- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.501
nabersin canım düzeldin mi birazSelam şekerler
nasılsın canım dr gittin mi sonra
Daha iyiyim ablacım tam düzelemedim tabi henüz. Sen nasılsınnabersin canım düzeldin mi biraz
Sabah test yaptım dayanamayıp negatif çıktı.1 saattir regl sancim başladı evet regl oluyorum anlaşılan durum bu.umitler başka bahara kaldi.sende ne var neyokCanım ne durumdasın oldun mu adet
bende daha iyiyim ama tam olarak düzelemedim bendeDaha iyiyim ablacım tam düzelemedim tabi henüz. Sen nasılsın
iyiyim şükür biraz nezle var hala atamadım üzerimdenMerhaba canım.sağol sen nasılsın?salı günü gel dedi doktor gitmedim bir daha
hayırlısı arkadaşım demek bu ay zamanı değilmiş ne kadardır istiyorsun gebelikSabah test yaptım dayanamayıp negatif çıktı.1 saattir regl sancim başladı evet regl oluyorum anlaşılan durum bu.umitler başka bahara kaldi.sende ne var neyok
.iyiyim şükür biraz nezle var hala atamadım üzerimden
salı günü güzel haberlerini alalım inşallah
İyiyim canım çok şükür ama çok yoğunum bizim bahçemiz var onu hasat ediyoruz erik elma domates şöyle soğuk almayanları topluyoruz ben çok yardımcı olamıyorum işte getir götür yapıyoRumSağol kuzucum allah razı olsun sen ne durumdasın bebişimiz nasııl
Hayırlısı olsun canım üzme kendini olacak inşallah . bende iyiyim canım grip oldum ama yaSabah test yaptım dayanamayıp negatif çıktı.1 saattir regl sancim başladı evet regl oluyorum anlaşılan durum bu.umitler başka bahara kaldi.sende ne var neyok
Ayy çok heyecanlııı erkek olacak herhaall :)İyiyim canım çok şükür ama çok yoğunum bizim bahçemiz var onu hasat ediyoruz erik elma domates şöyle soğuk almayanları topluyoruz ben çok yardımcı olamıyorum işte getir götür yapıyoRumbi yandan okul tam gaz devam ediyor bu haftasonu yatılı misafirim var biraz ev toparladım ama nankör bu ev işi hiç göstermiyor şimdi yemek yaptım onu yiycez.. Bebiş iyi çok şükür biraz mide şikayetlerim dışında haftaya cinsiyetini öğrencem allahın izniyle..
Ayyy allah şifa versin canımcımbende daha iyiyim ama tam olarak düzelemedim bende
Çok geçmiş olsun bende geçen hafta hastaydım yeni atlatgim.mevsim değişikliğinden.iyi bak kendine cabuk atlatirsinHayırlısı olsun canım üzme kendini olacak inşallah . bende iyiyim canım grip oldum ama ya
2 seneye yakın oldu.bu ay çok tuhaftı galiba heyecandan olsun istiyoruz herşeyi belirti sayıyoruz belki dehayırlısı arkadaşım demek bu ay zamanı değilmiş ne kadardır istiyorsun gebelik
Sağol canım allah razı olsun ay yapıştıda mı geçmiyor ki yaÇok geçmiş olsun bende geçen hafta hastaydım yeni atlatgim.mevsim değişikliğinden.iyi bak kendine cabuk atlatirsin
Günaydın canımGünaydın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?