- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.401
Bence site ile lgili bi problem var benide etiketkeyenler olmuş mesajları okurken gördüm çok fazla yüklenme var galiba siteyeAnaaa bi sürü msj var ve sıfır bildirim bende diyorm noluyo yaaa
çok teşekkür ederim canım sen nasılsın bebişe alışverişe başladın mıGeçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine
Canım bi kaç bisey aldım ama toplu alışveriş düşünüyorum bu ay sonuna doğru kısmetse ben iyiyim çok şükür :)çok teşekkür ederim canım sen nasılsın bebişe alışverişe başladın mı
canım 32. hafta sonrasında al derim çoğunu ben öyle yapmıştım hayırlısı ile kavuş kuzuna cinsiyet hala belli değil miCanım bi kaç bisey aldım ama toplu alışveriş düşünüyorum bu ay sonuna doğru kısmetse ben iyiyim çok şükür :)
Canım 32 hafta geç ya Allah korusun herşeyi düşünmek lazım erken doğum.filan bu ay sonuna doğru almayı düşünüyorum zaten bi kaç şey aldım belli canım olmaz mi kızım olucak kısmetse :)canım 32. hafta sonrasında al derim çoğunu ben öyle yapmıştım hayırlısı ile kavuş kuzuna cinsiyet hala belli değil mi
allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin arkadaşım zamanında sağlıkla gelsin kuzunCanım 32 hafta geç ya Allah korusun herşeyi düşünmek lazım erken doğum.filan bu ay sonuna doğru almayı düşünüyorum zaten bi kaç şey aldım belli canım olmaz mi kızım olucak kısmetse :)
Amin inşallah canım darısı hepinizin başına inşallahallah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin arkadaşım zamanında sağlıkla gelsin kuzun
kuzum okuruz içinden geldiği kadar başla bence bizde okudukça isimlerinizi geçiririz tabi ki Allah büyükArkadaşlar hamile olmayan arkadaşlar Muharrem ayı içinde kim (rabbi la tezerni ferden ve ente Hayrul varisin ) okunursa inşaallah o sene içinde bebeği olurmuş yalnız 4474 tane bu zikri dağıtarak okuyabiliriz ne dersiniz hamile arkadaşlar bize yardım ederler
geçmiş olsun kuzumçok teşekkür ederim canım sen nasılsın bebişe alışverişe başladın mı
Ginaydn ablacm e iyi madem şmdi operasyonu olacaksn deilmi ablaMerhaba arkadaşlar
şükür kırmızılar geldi benim
evet canım operasyon olacak inşallah temizlenince sonra rahimin toplanmasını bekleyeceğiz ocaktada inşallah transferGinaydn ablacm e iyi madem şmdi operasyonu olacaksn deilmi abla
Bu arada P pastadelisi nerelerdesn
burciss sende yoksun
selam kızlar buralardayım iş güç devam bu ay klomen tedavisi deniyorum tekrar önümüzdeki aylar tüp bebeğe geçilecek inşalllah.. Sizler nasılsınız gebelik nasıl gidiyor cnm :)Ginaydn ablacm e iyi madem şmdi operasyonu olacaksn deilmi abla
burciss sende yoksun
Fulyam operasyon günü belli olunca yaz meraktayım kuzum..Merhaba arkadaşlar
şükür kırmızılar geldi benim
Ayy canım koşturma hiç bitmiyor, yaz tatilinde ne rahatmışım diyorum inan. Sürekli ayakta, okulda. Yemeği bile eve gelip son anda yapabiliyorum, babam bende 1 haftadır, her ne kadar baban da olsa insan yemeğe daha özenli oluyor tabi bilirsiniz. Yoksa o kadar yorgun oluyorum ki eşim olsa geçiştirirdin kahvaltıyla falanGinaydn ablacm e iyi madem şmdi operasyonu olacaksn deilmi abla
burciss sende yoksun
Rabbim şifa versin inşallahSelam kızlar dün yoğundum giremedim eşimin doğum gününü kutladım odun faslı vardı bide grip oldum o da cabasısizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?