- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.321
hayırlısı ile nasip olur inşallah sen çalış hangi bölüm mezunusunFulyam zaten çalışıyordum bebiş için doktora gidip gelmek için işten ayrılmıştım şimdi de sırf kafamı toparlamak için zorladı sağolsun.. bakarsın olur.. ben çalışayım da..
Benim oğlum ikinci sınıfa başladı benim oğlumda çok seviyor öğretmeniniallah razı olsun bende iyiyim canım ne olsun oğlanın öğretmeni yaz döneminde kimseye söylemeden emekli olmuş yeni öğretmen geldi oda ilk haftada il dışı tayin oldu. yeni öğretmen geldi ama hala veli toplantısı olmadı oğlan öğretmeni seviyor allahtan maşallah deyim
oğluşun kaçıncı sınıf bu yıl
Çok güzel canım inşallah şıp diye tutarikiz olur çok heyecanlı bi süreç Rabbim gönlüne göre versin
Canım illaki yeneceğiz bizde hamile kalabiliriz sadece uzun sürer hem yaradanın ol demesini bekliyor demek ki o ol derse hastalık mı dinlermiş hayırlısıyla gelecek bebişler. Ben günde bir paket içiyorum bazen dahada çok ama 5 e indirdim cumadan itibaren silip atacsm inşalah hayatımdan daha öncede bıraktım alışkınım yani bi bakıma
gerçekten de var.bi halsşzkiği bakalım napacaz:-( emin olamıyorum ki cadı ya. Durdu durdu şimdi mızmızlandı. Nazar ettim çocuğacanım okula gitmemek için yapıyor bunu ama taviz verme iyiyse gönder okula okuldan kaytarma olunca alışır ve harf harf ilerliyorlar geri kalır canım
canım bir sonraki gidişince netleşir artık allah sağlıkla kucağında göstersin evladını
bıraktım canım bugün sigarasız ilk günüm rabbim utandırmasın inşallah kuzu hakkında hayırlısı neyse o olsun adet oldum ilaçla ama düzen müzen kalmadı yine üç senedir rahattım ne güzel ya. Beklemedeyim canım rahatım bu ara yürüyüş yapıyorum sigarayı bıraktım ötle işte sıkıntım var birazda çok giremiyorum canım bu sigarasızlığa biraz alışmam lazım odaklanamıyorum çünkü :) ama geçecek daha yeni diyebırak tatlım bırak o zehiri ya hem bebek için değer, hep kendine gaz ver sıkıştırıncabakalım vakti zamanı ne zaman bizim için sabrediyorum inş bu ay aşılamam da tutar da mutluluğu yaşarız çok istiyorum..
sen adet oldun mu canm beklemedesin dimi tedavi olmuyorsun..
farkındayım canım bana da oluyor maalesef herkesin kendi kararı tabiSağol ebrucugum senden başka selamımı alan olmadı bazen bir şeyler yazılıyor sanki hiç o kişi yokmuş gibi devam ediliyor buda üzücü Kale alınmıyor gibi
yaşasın ablacım çok tatlısınHerkese günaydın Ben yeniden öğrenci oluyorum bugünip atliicim yağ satarım bal satarım oyniiicim renkli kalemlerimle yazılar yaziciim çöp adam çizip en güzel resimi kendim yaptım saniciiim
yehhuuu
Banada oluyor benimki görünmüyor ama bazen sanırımki çünkü yazdığım halde yoksun drniliyordu ben pek giremiyorum eskileride çok bi göremiyorum canım kafa dağınık bu araSağol ebrucugum senden başka selamımı alan olmadı bazen bir şeyler yazılıyor sanki hiç o kişi yokmuş gibi devam ediliyor buda üzücü Kale alınmıyor gibi
Amin inşallah. Testi ne zaman yaptın tekrarla yine kan ver yada canımAllah hepimize nasip etsin inşaAllah bir an once kızlar...
.
..ben asilamamin 13.günü idrar testi yaptım..negatif sonra pozitif oldu bir iki saat sonra..ben yine de umitlenmiyorum
bıraktım canım bugün sigarasız ilk günüm rabbim utandırmasın inşallah kuzu hakkında hayırlısı neyse o olsun adet oldum ilaçla ama düzen müzen kalmadı yine üç senedir rahattım ne güzel ya. Beklemedeyim canım rahatım bu ara yürüyüş yapıyorum sigarayı bıraktım ötle işte sıkıntım var birazda çok giremiyorum canım bu sigarasızlığa biraz alışmam lazım odaklanamıyorum çünkü :) ama geçecek daha yeni diye
Allah hepimize nasip etsin inşaAllah bir an once kızlar...
.
..ben asilamamin 13.günü idrar testi yaptım..negatif sonra pozitif oldu bir iki saat sonra..ben yine de umitlenmiyorum
.sen direk kan testi yaptır canm zamanı gelmiş idrar testine güvenmiyorum pek..
Hadi hayırlısı inşallah bebiş gelir.
Adetim geçerse yaptircam canım..Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Yaparım canım allahın izniyle pkoya sigara kötü zaten normalde zararlı pkoya duble zararlı daha önce yaptım bi kaç kere bu kez son olacak inşallah daha içmeyecem böyle boyuna sıkıntı yaşamanın bi anlamı yok başla bırak sıkıldım bu son olacak allahın izniyle bugün ikinci günüm sakız gündüz çiğniyorum akşam çiğnemiyorum eşim sevmiyor bişey demez ama rahatsız etmek istemiyorum :)tabi ki kolay değil kendine uğraş bul sakız çiğne..eşimde bıraktı iki ay çocuk için geri başladı olmuyor diyor ama sen başarırsın evelallah bitirirsin kafanda..hamile kalsan mecbur bırakıcan hem şimdiden alış
canım kan tahlili kesin sonuç verir inşallah meleğin gelmiştirAllah hepimize nasip etsin inşaAllah bir an once kızlar...
.
aferin sana canım yaa devamı gelir inşallah sigarasız günlerinYaparım canım allahın izniyle pkoya sigara kötü zaten normalde zararlı pkoya duble zararlı daha önce yaptım bi kaç kere bu kez son olacak inşallah daha içmeyecem böyle boyuna sıkıntı yaşamanın bi anlamı yok başla bırak sıkıldım bu son olacak allahın izniyle bugün ikinci günüm sakız gündüz çiğniyorum akşam çiğnemiyorum eşim sevmiyor bişey demez ama rahatsız etmek istemiyorum :)
İnşallah ablacım darısı sana inşallah sende bırakırsın umarım zikir çekiyorum sıkıldıkça bide gün gün yazıyorum iyi geliyor sigarasız geçen zamanların olumlu yönlerini yazıyorsun şimdilik sıkıntı fazla tabi ama dayanıyorumaferin sana canım yaa devamı gelir inşallah sigarasız günlerin
fulya ablaa opufan snra kac yumurtan dollendi donduruldularmiaferin sana canım yaa devamı gelir inşallah sigarasız günlerin
canım 8 yumurta döllendi 3 tanesi 3. gün embriyosu olarak donduruldufulya ablaa opufan snra kac yumurtan dollendi donduruldularmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?