- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.421
selam kızlar buralardayım iş güç devam bu ay klomen tedavisi deniyorum tekrar önümüzdeki aylar tüp bebeğe geçilecek inşalllah.. Sizler nasılsınız gebelik nasıl gidiyor cnm :)
Ayy canım koşturma hiç bitmiyor, yaz tatilinde ne rahatmışım diyorum inan. Sürekli ayakta, okulda. Yemeği bile eve gelip son anda yapabiliyorum, babam bende 1 haftadır, her ne kadar baban da olsa insan yemeğe daha özenli oluyor tabi bilirsiniz. Yoksa o kadar yorgun oluyorum ki eşim olsa geçiştirirdin kahvaltıyla falandurumlar böyle, bazen hareketlerini hissetmiyorum hemen telaş yapıyorum, korkuyorum ne olacam ben bu panikle bilmem. Doktora da dedim geçen gittiğimde ben hep böyle paniğim, her gece rüyamda sizi görüyorum hep olumsuz şeyler oluyor, korkuyorum dedim. Doktor da güldü bana. Rezil oldum valla. Kızımda hiç böyle değildim valla. Çok kolay hamile kalmıştım ondan heralde. Şimdi 3 yılın sonunda olunca ondan heralde bu kafayı yemelerim. İnsan daha çok korkuyor, Rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın Rabbim. Öncelikle sizlere kızlara, gönülden istiyorum bunu. Çünkü hepinizi çok iyi anlıyorum, aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşadık, Rabbim kucaklarımızıdoldursun inşallah.
Selam kızlar dün yoğundum giremedim eşimin doğum gününü kutladım odun faslı vardı bide grip oldum o da cabasısizler nasılsınız?
Sağolasın kuzum regl bekliyorum artık.. Haftasonu sakarya gezisine çıktık günübirlik.. yorgunluk atıyordum ki biraz şişince vücudum acaba ne zaman olurum diye düşünmeye başladımnasılsın arzucum
sen nasılsın arkadaşım bu ay bir tedavi filan uyguluyormusunRabbim şifa versin inşallah
ne kadar oldu kürtajdan bu yana canımSağolasın kuzum regl bekliyorum artık.. Haftasonu sakarya gezisine çıktık günübirlik.. yorgunluk atıyordum ki biraz şişince vücudum acaba ne zaman olurum diye düşünmeye başladım
Sen nasılsın güzelim?
hoşgeldiniz arkadaşım rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallahHerkese merhaba kızlar.bende yeniyim burda.ve herkes gibi bir melek gelip beni bulsun diye bekliyorum.herkese şu yıl bitmeden bir mucize diliyorum
Yok Fulya tüp Bebek hiç düşünmüyorum aşılamada düşünmüyorum çünkü şeker hastasıyım o tür tedavilerde kullanılan ilaçlar bunyeme dokunur çok hassas Bir bunyem var Rabbim verirse normal şekilde olmazsa da Rabbim 1oglum var çok şükür bütün isteyenlere nasıp olur inşaallahsen nasılsın arkadaşım bu ay bir tedavi filan uyguluyormusun
tüp bebek düşünürmüsün Arzucum
anladım canım allah sağlık versin sana eşine ve evladınaYok Fulya tüp Bebek hiç düşünmüyorum aşılamada düşünmüyorum çünkü şeker hastasıyım o tür tedavilerde kullanılan ilaçlar bunyeme dokunur çok hassas Bir bunyem var Rabbim verirse normal şekilde olmazsa da Rabbim 1oglum var çok şükür bütün isteyenlere nasıp olur inşaallah
Amin allah razı olsun canım benim sen nasılsınRabbim şifa versin inşallah
Allah razı olsun ablacım. Evet terazi aslında bugün doğum günü ama misafirim gelecekti diye dün süpriz yaptım misafirde gelmedi ama her işte bi hayır var bugün olsa yapamazdım bu halimle çok hastayım inanki. allah senin eşinede cümlemizin sevdiklerinede sağlıklı sıhhatli uzun mutluluk dolu yıllar versin inşallah canımcım acılarını göstermesin inşallah. Ee sen nasılsın nasıl gidiyor ablacımcanım çok geçmiş olsun allah şifa versin
eniştede mi terazi benim eşiminde doğum günü 7 ekimdi
