2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallah..bende iyiyim sayılır dün adet oldum uzun aradan sonra tedaviye başayacğım için mutluyum aşılama düşünüyoruz tekrar bu ay nasipse..
Çok güzel canım inşallah şıp diye tutar ikiz olur çok heyecanlı bi süreç Rabbim gönlüne göre versin

İle alışmaya çalışıyorum kuzum sen napıyorsun nasılsın

Günaydınlarr hanımlar

Duygu sen sınıf öğretmenimisin canım

iyiyim şekerim sen nasılsın bebişimiz nasıl cinsiyeti belli oldumu canım
Allah iyilk versn fulişim bende şükür iyiym hapşırıp duruyorm ama inşallah hasta olmam.yok abla daha belli deil işte haftaya kntrol var inşallah o zamn öğreniriz.kıza benziyo demişti ama bakalm :))

Allah iyilk versn fulişim bende şükür iyiym hapşırıp duruyorm ama inşallah hasta olmam.yok abla daha belli deil işte haftaya kntrol var inşallah o zamn öğreniriz.kıza benziyo demişti ama bakalm :))
Geçmiş olsun hamişim. tam hastalık havası canım yaaa
benim içimden de kız geçmişti senin için sağlıkla gelsin kuzu

İyiyim ablacım sen nasılsın senin operasyon ne zaman kist vardı ya çok bi takip edemedim
adet olmayı bekliyorum canım miyon alınacak temizlenince
havalar soğudumu orda akşam buralar buzzz

kilo vermeye çalışacaktın nasıl gidiyor

adet olmayı bekliyorum canım miyon alınacak temizlenince
havalar soğudumu orda akşam buralar buzzz

kilo vermeye çalışacaktın nasıl gidiyor
Hakkında hayırlısı inşallah. Hemde nasıl soğudu hırka çorap giyiyorum ona rağmen üşüyorum valla devam ediyorumda adetler düzensiz ya abla gitmiyor ya spor vs yapıyorum ekmek tüketmiyorum az yiyorum şeker yok ama yapıştı lanet bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…