- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.541
Evet öyle hissettim :) etiketle canım sağlıklı olsunda evvelaSende mi öyle hissettin :)) herkes erkek diyo bende sanki öyle hissediyorum Rabbimden hayırlısı bakalım mutlaka etiketlerim belli olunca
Hımmm belkide canımValla canm yok aslnda pek ama bundan snra olur diyemi yazdı bilmiyorm.
Valla bu üçüncü doktor.Bi doktor bulamadm ya değiştirdikçe kafam karştı iyice.Hımmm belkide canım
Aslında tek doktorda sabit kal canım ama içine sınsın tabi bi an önce karar ver :)Valla bu üçüncü doktor.Bi doktor bulamadm ya değiştirdikçe kafam karştı iyice.
Şansm yok sanrm pek bu konudaAslında tek doktorda sabit kal canım ama içine sınsın tabi bi an önce karar ver :)
Hımm inşallah bulursun gönlüne göre bir doktor canım ben baştan beri ayni doktordayım çok memnun değilim.ama olsun işini düzgün yapsın yeterŞansm yok sanrm pek bu konuda
Gözünaydın canım Ayy ne güzel öğrenmişsin cinsiyeti ya. Burda herkes öğrenir, ben hala beklemişim doğuma kadar,Kızlar bugün iki doktora gittim önce devletteki doktoruma gittim güya ama beni sinirlndirdi ilgi alaka sıfır snra özelde bi doktor vardı artk gideym ona dedim normalde mzele gitme taraftarı pek deildm.neyse gittim tabiki bu daha ilgiliydi.
Neyse bebişimz iyi çok şükür :)
cinsiyetimz kızheralde değişmez artk iki doktor da kız dedi 150 grammışz.
Ama bide ufak ciddi olmayan bi kist var dedi doktor.bunun içinde 3 lü testi görelm dedi.netleşsin diyetmş.2 li test temz çkmştı.o biras takldı aklıma ama bilemedm.
Hayırlısıyla atlat inşallah canım.maşallah maşallah kuzuya
kokuya hassasiyet bende de olmuştu mutfağıma giremez olmuştum her daim bulantı hissi vardı
ama şükür kusmam olmadı öyle aman aman
evet gelecek hafta olur ama günü belli değil
Kızlar bugün iki doktora gittim önce devletteki doktoruma gittim güya ama beni sinirlndirdi ilgi alaka sıfır snra özelde bi doktor vardı artk gideym ona dedim normalde mzele gitme taraftarı pek deildm.neyse gittim tabiki bu daha ilgiliydi.
Neyse bebişimz iyi çok şükür :)
cinsiyetimz kızheralde değişmez artk iki doktor da kız dedi 150 grammışz.
Ama bide ufak ciddi olmayan bi kist var dedi doktor.bunun içinde 3 lü testi görelm dedi.netleşsin diyetmş.2 li test temz çkmştı.o biras takldı aklıma ama bilemedm.
İnşallah canm ya tek temennim bu.Kafam karştı iyice.Sen özel hastanemi devletemi gidiyosn canm.Hımm inşallah bulursun gönlüne göre bir doktor canım ben baştan beri ayni doktordayım çok memnun değilim.ama olsun işini düzgün yapsın yeter
Sevndm canm kötü biley çkmamasına.Gözünaydın canım Ayy ne güzel öğrenmişsin cinsiyeti ya. Burda herkes öğrenir, ben hala beklemişim doğuma kadar,bende biraz önce geldim doktordan, akıntı olmuş o kurumuş göğüste ama önemli bişey değil gibi dedi yine de ameliyat geçmişi olduğu için ultrason gönderdi, detaylıya.göğüsün birinde yine ufak ufak kistler var ama önemli değil dedi..arada ağrı yapmasının sebebi stres yaptığında ya da adet döneminde ğrısı yapar kistler dedi. O yüzden oluyormuş. Çok şükür önemli bişey değilmiş. Ama yine de her sene kontrol ettirecek mişim
inşallah canm benm inşallah cümlemiznkide sağlkla gelsnSaglikla gelsin küçük prenses canım
İnşallah canm ya tek temennim bu.Kafam karştı iyice.Sen özel hastanemi devletemi gidiyosn canm.Hımm inşallah bulursun gönlüne göre bir doktor canım ben baştan beri ayni doktordayım çok memnun değilim.ama olsun işini düzgün yapsın yeter
Sevndm canm kötü biley çkmamasına.Gözünaydın canım Ayy ne güzel öğrenmişsin cinsiyeti ya. Burda herkes öğrenir, ben hala beklemişim doğuma kadar,bende biraz önce geldim doktordan, akıntı olmuş o kurumuş göğüste ama önemli bişey değil gibi dedi yine de ameliyat geçmişi olduğu için ultrason gönderdi, detaylıya.göğüsün birinde yine ufak ufak kistler var ama önemli değil dedi..arada ağrı yapmasının sebebi stres yaptığında ya da adet döneminde ğrısı yapar kistler dedi. O yüzden oluyormuş. Çok şükür önemli bişey değilmiş. Ama yine de her sene kontrol ettirecek mişim
inşallah canm benm inşallah cümlemiznkide sağlkla gelsnSaglikla gelsin küçük prenses canım
Özele gidiyorum cnmİnşallah canm ya tek temennim bu.Kafam karştı iyice.Sen özel hastanemi devletemi gidiyosn canm.
