- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.281
Çok güzel canım inşallah şıp diye tutarhadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah..bende iyiyim sayılır dün adet oldum uzun aradan sonra tedaviye başayacğım için mutluyum aşılama düşünüyoruz tekrar bu ay nasipse..
İle alışmaya çalışıyorum kuzum sen napıyorsun nasılsınGünaydın kızlar mutlu haftasonlarıbugün temizliğe daldım evi süpürdüm balkon yıkadım hava güzel diye toz aldım evi pislik götürüyormuş zaten haftaiçi bakmak ne mümkün yemekten sonra direk uyuyorum şimdi bile detaylı yapamadım ama işte en azından temiz görünüyo.. A anneveoglusu nasılsın tedavi nasıl gidiyo
M miyaz sen nasılsın canım adet oldun mu
D Deli_manya şikayetkere azaldı mı
@pastadelisi sen neler yapıyorsun
@beren20 canım şikayetlerin başladı mı
ardemir sen neler yapıyorsun canım ne zaman adet olacaksın toparladın mı biraz
ebru_can_ebru sen neler yapıyorsun
Bende iyiyim canım çok şükür okula gidip geliyorum biraz yorucu çünkü okulum eve uzak bayağı bi yandan hamilelik ufak tefek şikayetler falan idare ediyorum allah bugünümü aratmasınİle alışmaya çalışıyorum kuzum sen napıyorsun nasılsın
nasılsın güzelimGünaydın cankuşlar
iyiyim şekerim sen nasılsın bebişimiz nasıl cinsiyeti belli oldumu canım
Allah iyilk versn fulişim bende şükür iyiym hapşırıp duruyorm ama inşallah hasta olmam.yok abla daha belli deil işte haftaya kntrol var inşallah o zamn öğreniriz.kıza benziyo demişti ama bakalm :))iyiyim şekerim sen nasılsın bebişimiz nasıl cinsiyeti belli oldumu canım
Geçmiş olsun hamişim. tam hastalık havası canım yaaaAllah iyilk versn fulişim bende şükür iyiym hapşırıp duruyorm ama inşallah hasta olmam.yok abla daha belli deil işte haftaya kntrol var inşallah o zamn öğreniriz.kıza benziyo demişti ama bakalm :))
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
İyiyim ablacım sen nasılsın senin operasyon ne zaman kist vardı ya çok bi takip edemedimnasılsın güzelim
adet olmayı bekliyorum canım miyon alınacak temizleninceİyiyim ablacım sen nasılsın senin operasyon ne zaman kist vardı ya çok bi takip edemedim
CANIM BEN İYİYİM SEN NASILSIN NELER YAPIYORSUNUmarım herkes iyidir canlarım.. dualarım sizinle..
Şükür kuzum.. bende iyiyim.. kışlık üst baş çıkardım akşamları soğuk oluyor baya ankara.. şimdi oturdum dinleniyorum..CANIM BEN İYİYİM SEN NASILSIN NELER YAPIYORSUN
Hakkında hayırlısı inşallah. Hemde nasıl soğudu hırka çorap giyiyorum ona rağmen üşüyorum valla devam ediyorumda adetler düzensiz ya abla gitmiyor ya spor vs yapıyorum ekmek tüketmiyorum az yiyorum şeker yok ama yapıştı lanet bakalım hayırlısı artıkadet olmayı bekliyorum canım miyon alınacak temizlenince
havalar soğudumu orda akşam buralar buzzz
kilo vermeye çalışacaktın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?