2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın kızlar şimdi doktordan geldim. Bebisimin kalp atışını duydum rabbime bin şükür. Sata göre 7+2 olmam lazım ultrasonda 6+4 çıktı.
Gözün aydın canım hep iyi haberler al inşallah sağ salim kucağına aldığın zamanları görmekte nasip olsun

Bence harika bi fikir canım çok iyi olmuş bide şıp diye atansan ohh miss.. Bölümün ne
Bebisle iş birarada gelir belki belli mi olur duygum yaaa iktisat kuzum bölümüm..
hayırlısı ile nasip olur inşallah sen çalış hangi bölüm mezunusun
Insallah fulyam.. iktisat bölümüm..
farkındayım canım bana da oluyor maalesef herkesin kendi kararı tabi

yaşasın ablacım çok tatlısın
Sensin tatlı!
Günaydın kızlar şimdi doktordan geldim. Bebisimin kalp atışını duydum rabbime bin şükür. Sata göre 7+2 olmam lazım ultrasonda 6+4 çıktı.
Gözün aydın şemsimecim çok sevindim hayırlı olsun.. satla bebek hiç bir zaman tutmaz zaten.. takılma o yüzden ona emi?
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

İnşallah canımın içi vardır bi zamanı illaki gelir vakti gelince sıpalar önce biz bi iyi olalımda

Hadi bakalım inş canım benimde eşim kimya öğretmeni kpss te girecek bu yıl bizde dua ediyoruz bu bebiş inş uğurlu gelir bize

Hadi bakalım inş canım benimde eşim kimya öğretmeni kpss te girecek bu yıl bizde dua ediyoruz bu bebiş inş uğurlu gelir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…