle buradaki yorumları okudum ne kadar fiyatları diye okuyunca dağa da şaşırdık sanırım bizi biraz duduklemek istediler :)
Aaa ben oraya yakın oturuyorum sen nerde oturuyorsun o hastaneye mi gidiyorsun takibeBize fazla dediler demekki tekrar gidip kadar konuscam Avrasya hastanesi var gaziosmanpasa da orda olucam ama bilemedim
Hee canm doğru senn büyüdü dikkat et tuzlu yeme bnmde eh işte canm ya hasta gibiym ben hep.ama toparlanıcam demekki zamnla.İyi gidiyor Canım. Çok şükür hızla geçiyor zaman bel ağrısı ve ayak şişliği dışında iyi çok şükür senin nasıl gidiyor
Evet canim ben biz Cevahir Haliç avm var orda oturuyorum doktor çok iyi şimdi tekrar gidip yeniden asilama fiyatı alicam bizim orda tanıdığımız var di belki de o bize öyle fiyat çıkardı kendi alsın diyeAaa ben oraya yakın oturuyorum sen nerde oturuyorsun o hastaneye mi gidiyorsun takibe
asıl ben seviyorumA anneveoglusu ablam iyiyim canım sen nasılsın bugün evraklarımı verdim yarın işe başlıyorum sonundaardemir ablacım en kısa zamanda rabbim sağlıkla bebişini nasip etsin seni çok seviyorum
sağol duygucum inşallahBenimki de erkekti hiç bi kromozom sorunû yoktu ama gelişmedi bebeğim seni çok iyi anlıyorum erkek olduğunu öğrendiğimde otobüste okula gidene kadar sessizce ağladım çok koydu gerçekten bebeğimi kaybetmiş gibi hissettimişim ama Rabbim yine bi melek gönderdi inş sanada gönderecek
canım fulyamcanım benim seni öyle anlıyorum ki kayıp çok....
rabbim imtahınını bunla geride bıraksın bir daha yaşatmasın
hamile kalabiliyorsun inşallah sağlıklada tamamlayacaksın bir tanem
sonu güzel olacak inşallah allahın izniyle
sakinem sağol canım arkadaşım Allah razı olsun inşallah son acımızdır.. şimdi iki ihtimal var ya bebek gelişemedi ya da rahim gebelik için hazır olmadan gebe kaldım diğer olasılıklar için testler yapılacak işte gebelik alerjisi pıhtılaşma hormon vesaire.. bide kasım sonu aralık başı histereskopi yapılacak.. onların sonucuna göre bakacağız artık..Ayy kuzum ya inan okuyunca içimden bişey koptu, kalbim sıkıştı Vala. Rabbim inşallah en kısa zamanda yüzünü güldürsün, bu yaşadığın son acı olsun. Senin için en hayırlısı buymuş, bu u sende biliyorsun. Sebep ne peki insan merak ediyor yine de tBi. Ee neden oldu diye
amin şemşimecim inşallahA anneveoglusu canım maşallah hepsi de kalitelidir inşallah 5. güne kadar gider.
ardemir canım rabbim başka acı göstermesin hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin.
@ebru_can_ebru canım hayırlı olsun işin
maşallah sana duygucumGünaydın kızlar mutlu haftasonlarıbugün temizliğe daldım evi süpürdüm balkon yıkadım hava güzel diye toz aldım evi pislik götürüyormuş zaten haftaiçi bakmak ne mümkün yemekten sonra direk uyuyorum şimdi bile detaylı yapamadım ama işte en azından temiz görünüyo.. A anneveoglusu nasılsın tedavi nasıl gidiyo
M miyaz sen nasılsın canım adet oldun mu
D Deli_manya şikayetkere azaldı mı
@pastadelisi sen neler yapıyorsun
beren20 canım şikayetlerin başladı mı
ardemir sen neler yapıyorsun canım ne zaman adet olacaksın toparladın mı biraz
@ebru_can_ebru sen neler yapıyorsun
Canım klomeni yazmıştı doktor reçeteyle aldım ben çatlatma iğnesi ücretliydi sadeceSağolun kızlar bakalım bende 5 gün kaldı beklenen adete ama hastane bize çok çok pahalı dedi hapla asilama 2 bin iğneyle asilama 4 bin dedi şaşırdık eşimle buradaki yorumları okudum ne kadar fiyatları diye okuyunca dağa da şaşırdık sanırım bizi biraz duduklemek istediler :)
Canım benim bu sonuncu adet 2 ayı buldu ilaç kullandım öncekilerde 55 ve 45 onar onar arttı üç aydır pko laneti yine başladı benim bünyeye ilaç iyi gelmiyor ya ben korunuyorum şimdi sigarayı bırakmaya çalışıyorum cumadan itibaren içmeyecem inşallah adetlerim düzene girsin bakalım bi ne yapacaz düzene gireceğiz inşallah canım çk kötü şişyor insan ya valla kendimi eve kapatıyorum öyle olduğumda içimden bişey yapmak gelmiyordu bu son bir aydır özellikleamin valla canım böyle de çok kötü en azından düzenli olsa umut da olur..hem hamilelik yok hem regl gelmeyince insanın sinirleri bozuluyor neyse ki bugün oldum gibi en azından tedaviye başlıycaz.
senin kaç gün gecikti..
