2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Adaşım Rabbim seninde en yakın zamanda yeniden yuvanı şenlerdirsin kaybettigin her her şeyi yeniden sana kazandırsın inşaallah selametle

Canım hayırdır neyin var ortalığın hastalığı mı

Çok saol tatlim.insallah yakında güzel haberler aliriz.bugun regl günümdü olmadım.sabirsizlikla bekliyorum.hadi hayirlisi.sen nasilsin? Var mı cocugun? Sende bekleyenlerdensin galiba

Y
Yok canım yaa sorma, bi erkek dediler sonra kız dediler sonra yine erkek dediler sonra yine kız. Tam 4 kez değişti, kafayı yiyecem artık. Haftaya detaylı ultrasona girecem orda netleşir artık. İnşalllah herşey yolunda olsunda. Senin belli oldu mu

Çok saol tatlim.insallah yakında güzel haberler aliriz.bugun regl günümdü olmadım.sabirsizlikla bekliyorum.hadi hayirlisi.sen nasilsin? Var mı cocugun? Sende bekleyenlerdensin galiba
Bnde beklmştm bi dönm ama şükür geldi bizm meleğimz.Darısı sizlere inşallah.9 ay gelmesn o regl dönemi inşallah:))

Anaaa sakinoş sennde maşallah her işin şey ya :)) 4 kere değimesi :))) hee artk ayrıntılıda belli olur napcan artk. Yok canm bnm de kıza bnziyo dedi ama daha kesnlşmedi cuma kontrolüm var baklm:) sağlklı olsnda

Hoşgeldin canım inşallah hamilesindirde gelmez kırmızılar. Hamile o canım

Maşallah cnm benim sizde dularımdasınız Allah gönlünüze göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…