Sevndm canm kötü biley çkmamasına.
Canm evet öğrendk kzçem bekletmedinya :)) şükür inşallah sende öğrenrsn inşallah.Bende de bi kist var dedi doktor o azıck moralimi bozdu şmdi iki hafta snraya organ tarama için çağrdı üçlü testte o zamn çıkacak inşallah organ tarama falanda skntı çkmaz canm ya
inşallah canm benm inşallah cümlemiznkide sağlkla gelsn
İnşallah çıkmaz canım, bende haftaya cumartesi detaylıya girecem, inşallah biz de de bi problem çıkmaz, herşey yolundadır. 2 li 3 lü test falan ben hiç birini yaptırmadım. O yüzden hem stresliyim hem heyecanlıyımİnşallah canm ya tek temennim bu.Kafam karştı iyice.Sen özel hastanemi devletemi gidiyosn canm.
Sevndm canm kötü biley çkmamasına.
Canm evet öğrendk kzçem bekletmedinya :)) şükür inşallah sende öğrenrsn inşallah.Bende de bi kist var dedi doktor o azıck moralimi bozdu şmdi iki hafta snraya organ tarama için çağrdı üçlü testte o zamn çıkacak inşallah organ tarama falanda skntı çkmaz canm ya
inşallah canm benm inşallah cümlemiznkide sağlkla gelsn
Renkli ultrason çok güzel uzunda sürüyor bebeğine bol bol doyarsın canım heyecanlan zaten yüzünü gösterirse kime benzediği bile belli oluyor :)İnşallah çıkmaz canım, bende haftaya cumartesi detaylıya girecem, inşallah biz de de bi problem çıkmaz, herşey yolundadır. 2 li 3 lü test falan ben hiç birini yaptırmadım. O yüzden hem stresliyim hem heyecanlıyım
Anladm canm bnde sanrm özeldeki doktora gtcem.Özele gidiyorum cnm
Çıkmaz inşallah canm..Ya beni 19. Hafta da çağırdı organ taramaymş bu ayrıntılı ultrason dediklerimi acaba.beni erkn mi çağrmş sen mi geç kaldn yoksa :))İnşallah çıkmaz canım, bende haftaya cumartesi detaylıya girecem, inşallah biz de de bi problem çıkmaz, herşey yolundadır. 2 li 3 lü test falan ben hiç birini yaptırmadım. O yüzden hem stresliyim hem heyecanlıyım
Ayyy ne kadan hoş :) bana organ tarama dedi canm oda bu mu ki acaba.Renkli mi olcak bilemedm.bide sen kaçncı haftada gittinRenkli ultrason çok güzel uzunda sürüyor bebeğine bol bol doyarsın canım heyecanlan zaten yüzünü gösterirse kime benzediği bile belli oluyor :)
Ayrıntılı ultrason için gittim organ tarama diye bisey hiç duymadım aynı şeymi bilmiyorum 19.23 hafta arası bakılıyor 22 de gittim ben canımAnladm canm bnde sanrm özeldeki doktora gtcem.
Çıkmaz inşallah canm..Ya beni 19. Hafta da çağırdı organ taramaymş bu ayrıntılı ultrason dediklerimi acaba.beni erkn mi çağrmş sen mi geç kaldn yoksa :))
Ayyy ne kadan hoş :) bana organ tarama dedi canm oda bu mu ki acaba.Renkli mi olcak bilemedm.bide sen kaçncı haftada gittin
20-23 haftalar arası yapılıyormuş canımAnladm canm bnde sanrm özeldeki doktora gtcem.
Çıkmaz inşallah canm..Ya beni 19. Hafta da çağırdı organ taramaymş bu ayrıntılı ultrason dediklerimi acaba.beni erkn mi çağrmş sen mi geç kaldn yoksa :))
Ayyy ne kadan hoş :) bana organ tarama dedi canm oda bu mu ki acaba.Renkli mi olcak bilemedm.bide sen kaçncı haftada gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?