- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.341
digerleri ablaccim onlar 5. gune gitmedimi neden 3. gunde dondurdular bayada yumurtan varmiscanım 8 yumurta döllendi 3 tanesi 3. gün embriyosu olarak donduruldu
canım yumurta toplama dönemindi hiç içlediğim günler oldu kendimi iki tane ile sınırladımİnşallah ablacım darısı sana inşallah sende bırakırsın umarım zikir çekiyorum sıkıldıkça bide gün gün yazıyorum iyi geliyor sigarasız geçen zamanların olumlu yönlerini yazıyorsun şimdilik sıkıntı fazla tabi ama dayanıyorum
canım gelişimleri yavaşmış 5 tanesi 5. güne gitmesi için ayrıldıdigerleri ablaccim onlar 5. gune gitmedimi neden 3. gunde dondurdular bayada yumurtan varmis
onlar donduruldumu yoksa gelisimlrri durdumucanım gelişimleri yavaşmış 5 tanesi 5. güne gitmesi için ayrıldı
gelişimleri durmuş canım 4. gündeonlar donduruldumu yoksa gelisimlrri durdumu
hoşgeldin canım nasılsınSlm kızlar nasılsınız..ne var ne yok hamişler nasıl gidiyor hamilelikleriniz, anne adayları sizin calışmalar ne alemde..
Hade hayırlısı olsun canım çifter çifter gelsin bebişler..hoşgeldin canım nasılsın
ben tüp bebek sürecindeyim
okula zor alışan kuzu zor güzelim inşallah tez zamanda alışırHade hayırlısı olsun canım çifter çifter gelsin bebişler..
Hamdolsun bende agrılar sızılar harici iyiyim..oglusu anaokuluna alıstırma dönemindeyim..hergün mızmızlanarak ve aglayarak gidiyor birazcık yoruldım hergün ona dildökmekten
Bende çok bıraktım yeniden başladım inşallah bu sonuncusu olacak ablacım. Ne güzel o zaman kurtulalım bu illetten artık. İnşallah canım iyi dilrklerin için sağol allah razı olsun seviliyorsuncanım yumurta toplama dönemindi hiç içlediğim günler oldu kendimi iki tane ile sınırladım
ben gebelik öğrenmem ile bırakıyorum şükür bir daha sütten kesene kadar içmiyorum
arada 5-6 kaçak olmuştur o kadar zaman içinde oğlumda
ocakta transfer öncesi kasımda bıracağım inşallah
şubatta dış gebelikte de bıraktım kürtaja kadar içmedim
inşallah sende irade göstereceksin inanıyorum kafanı dağıtmakla en güzelini yapıyorsun
.canım kan tahlili kesin sonuç verir inşallah meleğin gelmiştir
.Hadi hayırlısı inşallah bebiş gelir
.
Adetim geçerse yaptircam canım..Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Yaparım canım allahın izniyle pkoya sigara kötü zaten normalde zararlı pkoya duble zararlı daha önce yaptım bi kaç kere bu kez son olacak inşallah daha içmeyecem böyle boyuna sıkıntı yaşamanın bi anlamı yok başla bırak sıkıldım bu son olacak allahın izniyle bugün ikinci günüm sakız gündüz çiğniyorum akşam çiğnemiyorum eşim sevmiyor bişey demez ama rahatsız etmek istemiyorum :)
canım sen nasılsın bu ay tedavi varmı gündemdehahaha kıyamam akşamda başka meşgale bul aman kilo alma sigarayı bırakınca genelde alınıyor.
Yürüyüş yapıyorum kuzu bide dikkat ediyorum ilk bıraktığımda da 6 ayda falan bi dört kilo aldım sadece normalde yediğim şeyin üzerine sigara içtiğim için istek bastırmasın diye çok yiyemiyorum :) akşam pişti oynayacam kocamlahahaha kıyamam akşamda başka meşgale bul aman kilo alma sigarayı bırakınca genelde alınıyor.
Amin cnm.
Sağol canım inşaAllah herkese nasip etsin Allah
anladim hayirlisi olsun yagelişimleri durmuş canım 4. günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?