2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bende iyiyim canım çok şükür okula gidip geliyorum biraz yorucu çünkü okulum eve uzak bayağı bi yandan hamilelik ufak tefek şikayetler falan idare ediyorum allah bugünümü aratmasın
Allah iyilik versin kuzum benim amin cümlemizi inşallah
Umarım herkes iyidir canlarım.. dualarım sizinle..
benimde kuzum benim birlikte çok güçlüyüz

Selam arkadaşlar nasılsınız
aleyküm selam canım iyiyim sen nasılsın napıyorsun

Allah iyilik versin kuzum benim amin cümlemizi inşallah
benimde kuzum benim birlikte çok güçlüyüz

aleyküm selam canım iyiyim sen nasılsın napıyorsun
Sağol ebrucugum senden başka selamımı alan olmadı bazen bir şeyler yazılıyor sanki hiç o kişi yokmuş gibi devam ediliyor buda üzücü Kale alınmıyor gibi

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız. Uzun zamandır yazamadım. Malum okul işini biliyorsunuz. 2 gündür benin kız huysuzlanıyor okulda. 3 hafta güzel güzel gittik, kız şimdi mızırdanıypr. Deli etti beni. Bakalım ne kadar daha gidecem okula. Onun dışında bugün doktor kontrolüm vardı. @anneveoglusu bilir bebeğin cinsiyeti erkek demişti doktor, bugün gittiğimde kız dedi hala inanamıyorum sağlık olması tabiki önemli olan. Ama insan bi şaşırıyor. Onun dışında ve daha da önemlisi bebeğin eşi aşağıdaymış. O an korkudan hiç bişey soramadım doktora. Ama şimdi kendimi yiyorum acaba ne zararı olur, bişey olur mu diye. Zaten çok pa iğim kızlar. Bildiğiniz gibi değil bugün doktora da söyledim. Hergün rüyamda kötü şeyler görüyorum sizi gördüm dünde, bebeği alalım falan diyordunuz dedim doktor güldü bana, o kadar yani dedi. Eşi aşağıda ne demek, normal mi bilmiyorum ama inş önemli değildir. Kafam karıştı iyice. Bu arada yazmasam da bütün yazılanları okudum kızlar,özlüyorum sizi valla

Herkese günaydın Ben yeniden öğrenci oluyorum bugün ip atliicim yağ satarım bal satarım oyniiicim renkli kalemlerimle yazılar yaziciim çöp adam çizip en güzel resimi kendim yaptım saniciiim
yehhuuu

Herkese günaydın Ben yeniden öğrenci oluyorum bugün ip atliicim yağ satarım bal satarım oyniiicim renkli kalemlerimle yazılar yaziciim çöp adam çizip en güzel resimi kendim yaptım saniciiim
yehhuuu
hayırdır ne öğrenciliği Arzu
iyi olur canım senin için sevindim

Sağol ebrucugum senden başka selamımı alan olmadı bazen bir şeyler yazılıyor sanki hiç o kişi yokmuş gibi devam ediliyor buda üzücü Kale alınmıyor gibi
Arzucum o hisse bende kapılıyor ama kendi adıma ben görmemişimdir
yoksa allahın selamı neden alınmasın

sen nasılsın arkadaşım

yehhuuu
Bende açıköğretim kayıt yaptım, nasıl yapacaksam kaç sene de bitiririm kimbilir. Başarılar

canım kızmı dedi bu sefer dr o yanlış görmüştür vardır pipisi vardır pipisi

okulun ilk yılı sıkıntılı be güzelim inşallah düzelir kızçemiz

hayırdır ne öğrenciliği Arzu
iyi olur canım senin için sevindim
Bir sene daha kpss için dersaneye başladım kuzucum Tabi amaç evde bunalıma girmemek.. koca bey iteledi..
Bende açıköğretim kayıt yaptım, nasıl yapacaksam kaç sene de bitiririm kimbilir. Başarılar
Biter canım benim biter.. başlamayagör nasıl bitmiş anlayamazsın.. sanada başarılar

iyi olmuş arzu enişte iyi düşünmüş çalışma hayatına sende atıl

iyi olmuş arzu enişte iyi düşünmüş çalışma hayatına sende atıl

canım kızmı dedi bu sefer dr o yanlış görmüştür vardır pipisi vardır pipisi

okulun ilk yılı sıkıntılı be güzelim inşallah düzelir kızçemiz
İnşallah, 2 gündür kendini uykuya veriyor zorla hastaymış, okul saati geçince hiçbişey yok:-( bende bişey demiyorum, zorlamym diye. Bakalım ne olacsk:-( bebeğin cinsiyeti muamma,her gidişte değişiyor sana yazdığımda doktora kesin mi demiştim, kesin kesin gördüm pipiyi demişti dün kız dedi, yine bu sefer kesin mi dedim, kesin dedi. Şimdi napim inanayım mı bilemedim

Bir sene daha kpss için dersaneye başladım kuzucum Tabi amaç evde bunalıma girmemek.. koca bey iteledi..

Biter canım benim biter.. başlamayagör nasıl bitmiş anlayamazsın.. sanada başarılar
Bence harika bi fikir canım çok iyi olmuş bide şıp diye atansan ohh miss.. Bölümün ne

canım okula gitmemek için yapıyor bunu ama taviz verme iyiyse gönder okula okuldan kaytarma olunca alışır ve harf harf ilerliyorlar geri kalır canım

canım bir sonraki gidişince netleşir artık allah sağlıkla kucağında göstersin evladını

İyiyim fulyacığım hamdolsun sen nasılsın

allah razı olsun bende iyiyim canım ne olsun oğlanın öğretmeni yaz döneminde kimseye söylemeden emekli olmuş yeni öğretmen geldi oda ilk haftada il dışı tayin oldu. yeni öğretmen geldi ama hala veli toplantısı olmadı oğlan öğretmeni seviyor allahtan maşallah deyim

oğluşun kaçıncı sınıf bu yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…