- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.461
İyilik canım sen nasılsın bebiş nasıl
İyi diyelim iyi olsun canım. Sen nasılsın
Grip harici iyiyim canım çok şükürİyiyim.çok şükür canım sen nasılsın
Geçmiş olsun cnmGrip harici iyiyim canım çok şükür
Allah razı olsun çok sağol canımGeçmiş olsun cnm
Inşallah canım bende öyle diliyorum.cunku artik yaş sorunum olmaya başlayacak herşey zor olmadan gelse minigim.bugun 2. Gun gelmedi kırmızılar hadi hayırlısı.Hoşgeldin canım inşallah hamilesindirde gelmez kırmızılar. Hamile o canım
Yaşın kaç ki canım? Bi kan verseydin keşkeInşallah canım bende öyle diliyorum.cunku artik yaş sorunum olmaya başlayacak herşey zor olmadan gelse minigim.bugun 2. Gun gelmedi kırmızılar hadi hayırlısı.
Bnde şükür iyiym abla yok daha hiç hissedemiyorum ablaiyiyim şükür canım sen nasılsın bakalım bebiş hareketlerini hissediyormusun
Daha iyiym canm oda iyi teyzesi cuma günü gidiyorz görmye inşallah:))İyilik canım sen nasılsın bebiş nasıl
Bi kaç şey aldım cnm ama toplu olarak yapmayı düşünüyorum bu ay sonuna doğru eminönü habuzluhandan ohh maaşallah cinsiyet ne canım belli miBnde şükür iyiym abla yok daha hiç hissedemiyorum abla
Daha iyiym canm oda iyi teyzesi cuma günü gidiyorz görmye inşallah:))
Senn kızçen nasl alşverş yaptn mı nerdn yapıyosn
Ben 16 haftada hissetmeye başladım sende yavaş yavaş hissedersin cnmBnde şükür iyiym abla yok daha hiç hissedemiyorum abla
ben oğlumda 19+2 de hissetmiştim 17-18 haftalarda da hissediyormuşum ama gaz sancısı sanıyordum şimdilerde daha iyi anlıyorumBnde şükür iyiym abla yok daha hiç hissedemiyorum abla
canım sen nasılsın bu ay tedavi varmı gündemde
Kizlaar bugün sabah test yaptım.iki çizgi çıktı.sonra kan verdim hamileyimmmm
Arkadaşlar hamile olmayan arkadaşlar Muharrem ayı içinde kim (rabbi la tezerni ferden ve ente Hayrul varisin ) okunursa inşaallah o sene içinde bebeği olurmuş yalnız 4474 tane bu zikri dağıtarak okuyabiliriz ne dersiniz hamile arkadaşlar bize yardım ederler
hadi bakalım kaç yumurta gelişti canım allah emeklerini boşa çıkarmasınaşılamam var abla kısmetse cumartesi yumurta takibim var pazar iğne pazartesi de aşılama olacak büyük ihtimal..tabi bu benim görüşüm bakalım yumurtalarım gelişecek mi cumartesi belli olacak yani..ben ilk aşılamaya göre plan yapıyorum
sen nasılsın abla ne zamandır giremedim yine uzak kaldım durumlar nasıl..
Yaş 35.kan vermedim çünkü daha bugün gecikmemin 2. Günü biraz beklemek istiyorum.daha öncede baya geciktiği olmuştu.emin olmak istiyorum.Yaşın kaç ki canım? Bi kan verseydin keşke
canım cumaya gelmezse kan ver derim mevsim doeğişkliğide gecikme yapıyorYaş 35.kan vermedim çünkü daha bugün gecikmemin 2. Günü biraz beklemek istiyorum.daha öncede baya geciktiği olmuştu.emin olmak istiyorum.
Sen nasilsin sende durum ne?
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun. Bende 31 yaşındayım iki aydır korunuyorum pko var bende iki ay klomen kullandım daha evleneli 6 ay bile olmadan ki yumurtluyordum da şimdi adet düzensizliği ve kiloyla savaşıyorum işte canımYaş 35.kan vermedim çünkü daha bugün gecikmemin 2. Günü biraz beklemek istiyorum.daha öncede baya geciktiği olmuştu.emin olmak istiyorum.
canım cumaya gelmezse kan ver derim mevsim doeğişkliğide gecikme yapıyorYaş 35.kan vermedim çünkü daha bugün gecikmemin 2. Günü biraz beklemek istiyorum.daha öncede baya geciktiği olmuştu.emin olmak istiyorum.
hadi bakalım kaç yumurta gelişti canım allah emeklerini boşa çıkarmasın
güzel haberlerini alalım ben opu sonrası dün adet oldum canım
şimdi temizlenip miyonum alınması sürecindeyim gelecek hafta olur sanırım oda
bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?