2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Kızlar slm.
BAT 2 gun geçti.bir haftadır bel ve kasık agrım var.yorgunluk ve sık tuvalete gitme var ama ben normalde de sık giderim.agrilarim adet ağrısı gibi ama kesinlikle aynı değil biliyorum.akintim da yok göğüs agrım da yok.sadece sabah yemek kokusu midemi bulandırdı ama yemek gerekiyordu zorla yedim.sizce hamile olabilir miyim? 1 gun kala test yaptım negatif çıktı bekliyorum birkaç gün daha geçsin.

canım cumaya gelmezse kan ver derim mevsim doeğişkliğide gecikme yapıyor
inşallah meleğiniz geliyordur
Dığrudur ablacm bnde de oluyo arada ama hareket gibi gelmiyo hiç
Bi kaç şey aldım cnm ama toplu olarak yapmayı düşünüyorum bu ay sonuna doğru eminönü habuzluhandan ohh maaşallah cinsiyet ne canım belli mi

Hmm tabi istnbulda daha fazla seçenek var alşverş için canm doktor kıza bnziyo dedi küçükken ama kesn deil cuma günü gidicez bakalm belli olur inşallah:))
Ben 16 haftada hissetmeye başladım sende yavaş yavaş hissedersin cnm
hmm sen iyi hissetmisn sanrm çok hareketli deil bizimkisi canm :))

Canm meraba adet ve hamilelk belrtileri çok bnzediği için yorm yapamıyorm çok.ama kask ağrısı mide ve koku hassasiyeti olabilr.adet öncesi idrar testi mı yaptn

Hadi bakalım canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar yeter

Hadi bakalım hayırlısı cnım, benim her işim böyle hakkaten yaa çünkü durması gereken yerde değişmiş o da değişik hayırlısı olsun canım. Herşey geç oluyor bebişin, kendi zaten zor oldu, sonra kese gözükmedi, dış gebelik dendi şimdi de cinsiyet. İnşalllah bundan sonrası kolay olur

Hadi bakalım canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar yeter
Öyle tabi canm inşallah :)

Oldun cvanm sonunda güzel haberleri alıyosn ya çok şükür bin şükür.

Günaydın canlarım
Günaydn ablam

Canım ne durumdasın oldun mu adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…