2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Allah hepimize nasip etsin inşaAllah bir an once kızlar...
.
..ben asilamamin 13.günü idrar testi yaptım..negatif sonra pozitif oldu bir iki saat sonra..ben yine de umitlenmiyorum
Canim merhaba Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın insallah asilama nasıl oldun hapla mi bana anlatırmısin seni yormasam

Kızlar hepinize merhaba nasılsınız ben dün doktora gittim bana hap verdi yarın sabah 10 da beş gün boyunca iki tane yutucam 18 inde yanına çağırdı asilama icin tutar mi klomenle asilama olan var mi aranız da

Canim merhaba Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alırsın insallah asilama nasıl oldun hapla mi bana anlatırmısin seni yormasam
.
Merhaba canım..Adetimin 3.günü gittim 5.günü başlamam için klomen verdi .toplam 10 taneyi 5günde bitirdim 2şer tane içip.
.
Adetim bitince 4 gün sonra falan gittim yumurtalara bakti nasil diye..5 gün sonra falan kendim evde vurulmam için Ovitrelle catlatma iğnesi verdi.kendim iğneyi vurdum dediği gün.36 saat sonra aşılama oldu.Asilamadan 1.5saat önce eşim sperm verdi.
45 dk yattım orda aşılama sonrası.ertesi gün ilişki önerdi toplam 2 kez ilişkiye girin dedi aşılama sonrası.progestan falan vermedi bana ama ben kendim aldım içtim.bebek tutunması için önemli..başka soracagin varsa sor canım.

Kızlar hepinize merhaba nasılsınız ben dün doktora gittim bana hap verdi yarın sabah 10 da beş gün boyunca iki tane yutucam 18 inde yanına çağırdı asilama icin tutar mi klomenle asilama olan var mi aranız da
.
Evet canım Benim ilk asilamamdi ve klomen kullandim

Valla aydınlattın beni de bende aşılamadan sonra alayım ozaman ilacı insallah tutar içim hep bir garip

Arkadaşlar hamile olmayan arkadaşlar Muharrem ayı içinde kim (rabbi la tezerni ferden ve ente Hayrul varisin ) okunursa inşaallah o sene içinde bebeği olurmuş yalnız 4474 tane bu zikri dağıtarak okuyabiliriz ne dersiniz hamile arkadaşlar bize yardım ederler

Günaydınlarr

boğazım fena şifayı kaptım birde adet olamadım şiştim vallahi

Olabilir abla knşalm.

Günaydın kızlar
Günaydn canm
Günaydınlarr

boğazım fena şifayı kaptım birde adet olamadım şiştim vallahi
Günaydn fulişm çok geçmş olsn ya dikkat et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…