- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.361
Gözünaydın canım hadi bakalım inşallah sağlıkla büyüsün bundan sonraGünaydın kızlar şimdi doktordan geldim. Bebisimin kalp atışını duydum rabbime bin şükür. Sata göre 7+2 olmam lazım ultrasonda 6+4 çıktı.
Gözün aydın canım hep iyi haberler al inşallah sağ salim kucağına aldığın zamanları görmekte nasip olsunGünaydın kızlar şimdi doktordan geldim. Bebisimin kalp atışını duydum rabbime bin şükür. Sata göre 7+2 olmam lazım ultrasonda 6+4 çıktı.
Bebisle iş birarada gelir belki belli mi olur duygum yaaaBence harika bi fikir canım çok iyi olmuş bide şıp diye atansan ohh miss.. Bölümün ne
Insallah fulyam.. iktisat bölümüm..hayırlısı ile nasip olur inşallah sen çalış hangi bölüm mezunusun
Sensin tatlı!farkındayım canım bana da oluyor maalesef herkesin kendi kararı tabi
yaşasın ablacım çok tatlısın
Gözün aydın şemsimecim çok sevindim hayırlı olsun.. satla bebek hiç bir zaman tutmaz zaten.. takılma o yüzden ona emi?Günaydın kızlar şimdi doktordan geldim. Bebisimin kalp atışını duydum rabbime bin şükür. Sata göre 7+2 olmam lazım ultrasonda 6+4 çıktı.
Sanada kuzucumMutlu haftasonları canlarımmmm
İnşallah canımın içi vardır bi zamanı illaki gelir vakti gelince sıpalar önce biz bi iyi olalımdasweetdreams1985 M miyaz ardemir canlarım çok sağolun amin inşallah sağlıkla büyüsün artık bıdık.
Sevgülüm, arzucum inşallah rabbim inşallah tez vakitte size de sağlıklı gebelik nasip edecek inanıyorum.
Gözün aydın canım sağlıklı sıhhatli kucağına almakta nasip olsun inşallahKizlaar bugün sabah test yaptım.iki çizgi çıktı.sonra kan verdim hamileyimmmm
Inşallah doğru zamanda hayırlısıyla gelecek kuzum benim.. sağolasınsweetdreams1985 M miyaz ardemir canlarım çok sağolun amin inşallah sağlıkla büyüsün artık bıdık.
Sevgülüm, arzucum inşallah rabbim inşallah tez vakitte size de sağlıklı gebelik nasip edecek inanıyorum.
Hayırlı olsun Tebrikler.. sağlıkla kucağına almanı dilerimKizlaar bugün sabah test yaptım.iki çizgi çıktı.sonra kan verdim hamileyimmmm
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahKizlaar bugün sabah test yaptım.iki çizgi çıktı.sonra kan verdim hamileyimmmm
.Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Hadi bakalım inş canım benimde eşim kimya öğretmeni kpss te girecek bu yıl bizde dua ediyoruz bu bebiş inş uğurlu gelir bizeBebisle iş birarada gelir belki belli mi olur duygum yaaaiktisat kuzum bölümüm..
Insallah fulyam.. iktisat bölümüm..
Sensin tatlı!
Gözün aydın şemsimecim çok sevindim hayırlı olsun.. satla bebek hiç bir zaman tutmaz zaten.. takılma o yüzden ona emi?
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Hadi bakalım inş canım benimde eşim kimya öğretmeni kpss te girecek bu yıl bizde dua ediyoruz bu bebiş inş uğurlu gelir bizeBebisle iş birarada gelir belki belli mi olur duygum yaaaiktisat kuzum bölümüm..
Insallah fulyam.. iktisat bölümüm..
Sensin tatlı!
Gözün aydın şemsimecim çok sevindim hayırlı olsun.. satla bebek hiç bir zaman tutmaz zaten.. takılma o yüzden ona emi?
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Ayy maşallah gözünaydın canım inşallah sağlıkla büyüsünKizlaar bugün sabah test yaptım.iki çizgi çıktı.sonra kan verdim hamileyimmmm
Tebrikler allah tamamina erdirsin canimKizlaar bugün sabah test yaptım.iki çizgi çıktı.sonra kan verdim hamileyimmmm
Rabbim hayırlı evlat versin inşallah gözün aydınKizlaar bugün sabah test yaptım.iki çizgi çıktı.sonra kan verdim hamileyimmmm
Canimmm şimdi gördüm hamilesin he çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallajn.
Sağol canım inşaAllah herkese nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?