2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

canım yumurta toplama dönemindi hiç içlediğim günler oldu kendimi iki tane ile sınırladım
ben gebelik öğrenmem ile bırakıyorum şükür bir daha sütten kesene kadar içmiyorum
arada 5-6 kaçak olmuştur o kadar zaman içinde oğlumda

ocakta transfer öncesi kasımda bıracağım inşallah

şubatta dış gebelikte de bıraktım kürtaja kadar içmedim

inşallah sende irade göstereceksin inanıyorum kafanı dağıtmakla en güzelini yapıyorsun

Slm kızlar nasılsınız..ne var ne yok hamişler nasıl gidiyor hamilelikleriniz, anne adayları sizin calışmalar ne alemde..

hoşgeldin canım nasılsın

ben tüp bebek sürecindeyim
Hade hayırlısı olsun canım çifter çifter gelsin bebişler..
Hamdolsun bende agrılar sızılar harici iyiyim..oglusu anaokuluna alıstırma dönemindeyim..hergün mızmızlanarak ve aglayarak gidiyor birazcık yoruldım hergün ona dildökmekten

okula zor alışan kuzu zor güzelim inşallah tez zamanda alışır
öğretmen nasıl

allah kuvvetini arttırsın

Bende çok bıraktım yeniden başladım inşallah bu sonuncusu olacak ablacım. Ne güzel o zaman kurtulalım bu illetten artık. İnşallah canım iyi dilrklerin için sağol allah razı olsun seviliyorsun

hahaha kıyamam akşamda başka meşgale bul aman kilo alma sigarayı bırakınca genelde alınıyor.

hahaha kıyamam akşamda başka meşgale bul aman kilo alma sigarayı bırakınca genelde alınıyor.
Yürüyüş yapıyorum kuzu bide dikkat ediyorum ilk bıraktığımda da 6 ayda falan bi dört kilo aldım sadece normalde yediğim şeyin üzerine sigara içtiğim için istek bastırmasın diye çok yiyemiyorum :) akşam pişti oynayacam kocamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…