- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.441
Adaşım Rabbim seninde en yakın zamanda yeniden yuvanı şenlerdirsin kaybettigin her her şeyi yeniden sana kazandırsın inşaallah selametleHalim rabbime malum adaşım Rabbim o güzel yavruna eşine sana sevdiklerine hayırlı ömürler versin Şu tevekkülün için sevindirsin seni.. senin nezdinde bütün gebelik haberiyle evlat hasretiyle yananları..
Aminİnşaallah canım benim Rabbim sanada hep iyilik versin inşallah
Canım hayırdır neyin var ortalığın hastalığı mıAllah razı olsun ablacım. Evet terazi aslında bugün doğum günü ama misafirim gelecekti diye dün süpriz yaptım misafirde gelmedi ama her işte bi hayır var bugün olsa yapamazdım bu halimle çok hastayım inanki. allah senin eşinede cümlemizin sevdiklerinede sağlıklı sıhhatli uzun mutluluk dolu yıllar versin inşallah canımcım acılarını göstermesin inşallah. Ee sen nasılsın nasıl gidiyor ablacım
Grip oldum kuzuCanım hayırdır neyin var ortalığın hastalığı mı
İyi olmana sevndm canm :)Merk ettm sizleri .İnşallah herşey gönlünce olur dualarmdasnz her zamn..Bende şükür canm zor ilerledi biras ama azalıyo çok şükür.
Cuma günü kontrol var bakalm cndiyt öğrencez mi teyzesi :)
Aynen fuliş ya bi durgnlk var buralarda.
Ooo sakine maşallah harektlisn bebişn cinsiyeti belli olmadı mı ya yazmadn.Valla bnde telaşa kapılıyom ya karnm ağrıyo böyle sert gibi falan takıyorm hemn bnde.
Hoşgeldnz arkdşm.İnşallah hayrla sağlıkla sizede göndersn Rabbm meleklerinizi.Kısmetten öte yol yok.
Çok saol tatlim.insallah yakında güzel haberler aliriz.bugun regl günümdü olmadım.sabirsizlikla bekliyorum.hadi hayirlisi.sen nasilsin? Var mı cocugun? Sende bekleyenlerdensin galibaİyi olmana sevndm canm :)Merk ettm sizleri .İnşallah herşey gönlünce olur dualarmdasnz her zamn..Bende şükür canm zor ilerledi biras ama azalıyo çok şükür.
Ooo sakine maşallah harektlisn bebişn cinsiyeti belli olmadı mı ya yazmadn.Valla bnde telaşa kapılıyom ya karnm ağrıyo böyle sert gibi falan takıyorm hemn bnde.
Hoşgeldnz arkdşm.İnşallah hayrla sağlıkla sizede göndersn Rabbm meleklerinizi.Kısmetten öte yol yok.
Ders yapmazlarsa sıkıntı yoksakinem rahat ol canım kuzum rahat annesinin yanında sen dikkat ediyorsundur
kızçe alıştımı okula nasıl gidiyor yazı alfabe işi
Yok canım yaa sorma, bi erkek dediler sonra kız dediler sonra yine erkek dediler sonra yine kız. Tam 4 kez değişti, kafayı yiyecem artık. Haftaya detaylı ultrasona girecem orda netleşir artık. İnşalllah herşey yolunda olsunda. Senin belli oldu muİyi olmana sevndm canm :)Merk ettm sizleri .İnşallah herşey gönlünce olur dualarmdasnz her zamn..Bende şükür canm zor ilerledi biras ama azalıyo çok şükür.
Bnde beklmştm bi dönm ama şükür geldi bizm meleğimz.Darısı sizlere inşallah.9 ay gelmesn o regl dönemi inşallah:))Çok saol tatlim.insallah yakında güzel haberler aliriz.bugun regl günümdü olmadım.sabirsizlikla bekliyorum.hadi hayirlisi.sen nasilsin? Var mı cocugun? Sende bekleyenlerdensin galiba
Anaaa sakinoş sennde maşallah her işin şey ya :)) 4 kere değimesi :))) hee artk ayrıntılıda belli olur napcan artk. Yok canm bnm de kıza bnziyo dedi ama daha kesnlşmedi cuma kontrolüm var baklm:) sağlklı olsndaY
Yok canım yaa sorma, bi erkek dediler sonra kız dediler sonra yine erkek dediler sonra yine kız. Tam 4 kez değişti, kafayı yiyecem artık. Haftaya detaylı ultrasona girecem orda netleşir artık. İnşalllah herşey yolunda olsunda. Senin belli oldu mu
Hoşgeldin canım inşallah hamilesindirde gelmez kırmızılar. Hamile o canımÇok saol tatlim.insallah yakında güzel haberler aliriz.bugun regl günümdü olmadım.sabirsizlikla bekliyorum.hadi hayirlisi.sen nasilsin? Var mı cocugun? Sende bekleyenlerdensin galiba
Günaydın canımGünaydın kuzular
Nasılsın kuzuGünaydın canım
tüp bebeği şuan tedavi olduğım yerde denemeyi düşünüyorum olmazsa gebze istanbul tarafını araştırcam ablacımcanım inşallah bu ay gelir meleğin
tüp bebekte nereyi düşünüyorsun canım
Maşallah cnm benim sizde dularımdasınız Allah gönlünüze göre versin :)İyi olmana sevndm canm :)Merk ettm sizleri .İnşallah herşey gönlünce olur dualarmdasnz her zamn..Bende şükür canm zor ilerledi biras ama azalıyo çok şükür.
iyiyim şükür canım sen nasılsın bakalım bebiş hareketlerini hissediyormusun
İyiyim.çok şükür canım sen nasılsınNasılsın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?