2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Fulyam zaten çalışıyordum bebiş için doktora gidip gelmek için işten ayrılmıştım şimdi de sırf kafamı toparlamak için zorladı sağolsun.. bakarsın olur.. ben çalışayım da..
hayırlısı ile nasip olur inşallah sen çalış hangi bölüm mezunusun

Benim oğlum ikinci sınıfa başladı benim oğlumda çok seviyor öğretmenini

Çok güzel canım inşallah şıp diye tutar ikiz olur çok heyecanlı bi süreç Rabbim gönlüne göre versin

ay keşke canım nasip bakalım vakti zamanı bu ay mı merak ediyorum..dün gittim doktora ilaç tedavisine başladım bugün, aşılama için hayırlısı bu sefer sanki daha heyecanlıyım..

bırak tatlım bırak o zehiri ya hem bebek için değer, hep kendine gaz ver sıkıştırıncabakalım vakti zamanı ne zaman bizim için sabrediyorum inş bu ay aşılamam da tutar da mutluluğu yaşarız çok istiyorum..
sen adet oldun mu canm beklemedesin dimi tedavi olmuyorsun..

gerçekten de var.bi halsşzkiği bakalım napacaz:-( emin olamıyorum ki cadı ya. Durdu durdu şimdi mızmızlandı. Nazar ettim çocuğa

bıraktım canım bugün sigarasız ilk günüm rabbim utandırmasın inşallah kuzu hakkında hayırlısı neyse o olsun adet oldum ilaçla ama düzen müzen kalmadı yine üç senedir rahattım ne güzel ya. Beklemedeyim canım rahatım bu ara yürüyüş yapıyorum sigarayı bıraktım ötle işte sıkıntım var birazda çok giremiyorum canım bu sigarasızlığa biraz alışmam lazım odaklanamıyorum çünkü :) ama geçecek daha yeni diye

Sağol ebrucugum senden başka selamımı alan olmadı bazen bir şeyler yazılıyor sanki hiç o kişi yokmuş gibi devam ediliyor buda üzücü Kale alınmıyor gibi
farkındayım canım bana da oluyor maalesef herkesin kendi kararı tabi

Herkese günaydın Ben yeniden öğrenci oluyorum bugün ip atliicim yağ satarım bal satarım oyniiicim renkli kalemlerimle yazılar yaziciim çöp adam çizip en güzel resimi kendim yaptım saniciiim
yehhuuu
yaşasın ablacım çok tatlısın

Sağol ebrucugum senden başka selamımı alan olmadı bazen bir şeyler yazılıyor sanki hiç o kişi yokmuş gibi devam ediliyor buda üzücü Kale alınmıyor gibi
Banada oluyor benimki görünmüyor ama bazen sanırımki çünkü yazdığım halde yoksun drniliyordu ben pek giremiyorum eskileride çok bi göremiyorum canım kafa dağınık bu ara

Allah hepimize nasip etsin inşaAllah bir an once kızlar...
.
..ben asilamamin 13.günü idrar testi yaptım..negatif sonra pozitif oldu bir iki saat sonra..ben yine de umitlenmiyorum

.
..ben asilamamin 13.günü idrar testi yaptım..negatif sonra pozitif oldu bir iki saat sonra..ben yine de umitlenmiyorum
Amin inşallah. Testi ne zaman yaptın tekrarla yine kan ver yada canım

tabi ki kolay değil kendine uğraş bul sakız çiğne..eşimde bıraktı iki ay çocuk için geri başladı olmuyor diyor ama sen başarırsın evelallah bitirirsin kafanda..hamile kalsan mecbur bırakıcan hem şimdiden alış

.

sen direk kan testi yaptır canm zamanı gelmiş idrar testine güvenmiyorum pek..

Yaparım canım allahın izniyle pkoya sigara kötü zaten normalde zararlı pkoya duble zararlı daha önce yaptım bi kaç kere bu kez son olacak inşallah daha içmeyecem böyle boyuna sıkıntı yaşamanın bi anlamı yok başla bırak sıkıldım bu son olacak allahın izniyle bugün ikinci günüm sakız gündüz çiğniyorum akşam çiğnemiyorum eşim sevmiyor bişey demez ama rahatsız etmek istemiyorum :)

.
canım kan tahlili kesin sonuç verir inşallah meleğin gelmiştir

aferin sana canım yaa devamı gelir inşallah sigarasız günlerin

aferin sana canım yaa devamı gelir inşallah sigarasız günlerin
İnşallah ablacım darısı sana inşallah sende bırakırsın umarım zikir çekiyorum sıkıldıkça bide gün gün yazıyorum iyi geliyor sigarasız geçen zamanların olumlu yönlerini yazıyorsun şimdilik sıkıntı fazla tabi ama dayanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…