2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın kızlar nasılsınız, bişey soracam dünden beri taktım yine. Dün bi baktım göğüs ucu kurumuş ve kabuk bağlamış. Kahverengi siyaha yakın bi renk. Kabuk tutmuş orası. Hani bi yere düşeriz kanar sonra kabuk tutar ya öyle. Ben bunu acaba hamilelikte olurmuş ki böyle bişey diye internette bakarken kist olanlarda oluyormuş. :-(ben 4 sene önce göğüsten ameliyat olmuştum, kitle vardı. Sonucum temiz gelmişti patolojiden. Sonra bi süre tedavi için gittim her ay. Ama artık 2 seneye yakındır girmiyordum. Küçük küçük vardı ama o kontrol süresinde bir onlar hiç büyümemişti. Acaba yine kitle mi oluştu diye çok korkuyorum siz hiç duydunuz mu hamilelikte böyle bişey oluyor mu, inş onla alakalıdır

CANIM GEÇMİŞ OLSUN GEÇMİŞTEKİ OPERASYONUN İÇİN BENİM BAŞIMA GELMEDİ HİÇ BİLGİMDE YOK DRUNA SOR İSTERSEN O YÖNLENDİRİR SENİ

İyiyim Fulyacim mide bulantim var ve iyi kötü tüm kokulardan tiksindim. Minik kuşumun kalp atışını duydum şükürler olsun. Sen nasılsın operasyon zamani yaklaşıyor galiba.
maşallah maşallah kuzuya
kokuya hassasiyet bende de olmuştu mutfağıma giremez olmuştum her daim bulantı hissi vardı
ama şükür kusmam olmadı öyle aman aman

evet gelecek hafta olur ama günü belli değil

Hayırlı cumalar hanımlar

D Deli_manya güzel haberlerinizi bekliyoruz kuzunun

Ayy hadi inşallah, öğrebelim ya hadi onun heyacanını yaşayalım bari
Kızlar bugün iki doktora gittim önce devletteki doktoruma gittim güya ama beni sinirlndirdi ilgi alaka sıfır snra özelde bi doktor vardı artk gideym ona dedim normalde mzele gitme taraftarı pek deildm.neyse gittim tabiki bu daha ilgiliydi.
Neyse bebişimz iyi çok şükür :)
cinsiyetimz kız heralde değişmez artk iki doktor da kız dedi 150 grammışz.
Ama bide ufak ciddi olmayan bi kist var dedi doktor.bunun içinde 3 lü testi görelm dedi.netleşsin diyetmş.2 li test temz çkmştı.o biras takldı aklıma ama bilemedm.

Canm gebelktende kuruma renk kararması olur yani kötü düşünme.

Kist nerde imiş sormadın mi sende mi bebektemi anlamadım
Allah sağlıkla kucağında göstersin kizceyi

Bide bana balık yağı d vitamini demir hapı ve magnezyum yazdı bu kadr ilaç çok deil mi yaaa
Kramplarin mı var niye magnezyum vardiki kramp olunca yazılıyor ben daha hiç kullanmadım vitamin ilacını kesti doktorum sadece kan ilacı kullanıyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…