2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

selam kızlar buralardayım iş güç devam bu ay klomen tedavisi deniyorum tekrar önümüzdeki aylar tüp bebeğe geçilecek inşalllah.. Sizler nasılsınız gebelik nasıl gidiyor cnm :)

canım inşallah bu ay gelir meleğin

tüp bebekte nereyi düşünüyorsun canım

sakinem rahat ol canım kuzum rahat annesinin yanında sen dikkat ediyorsundur
kızçe alıştımı okula nasıl gidiyor yazı alfabe işi

Selam kızlar dün yoğundum giremedim eşimin doğum gününü kutladım odun faslı vardı bide grip oldum o da cabası sizler nasılsınız?

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin
eniştede mi terazi benim eşiminde doğum günü 7 ekimdi
allah sağlıklı ve uzun ömür versin inşallah eşine arkadaşım

ne kadar oldu kürtajdan bu yana canım

bende iyiyim şükür nezle geçiyor gibi benim.

Herkese merhaba kızlar.bende yeniyim burda.ve herkes gibi bir melek gelip beni bulsun diye bekliyorum.herkese şu yıl bitmeden bir mucize diliyorum
hoşgeldiniz arkadaşım rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah

sen nasılsın arkadaşım bu ay bir tedavi filan uyguluyormusun
tüp bebek düşünürmüsün Arzucum
Yok Fulya tüp Bebek hiç düşünmüyorum aşılamada düşünmüyorum çünkü şeker hastasıyım o tür tedavilerde kullanılan ilaçlar bunyeme dokunur çok hassas Bir bunyem var Rabbim verirse normal şekilde olmazsa da Rabbim 1oglum var çok şükür bütün isteyenlere nasıp olur inşaallah

anladım canım allah sağlık versin sana eşine ve evladına
benimde şeker olsa buna cesaret edemezdim haklısın

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin
eniştede mi terazi benim eşiminde doğum günü 7 ekimdi
allah sağlıklı ve uzun ömür versin inşallah eşine arkadaşım
Allah razı olsun ablacım. Evet terazi aslında bugün doğum günü ama misafirim gelecekti diye dün süpriz yaptım misafirde gelmedi ama her işte bi hayır var bugün olsa yapamazdım bu halimle çok hastayım inanki. allah senin eşinede cümlemizin sevdiklerinede sağlıklı sıhhatli uzun mutluluk dolu yıllar versin inşallah canımcım acılarını göstermesin inşallah. Ee sen nasılsın nasıl gidiyor ablacım

ben adet oldum pammuk gibi oldum eşim öyle diyo :)) ona sarıyormuşum adet olmayınca :))

nezle vardı oda geçti gibi gelecek hafta gün verilmesini bekliyorum miyon alınacak canım

selam kızlar buralardayım iş güç devam bu ay klomen tedavisi deniyorum tekrar önümüzdeki aylar tüp bebeğe geçilecek inşalllah.. Sizler nasılsınız gebelik nasıl gidiyor cnm :)
İyi olmana sevndm canm :)Merk ettm sizleri .İnşallah herşey gönlünce olur dualarmdasnz her zamn..Bende şükür canm zor ilerledi biras ama azalıyo çok şükür.
Cuma günü kontrol var bakalm cndiyt öğrencez mi teyzesi :)

sayfaya eskisi gibi kimse yazmıyor durgunluk var Nagehancım
Aynen fuliş ya bi durgnlk var buralarda.

Ooo sakine maşallah harektlisn bebişn cinsiyeti belli olmadı mı ya yazmadn.Valla bnde telaşa kapılıyom ya karnm ağrıyo böyle sert gibi falan takıyorm hemn bnde.

Herkese merhaba kızlar.bende yeniyim burda.ve herkes gibi bir melek gelip beni bulsun diye bekliyorum.herkese şu yıl bitmeden bir mucize diliyorum
Hoşgeldnz arkdşm.İnşallah hayrla sağlıkla sizede göndersn Rabbm meleklerinizi.Kısmetten öte yol yok.

ne kadar oldu kürtajdan bu yana canım

bende iyiyim şükür nezle geçiyor gibi benim.
Aman gitsin o nezle bir daha da gelmesin lütfen :)
Kuzum 8 eylül de olmuştu operasyon işte.. herşey yolunda giderse eli kulağındadır heralde.. zira parmaklarım şiş.. ödem topluyor vücut.. sen kaç gün beklemiştin hatırlıyor musun fulyam

ben adet oldum pammuk gibi oldum eşim öyle diyo :)) ona sarıyormuşum adet olmayınca :))

nezle vardı oda geçti gibi gelecek hafta gün verilmesini bekliyorum miyon alınacak canım
He ya adet olmayınca çok fena oluyorum bende aşırı asabi ve sitresli :) allah yardımcın olsun canım su gibi geçip gitsin sağ salim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…