2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Geçmiş olsun canım seninde hastalık yakanı bırakmadı allah şifa versin
Sorma canım ya bu ara biraz öyle oldu ama bu fıtık olayı birazda benim salaklığımdan oldu kuzu ya odunla uğraştım ağırdı bayağı bide sünnet düğünü vardı hopla zıpla :) terle soğukta yiyince bide sıkıntı oldu geçecek ama inşallah allah daha büyük hastalık daha büyük dert vermssin kuzucum cümlemizede tabiki sadece bana değil tanıdığım tanımadığım herkes için bu dua

Günaydın güzeller

Nasılsınız?

Ben iki haftadır mide bulantısıyla uğraşıyorum ama şükür hiç istifra etmedim. Minnakım iyi olsun da yeter ki atlatırım inşallah bu günleri de.

sen resmen hastalğa davetiye çıkarıyorsun hiç kendini kollamıyor ve esirgemiyorsun ama canım canım yaa çok geçmiş olsun

Günaydın güzeller

Nasılsınız?

Ben iki haftadır mide bulantısıyla uğraşıyorum ama şükür hiç istifra etmedim. Minnakım iyi olsun da yeter ki atlatırım inşallah bu günleri de.
ben iyiyim şükür canım ne olsun sabah oğlanı okula biz işe geldik
bulantılarının iyi olmasına sevindim

Günaydın güzeller

Nasılsınız?

Çok şükür canm.Ama geçiyo geçiyo ya sabır.En azndan kusmuyosun Rabbm yardmcn olsn

Sağol canım benim gözün aydın senin de ne güzel ailen yanında.
Ay canm benm saolasn geldiler ziyarete çok şükür bende izin alayım dedim yoksa hiç biley anlamıyorm :))

iyiyim şükür canım bu aralar uykuya doyamıyorum yatsam yatacağım vallahi iş yerinde
sen nasılsın canım
Abla bu aralar tam uyku havası ya bide erkenden yatamıyorsan oooo :))))

gözün aydın canım annenlerle güzel vakit geçir moral olur sana
keşke benimkilerde gelse ama zor
Ay ablacm gelrler ya neden uzakmı işleri mi bar.Bzmkilet yakın hem onları bağlayan biley de yok geliyolar saolsnlar

Şükür canım ama kokular beni mahvetti evden bile tiksindim. İyi çalışmalar tatlim.
Ayyy çok zor dönemler canm inşallah atlat çabucak.
Ben de hala daha sabahları kusuyorm ama bunu hiç şeyapmıyorm çok şükür azaldı

canım onlar mersinde ben tekirdağda
annem meme kanseri atlattı kontrolleri var birde vertigo çıktı bu aralar
babamda kolon kanseri atlattı onunda kontrolleri oluyor bilemiyorum bir hafta banada onlarada iyi gelir ama nasip olmuyor

@ayllllliiiin35 nasılsın canım ne durumdasın

@ebru_can_ebru sen nerelerdesin

M miyaz nasıl oldun canım düzeldin mi

Halim rabbime malum sen nasılsın canım
Fulya bana bildirim gelmiyor çok zor oldu siteye girmek şükür girebildim şükür canım iyiyim hamdolsun benimde oğlum hastalandı grip öksürük okula göndermedim şimdi biraz iyi bende adet oldum dönemler değişti benim önceden 28 günde bir oluyordum şimdi 22 günde bir oluyorum çok uzun sürüyordu şimdi 6 günde bitiyor soğan kürü benim herşeyimi değiştirdi iyimi oldu kotumu oldu bilemiyorum sen nasılsın ameliyat ne zaman olacaksın

Geçmiş olsun Arzucum evladına hastalık havası herkes hapşuruyor
canım benimde adet sürecim kısaldı bende eskiden 30 günü bulurdu
şimdi 25-26 güne düştü

sende erken yumurtluyorsun artık arkadaşım ona göre değerlendir günlerini

belli değil canım drdan haber bekliyorum

Ablacımm allah şifalar versin bir daha yaşatmasın böyle hastalıkları inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…