- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.601
Canim cok sevindim hayirlisi olsun insallahM miyaz @beren20 A anneveoglusu @ardemir D Deli_manya @pastadelisibir garip oblomov ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar allah nasip ederse bebeğim kızmış
Ever canım inşallah 5. Ay bitince alışveriş yapayım diyorum daha erken gibi geliyoCanim cok sevindim hayirlisi olsun insallahsimdi sira alisveris heyecaninda
Benim yumurtlama döneminde 8-9 mm oluyordu ama yinede 6 ay sonra hamile kaldımYa kizlar aranizda hamile kalmadan once rahim duvari kalinligini bilen var mi? Kac mm.di ? Benim en son 6 bucuk falan cikmisti cokra problem degil gebe kalabilirsin dedi doktor. Ama okudugum yerlerde hep ince oldugunda hamile kalinamadigi yaziyor.var mi bilgisi olan?
Iste olmasi gereken kalinlik o aslinda ama bana fena degil falan dedi. Kafam cok karisik baska yerlerde ince oldugu yaziyor hatta 6mm.kalinlikla tup bebek bile yapmadiklarini okuyorum.Benim yumurtlama döneminde 8-9 mm oluyordu ama yinede 6 ay sonra hamile kaldım
Ya o kadar da değil sonuçta rahmin kanlanması için bile ilaçlar veriliyor yeri geldiğinde.. Bide onu danış istersen doktora bu kadar takılma Rabbim nasip edince herşey bahaneIste olmasi gereken kalinlik o aslinda ama bana fena degil falan dedi. Kafam cok karisik baska yerlerde ince oldugu yaziyor hatta 6mm.kalinlikla tup bebek bile yapmadiklarini okuyorum.
Ben sordum ilacla falan desteklenmez mi diye. Onu sadece tup bebeklerde transferden once hormon ilaci ile desteklerdiklerini soyledi. Ilac falan da vermedi hiç. Doktor tup bebek uzmani hatta. Ne bileyim kime neye inanacagimi sasirdim.Ya o kadar da değil sonuçta rahmin kanlanması için bile ilaçlar veriliyor yeri geldiğinde.. Bide onu danış istersen doktora bu kadar takılma Rabbim nasip edince herşey bahane
M miyaz @beren20 A anneveoglusu @ardemir D Deli_manya @pastadelisibir garip oblomov ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar allah nasip ederse bebeğim kızmış
Rabbim hayırlı evlat versin inşallah bende çok severim kız çocuklarını gözün aydınM miyaz @beren20 A anneveoglusu @ardemir D Deli_manya @pastadelisibir garip oblomov ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar allah nasip ederse bebeğim kızmış
Canım her doktorun tarzı farklı oluyo ben klomen kullandım zamanında ama doktor hiç tutunması kolaylaştırmak için progestan falan vermedi.. Halbuki burda bir çok arkadaşa verilmiş çok takılma eger doktora güveniyorsanBen sordum ilacla falan desteklenmez mi diye. Onu sadece tup bebeklerde transferden once hormon ilaci ile desteklerdiklerini soyledi. Ilac falan da vermedi hiç. Doktor tup bebek uzmani hatta. Ne bileyim kime neye inanacagimi sasirdim.
Sağol canım benim inş Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin hepimizin darısı sana evlerimiz çocuk sesleriyle şenlensinayyy sağlıkla gelsin kızçeee hayırlısı olsun bayılırım kız çocuklarına beenn
Çok teşekkür ederim canım inş bizi ona onu bize hayırlı eder RabbimRabbim hayırlı evlat versin inşallah bende çok severim kız çocuklarını gözün aydın
Ya kizlar aranizda hamile kalmadan once rahim duvari kalinligini bilen var mi? Kac mm.di ? Benim en son 6 bucuk falan cikmisti cokra problem degil gebe kalabilirsin dedi doktor. Ama okudugum yerlerde hep ince oldugunda hamile kalinamadigi yaziyor.var mi bilgisi olan?
M miyaz @beren20 A anneveoglusu @ardemir D Deli_manya @pastadelisibir garip oblomov ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar allah nasip ederse bebeğim kızmış
merhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim 35 yaşındayım 10 yaşında bir oğlum var 2 yılı geçti 2. çocuğu istiyoruz olmadı 2. yılın sonunda hamile kaldım ama malesef 17 temmuzda 9 haflatiklti bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım ve zor hamile kaldığım için hiç korunmadim kürtajdan sonra 2 sefer adet gördüm ve ekimin 23 ünde adet olmam gerek ama 1 haftadır sağ ve sol kasigimda sürekli ağrı var biraz ayakta fazla kalayım ağrım çoğalıyor arada özel bölgemede aşağıdan sancı giriyo acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi bukadar erken belirtiler olabilirmi. birde birkaçgün önce bir tanidıga rastladım hamilemisin dedi seni görünce hamile oldugunu hissettim dedi çok ümitlenip hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum varmı bu tarz erken belirti yaşayanlar aranızda uzun oldu hakkınızı helal edin..
Amin balım amin inşallahSağol canım benim inş Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin hepimizin darısı sana evlerimiz çocuk sesleriyle şenlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?