allah sağlıklı ve uzun ömür versin inşallah eşine arkadaşım
ben adet oldum pammuk gibi oldum eşim öyle diyo :)) ona sarıyormuşum adet olmayınca :))Allah razı olsun ablacım. Evet terazi aslında bugün doğum günü ama misafirim gelecekti diye dün süpriz yaptım misafirde gelmedi ama her işte bi hayır var bugün olsa yapamazdım bu halimle çok hastayım inanki. allah senin eşinede cümlemizin sevdiklerinede sağlıklı sıhhatli uzun mutluluk dolu yıllar versin inşallah canımcım acılarını göstermesin inşallah. Ee sen nasılsın nasıl gidiyor ablacım
İyi olmana sevndm canm :)Merk ettm sizleri .İnşallah herşey gönlünce olur dualarmdasnz her zamn..Bende şükür canm zor ilerledi biras ama azalıyo çok şükür.selam kızlar buralardayım iş güç devam bu ay klomen tedavisi deniyorum tekrar önümüzdeki aylar tüp bebeğe geçilecek inşalllah.. Sizler nasılsınız gebelik nasıl gidiyor cnm :)
Aynen fuliş ya bi durgnlk var buralarda.sayfaya eskisi gibi kimse yazmıyor durgunluk var Nagehancım
Ooo sakine maşallah harektlisn bebişn cinsiyeti belli olmadı mı ya yazmadn.Valla bnde telaşa kapılıyom ya karnm ağrıyo böyle sert gibi falan takıyorm hemn bnde.Ayy canım koşturma hiç bitmiyor, yaz tatilinde ne rahatmışım diyorum inan. Sürekli ayakta, okulda. Yemeği bile eve gelip son anda yapabiliyorum, babam bende 1 haftadır, her ne kadar baban da olsa insan yemeğe daha özenli oluyor tabi bilirsiniz. Yoksa o kadar yorgun oluyorum ki eşim olsa geçiştirirdin kahvaltıyla falandurumlar böyle, bazen hareketlerini hissetmiyorum hemen telaş yapıyorum, korkuyorum ne olacam ben bu panikle bilmem. Doktora da dedim geçen gittiğimde ben hep böyle paniğim, her gece rüyamda sizi görüyorum hep olumsuz şeyler oluyor, korkuyorum dedim. Doktor da güldü bana. Rezil oldum valla. Kızımda hiç böyle değildim valla. Çok kolay hamile kalmıştım ondan heralde. Şimdi 3 yılın sonunda olunca ondan heralde bu kafayı yemelerim. İnsan daha çok korkuyor, Rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın Rabbim. Öncelikle sizlere kızlara, gönülden istiyorum bunu. Çünkü hepinizi çok iyi anlıyorum, aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşadık, Rabbim kucaklarımızıdoldursun inşallah.
Hoşgeldnz arkdşm.İnşallah hayrla sağlıkla sizede göndersn Rabbm meleklerinizi.Kısmetten öte yol yok.Herkese merhaba kızlar.bende yeniyim burda.ve herkes gibi bir melek gelip beni bulsun diye bekliyorum.herkese şu yıl bitmeden bir mucize diliyorum
Aman gitsin o nezle bir daha da gelmesin lütfen :)ne kadar oldu kürtajdan bu yana canım
bende iyiyim şükür nezle geçiyor gibi benim.
Amin canım sağolasın arkadaşım seninde eşine ve oğluna sana hayırlı uzun ömür versinanladım canım allah sağlık versin sana eşine ve evladına
benimde şeker olsa buna cesaret edemezdim haklısın
Hamdolsun sevgul iyiyim çok şükürAmin allah razı olsun canım benim sen nasılsın
He ya adet olmayınca çok fena oluyorum bende aşırı asabi ve sitresli :) allah yardımcın olsun canım su gibi geçip gitsin sağ salim inşallahben adet oldum pammuk gibi oldum eşim öyle diyo :)) ona sarıyormuşum adet olmayınca :))
nezle vardı oda geçti gibi gelecek hafta gün verilmesini bekliyorum miyon alınacak canım
Allah iyilik versin hep iyi ol inşallahHa
Hamdolsun sevgul iyiyim çok şükür
İnşaallah canım benim Rabbim sanada hep iyilik versin inşallahAllah iyilik versin hep iyi ol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?