2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım bi kaç bisey aldım ama toplu alışveriş düşünüyorum bu ay sonuna doğru kısmetse ben iyiyim çok şükür :)
canım 32. hafta sonrasında al derim çoğunu ben öyle yapmıştım hayırlısı ile kavuş kuzuna cinsiyet hala belli değil mi

canım 32. hafta sonrasında al derim çoğunu ben öyle yapmıştım hayırlısı ile kavuş kuzuna cinsiyet hala belli değil mi
Canım 32 hafta geç ya Allah korusun herşeyi düşünmek lazım erken doğum.filan bu ay sonuna doğru almayı düşünüyorum zaten bi kaç şey aldım belli canım olmaz mi kızım olucak kısmetse :)

Canım 32 hafta geç ya Allah korusun herşeyi düşünmek lazım erken doğum.filan bu ay sonuna doğru almayı düşünüyorum zaten bi kaç şey aldım belli canım olmaz mi kızım olucak kısmetse :)
allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin arkadaşım zamanında sağlıkla gelsin kuzun

kuzum okuruz içinden geldiği kadar başla bence bizde okudukça isimlerinizi geçiririz tabi ki Allah büyük

çok teşekkür ederim canım sen nasılsın bebişe alışverişe başladın mı
geçmiş olsun kuzum

Ginaydn ablacm e iyi madem şmdi operasyonu olacaksn deilmi abla
Bu arada P pastadelisi nerelerdesn
burciss sende yoksun
evet canım operasyon olacak inşallah temizlenince sonra rahimin toplanmasını bekleyeceğiz ocaktada inşallah transfer

evet sakine ve burcu yok nerdesiniz arkadaşlar

Selam kızlar dün yoğundum giremedim eşimin doğum gününü kutladım odun faslı vardı bide grip oldum o da cabası sizler nasılsınız?

Kızlar merhaba, doğum yapacaklara bu videoyu izlemelerini tavsiye ederim. Benimki 3 aylık oldu keşke önceden izleseydim de şu emzirme yastığını alsaydım. Geçen hafta aldım ve çok rahatladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
burciss sende yoksun
selam kızlar buralardayım iş güç devam bu ay klomen tedavisi deniyorum tekrar önümüzdeki aylar tüp bebeğe geçilecek inşalllah.. Sizler nasılsınız gebelik nasıl gidiyor cnm :)

burciss sende yoksun
Ayy canım koşturma hiç bitmiyor, yaz tatilinde ne rahatmışım diyorum inan. Sürekli ayakta, okulda. Yemeği bile eve gelip son anda yapabiliyorum, babam bende 1 haftadır, her ne kadar baban da olsa insan yemeğe daha özenli oluyor tabi bilirsiniz. Yoksa o kadar yorgun oluyorum ki eşim olsa geçiştirirdin kahvaltıyla falan durumlar böyle, bazen hareketlerini hissetmiyorum hemen telaş yapıyorum, korkuyorum ne olacam ben bu panikle bilmem. Doktora da dedim geçen gittiğimde ben hep böyle paniğim, her gece rüyamda sizi görüyorum hep olumsuz şeyler oluyor, korkuyorum dedim. Doktor da güldü bana. Rezil oldum valla. Kızımda hiç böyle değildim valla. Çok kolay hamile kalmıştım ondan heralde. Şimdi 3 yılın sonunda olunca ondan heralde bu kafayı yemelerim. İnsan daha çok korkuyor, Rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın Rabbim. Öncelikle sizlere kızlara, gönülden istiyorum bunu. Çünkü hepinizi çok iyi anlıyorum, aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşadık, Rabbim kucaklarımızıdoldursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…