Geçmiş olsun canımAşılma ile hamile kalan bi arkdşmz var canm yazar o sana.
Canm ben sanki midemi üşüttüm ya ondan mı oldu ne oldu anlamadm.
Çok şükür daha iyiyim çık nadir oluyo ama bende de ekşime oluyo her akşam soda içiyorum ancak rahatlıyorumGünaydın canim sağol içimi rahatlattin henüz istifra etmedim ama eskisi bişey yiyemiyorum bulantim oluyor arada agzimin hic tadı yok bir de kokulardan tiksiniyorum. Muzu deniycem hem bebege de faydasi varmış. Senin geçti mi bulantin?
Sağol allah razı olsun canım büyüdük çok şükür bide bana sor bulantim daha yeni yeni geçiyo cinsiyet bellidir ana kontrol 10 gün sonra inşallah o zaman öğrencem sen nasılsınbüyütmüşsün bebişi canım görmeyeli maşallah size..cinsiyet belli mi..
canım kokuya duyarlılık çok normal bende de olmuştu oğlumda mutfağım bana kokuyordu düşün
bulantı bir kez oldu kustum inşallah sıkıntısız geçirirsin bu süreci
Amin inşallah canlarım. Nagehancim ben de kendimi hasta gibi hissediyorum hiç agzimin tadi kalmadi ve hep üşüyorum.İnşallh canm inşallah bn sürekli hasta gibi hissediom kndimi.8 ve 11 .haftalr en şiddtli o zamn kıusmaz daha olmaz inşallah.
Canm sennkide soğuk vakte denk geldi aman dikkat et ayaklarına sırtına.Hasta olma.öyle canm ben yine biras daha iyiyim sen şmdi daha da halszdirsn.Rabbm yardmcmz olsnAmin inşallah canlarım. Nagehancim ben de kendimi hasta gibi hissediyorum hiç agzimin tadi kalmadi ve hep üşüyorum.
Canım benim bu sonuncu adet 2 ayı buldu ilaç kullandım öncekilerde 55 ve 45 onar onar arttı üç aydır pko laneti yine başladı benim bünyeye ilaç iyi gelmiyor ya ben korunuyorum şimdi sigarayı bırakmaya çalışıyorum cumadan itibaren içmeyecem inşallah adetlerim düzene girsin bakalım bi ne yapacaz düzene gireceğiz inşallah canım çk kötü şişyor insan ya valla kendimi eve kapatıyorum öyle olduğumda içimden bişey yapmak gelmiyordu bu son bir aydır özellikle
Sağol allah razı olsun canım büyüdük çok şükür bide bana sor bulantim daha yeni yeni geçiyo cinsiyet bellidir ana kontrol 10 gün sonra inşallah o zaman öğrencem sen nasılsın
Aynen canım dikkat ediyorum ama üşüttüm galiba iki çorap iki hirkayla battaniyenin altinda üşüyorum. İnşallah çabuk atlatirim.Canm sennkide soğuk vakte denk geldi aman dikkat et ayaklarına sırtına.Hasta olma.öyle canm ben yine biras daha iyiyim sen şmdi daha da halszdirsn.Rabbm yardmcmz olsn
Canım illaki yeneceğiz bizde hamile kalabiliriz sadece uzun sürer hem yaradanın ol demesini bekliyor demek ki o ol derse hastalık mı dinlermiş hayırlısıyla gelecek bebişler. Ben günde bir paket içiyorum bazen dahada çok ama 5 e indirdim cumadan itibaren silip atacsm inşalah hayatımdan daha öncede bıraktım alışkınım yani bi bakımastres yapma canm daha çok etkilenirsin gelir inş, benim 50 gün sonra oldu işte..pko bizi bırakmaya niyeti yok sanırım bi, hamile kalsak da şunu karşı galibiyet kazansak ..
sigara zaten çok etkiliyor doktor eşime de bırak diyor her defasında ama nerde..sen inş başaracaksın canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?