- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.561
Günaydın ablacımGünaydınlarrr hanımlar
hayırlı haftalar
Hmm anladm canm tamamAyrıntılı ultrason için gittim organ tarama diye bisey hiç duymadım aynı şeymi bilmiyorum 19.23 hafta arası bakılıyor 22 de gittim ben canım
Amaaaann ne canını sıkıyorsun canım boşver toy tecrübesiz cahillerle muhattap olma boşverhamişler nasılsınız
canım sıkıldı böyle konulara yazmam ama yazmış bulundum
herkesin görüşü kendine denilemiyor malesef
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nu-nasil-yenerim.1036757/page-4#post-53137885
nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlikAmaaaann ne canını sıkıyorsun canım boşver toy tecrübesiz cahillerle muhattap olma boşver
Günaydın canım sen nasılsın, biz iyiyiz çok şükür, bugğn evdeyim yaa hemen burda buldum kendimşhamişler nasılsınız
canım sıkıldı böyle konulara yazmam ama yazmış bulundum
herkesin görüşü kendine denilemiyor malesef
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nu-nasil-yenerim.1036757/page-4#post-53137885
iyiyim şükür canım merkezden haber bekliyorum miyon ne zaman alınacak diyeG
Günaydın canım sen nasılsın, biz iyiyiz çok şükür, bugğn evdeyim yaa hemen burda buldum kendimşbenim kız hasta gitmedik bugün okula evdeyim tüm gün, inanılır gibi değil
Üşütmüş canım, burun tıkanıklığı boğaz ağrısı, gece hiç uyuyamadı, burun tıkalı yaa.inşallah ilerlemedrn atlatırız. Göğüs için yazım ama görmedin en demekki, çok şükür bi sıkıntı Yok canım, ufak tefek kistler varmış onlarda emzirmeyle falan gider inşallah korkma dedi doktor. Yani çok şükür kitle yok.iyiyim şükür canım merkezden haber bekliyorum miyon ne zaman alınacak diye
geçmiş olsun kızının neyi var
göğsün için dr gittin mi sonra
Üşütmüş canım, burun tıkanıklığı boğaz ağrısı, gece hiç uyuyamadı, burun tıkalı yaa.inşallah ilerlemedrn atlatırız. Göğüs için yazım ama görmedin en demekki, çok şükür bi sıkıntı Yok canım, ufak tefek kistler varmış onlarda emzirmeyle falan gider inşallah korkma dedi doktor. Yani çok şükür kitle yok.iyiyim şükür canım merkezden haber bekliyorum miyon ne zaman alınacak diye
geçmiş olsun kızının neyi var
göğsün için dr gittin mi sonra
geçmiş olsun hastalık havası ortalık gece oğlumda bir iki kez öksürdü inşallah devamı gelmezÜşütmüş canım, burun tıkanıklığı boğaz ağrısı, gece hiç uyuyamadı, burun tıkalı yaa.inşallah ilerlemedrn atlatırız. Göğüs için yazım ama görmedin en demekki, çok şükür bi sıkıntı Yok canım, ufak tefek kistler varmış onlarda emzirmeyle falan gider inşallah korkma dedi doktor. Yani çok şükür kitle yok.
Ewt canım herkes hasta, okula başlayınca biliyorsun daha çabuk geliyor hastalık. Çok şükür canım, çok sıkıntı yapmıştm, o akıntı olup kuruması hamilelikle alakalıymış neyseki. Hadi inşallah merkezden haber gelsib de hayırlısı ile güzel haberi alalımgeçmiş olsun hastalık havası ortalık gece oğlumda bir iki kez öksürdü inşallah devamı gelmez
görmedim canım çok sevindim gözümüz aydın
İyiyim çok şükür şikayetlerim azaldı bayağı biraz kasık ağrılarım var oda normal galiba sen nasılsın miyom ne zaman alınacak belli minasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik
İyiyim çok şükür şikayetlerim azaldı bayağı biraz kasık ağrılarım var oda normal galiba sen nasılsın miyom ne zaman alınacak belli mi
Daha iyiyim ablacım boyun fıtığı sıkıntım var biraz o henüz geçmedi ne yazık ki genel olarak iyiyim çok şükür. Sen nasılsın ablacan@ayllllliiiin35 nasılsın canım ne durumdasın
ebru_can_ebru sen nerelerdesin
M miyaz nasıl oldun canım düzeldin mi
Halim rabbime malum sen nasılsın canım
geçmiş olsun arkadaşım. boyunluk filan kullanıyormusunDaha iyiyim ablacım boyun fıtığı sıkıntım var biraz o henüz geçmedi ne yazık ki genel olarak iyiyim çok şükür. Sen nasılsın ablacan
Ever canım bugünlerime çok şükür başta çok sıkıntı çektim.. Hadi bakalım inş senin operasyon da sorunsuz geçer sende haber ver gelişmelerdengebeliğin en rahatzamanı 16-30 haftalar arası tadını çıkar 30 dan sonra ağırlaşıyorsun
35ten sonra doğurmak istiyorum diye dolanıyorsun :))
rahim büyüdüğü için kasık ağrıları olur bebişin büyümesi ile doğru orantılı kasık ağrıları canım
bu hafta olur sanırım haber bekliyorum benim iş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?