- 26 Aralık 2016
- 274
- 144
- 33
- 33
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.381
Canim merhaba Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın insallah asilama nasıl oldun hapla mi bana anlatırmısin seni yormasamAllah hepimize nasip etsin inşaAllah bir an once kızlar...
.
..ben asilamamin 13.günü idrar testi yaptım..negatif sonra pozitif oldu bir iki saat sonra..ben yine de umitlenmiyorum
.Canim merhaba Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın insallah asilama nasıl oldun hapla mi bana anlatırmısin seni yormasam
.Canimmm şimdi gördüm hamilesin he çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallajn
.Rabbim hayırlı evlat versin inşallah gözün aydın
.Tebrikler allah tamamina erdirsin canim
.Kızlar hepinize merhaba nasılsınız ben dün doktora gittim bana hap verdi yarın sabah 10 da beş gün boyunca iki tane yutucam 18 inde yanına çağırdı asilama icin tutar mi klomenle asilama olan var mi aranız da
Amin cnm.
Cok sağol canım.Sen de sagsalim kucağına alırsın inşaAllah.Allah herkese nasip etsin
.
Merhaba canım..Adetimin 3.günü gittim 5.günü başlamam için klomen verdi .toplam 10 taneyi 5günde bitirdim 2şer tane içip.
.
Adetim bitince 4 gün sonra falan gittim yumurtalara bakti nasil diye..5 gün sonra falan kendim evde vurulmam için Ovitrelle catlatma iğnesi verdi.kendim iğneyi vurdum dediği gün.36 saat sonra aşılama oldu.Asilamadan 1.5saat önce eşim sperm verdi.
45 dk yattım orda aşılama sonrası.ertesi gün ilişki önerdi toplam 2 kez ilişkiye girin dedi aşılama sonrası.progestan falan vermedi bana ama ben kendim aldım içtim.bebek tutunması için önemli..başka soracagin varsa sor canım.
Valla aydınlattın beni de bende aşılamadan sonra alayım ozaman ilacı insallah tutar içim hep bir garip.
Merhaba canım..Adetimin 3.günü gittim 5.günü başlamam için klomen verdi .toplam 10 taneyi 5günde bitirdim 2şer tane içip.
.
Adetim bitince 4 gün sonra falan gittim yumurtalara bakti nasil diye..5 gün sonra falan kendim evde vurulmam için Ovitrelle catlatma iğnesi verdi.kendim iğneyi vurdum dediği gün.36 saat sonra aşılama oldu.Asilamadan 1.5saat önce eşim sperm verdi.
45 dk yattım orda aşılama sonrası.ertesi gün ilişki önerdi toplam 2 kez ilişkiye girin dedi aşılama sonrası.progestan falan vermedi bana ama ben kendim aldım içtim.bebek tutunması için önemli..başka soracagin varsa sor canım.
Arkadaşlar hamile olmayan arkadaşlar Muharrem ayı içinde kim (rabbi la tezerni ferden ve ente Hayrul varisin ) okunursa inşaallah o sene içinde bebeği olurmuş yalnız 4474 tane bu zikri dağıtarak okuyabiliriz ne dersiniz hamile arkadaşlar bize yardım ederler
Günaydn canmGünaydın kızlar
Günaydn fulişm çok geçmş olsn ya dikkat et lütfenGünaydınlarr
boğazım fena şifayı kaptım birde adet olamadım şiştim vallahi
Fulya çok geçmiş olsunGünaydınlarr
sağol canım hava değişimi vurduFulya çok geçmiş olsun
Bende iyiyim çok şükür çocuğun okulu sohbetler ev işi derken Zaman geçiyor canım ya çok şükürsağol canım hava değişimi vurdu
sen nasılsın arkadaşım
Geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendineGünaydınlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?