- Konu Sahibi Deli_manya
-
Olur değil mi bi daha test yapacam ilk idrarla ay inşallah bu kez daha belirgin bi iekilde hemencecik çıkar kuzuSabaha bayram yeri olur buralar
Ay inşallah ya
Yine at buraya sabah bekliyorumOlur değil mi bi daha test yapacam ilk idrarla ay inşallah bu kez daha belirgin bi iekilde hemencecik çıkar kuzu
Atarım kuzu tabi çıkarsa inşallah çıkacak yine umutsuzluk yokYine at buraya sabah bekliyorum
Aynen inşallah çıkacakAtarım kuzu tabi çıkarsa inşallah çıkacak yine umutsuzluk yok
İnşallahhhAynen inşallah çıkacak
İnşallah kuzu sabahta test yaparım ilkin tam kesinleşsin dedim ama sizle paylaşmadan da edemedim dayanamadım iki saat falan sonra çıktığı için acabam oluyor doğal olarak nasipten öte köy yok hayırlısı olsunAyyy ben de gördüm ya çok heyecanlı inşallah olur ya Sevgül çok mutlu olurum
Aynen öyle hayırlısı olsunİnşallah kuzu sabahta test yaparım ilkin tam kesinleşsin dedim ama sizle paylaşmadan da edemedim dayanamadım iki saat falan sonra çıktığı için acabam oluyor doğal olarak nasipten öte köy yok hayırlısı olsun
Sevgüüll canım walla ben de gördüm duygulandim çook hadi inşallah yaaa rabbim gondersin cok sevindimGörünüyor mu bilmiyorum da
İnşallah kuzu rabbim cümlemizede hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinSevgüüll canım walla ben de gördüm duygulandim çook hadi inşallah yaaa rabbim gondersin cok sevindim
Tabiki kuzu rabbim niye verdin dedirtmesin hiç bi anne babayadaAynen öyle hayırlısı olsun
Yapacam :) atarım sizede canım inşallah gelmiştir bebiş umudumuz o yöndeSevgul ay inşaallah Sabah yeniden yap nolur
İnşallah kuzu sabahta test yaparım ilkin tam kesinleşsin dedim ama sizle paylaşmadan da edemedim dayanamadım iki saat falan sonra çıktığı için acabam oluyor doğal olarak nasipten öte köy yok hayırlısı olsun
Sevon seni çok seviyorDört gözle bekliyoruz sevoomm
Ben daha çok..Sevon seni çok seviyor
Hadi sabahlayalım ebuşUyuyamam şimdi ben
Aynen ablacım süper fikirBen daha çok..
Hadi sabahlayalım ebuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?