- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.481
.çok sevindim canm ne güzel ilk seferde tuttu Allahım tamamına erdirsin.. benimde haftaya ikinci aşılamam var dua et olur mu
Geçmiş olsun canımGrip oldum kuzu
Inşallah geliyordur.olmazsa tekrar doktor yolu gözüktü.kaybedecek zamanım yok belli oldu.sende durum ne ?canım cumaya gelmezse kan ver derim mevsim doeğişkliğide gecikme yapıyor
inşallah meleğiniz geliyordur
Sağol kuzucum allah razı olsun sen ne durumdasın bebişimiz nasıılGeçmiş olsun canım
Dığrudur ablacm bnde de oluyo arada ama hareket gibi gelmiyo hiçcanım cumaya gelmezse kan ver derim mevsim doeğişkliğide gecikme yapıyor
inşallah meleğiniz geliyordur
Bi kaç şey aldım cnm ama toplu olarak yapmayı düşünüyorum bu ay sonuna doğru eminönü habuzluhandan ohh maaşallah cinsiyet ne canım belli mi
hmm sen iyi hissetmisn sanrm çok hareketli deil bizimkisi canm :))Ben 16 haftada hissetmeye başladım sende yavaş yavaş hissedersin cnm
Kızlar slm.
BAT 2 gun geçti.bir haftadır bel ve kasık agrım var.yorgunluk ve sık tuvalete gitme var ama ben normalde de sık giderim.agrilarim adet ağrısı gibi ama kesinlikle aynı değil biliyorum.akintim da yok göğüs agrım da yok.sadece sabah yemek kokusu midemi bulandırdı ama yemek gerekiyordu zorla yedim.sizce hamile olabilir miyim? 1 gun kala test yaptım negatif çıktı bekliyorum birkaç gün daha geçsin.
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar yeterDığrudur ablacm bnde de oluyo arada ama hareket gibi gelmiyo hiç
Hmm tabi istnbulda daha fazla seçenek var alşverş için canm doktor kıza bnziyo dedi küçükken ama kesn deil cuma günü gidicez bakalm belli olur inşallah:))
hmm sen iyi hissetmisn sanrm çok hareketli deil bizimkisi canm :))
Hadi bakalım hayırlısı cnım, benim her işim böyle hakkaten yaaBnde beklmştm bi dönm ama şükür geldi bizm meleğimz.Darısı sizlere inşallah.9 ay gelmesn o regl dönemi inşallah:))
Anaaa sakinoş sennde maşallah her işin şey ya :)) 4 kere değimesi :))) hee artk ayrıntılıda belli olur napcan artk. Yok canm bnm de kıza bnziyo dedi ama daha kesnlşmedi cuma kontrolüm var baklm:) sağlklı olsnda
Öyle tabi canm inşallah :)Hadi bakalım canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar yeter
Oldun cvanm sonunda güzel haberleri alıyosn ya çok şükür bin şükür.Hadi bakalım hayırlısı cnım, benim her işim böyle hakkaten yaaçünkü durması gereken yerde değişmiş o da değişik hayırlısı olsun canım. Herşey geç oluyor bebişin, kendi zaten zor oldu, sonra kese gözükmedi, dış gebelik dendi şimdi de cinsiyet. İnşalllah bundan sonrası kolay olur
Günaydn ablamGünaydın canlarım
GünaydınGünaydın canlarım
GünaydınGünaydınlarrr hanımlar
Öyle canım çok şükür, sadece beni bekletmeyi ve korkutmayı seviyorÖyle tabi canm inşallah :)
Oldun cvanm sonunda güzel haberleri alıyosn ya çok şükür bin şükür.
Günaydn ablam
Günaydın canımGünaydın canlarım
nasılsın canım dr gittin mi sonraTunaydin kızlaaar
Canım ne durumdasın oldun mu adetKızlar slm.
BAT 2 gun geçti.bir haftadır bel ve kasık agrım var.yorgunluk ve sık tuvalete gitme var ama ben normalde de sık giderim.agrilarim adet ağrısı gibi ama kesinlikle aynı değil biliyorum.akintim da yok göğüs agrım da yok.sadece sabah yemek kokusu midemi bulandırdı ama yemek gerekiyordu zorla yedim.sizce hamile olabilir miyim? 1 gun kala test yaptım negatif çıktı bekliyorum birkaç gün daha geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?