2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

@miyaz beren20 A anneveoglusu ardemir D Deli_manya @pastadelisi @bir garip oblomov ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar allah nasip ederse bebeğim kızmış
Ay canm benm maşşalah kzlarımz fazlalaşıyor.Ki bu sene erkek sene diyolar şu diğer topklerdede genelde erkek cinsiytler :)) Sağlkla gelsnlerde.Rabbm isteyn herkese öncelkle bizim burdaki arkdşlarımıza tez elden hayrlısyla inşallah

Iste olmasi gereken kalinlik o aslinda ama bana fena degil falan dedi. Kafam cok karisik baska yerlerde ince oldugu yaziyor hatta 6mm.kalinlikla tup bebek bile yapmadiklarini okuyorum.
Meraba benmde bi tanıdğıma doktoru rahimde kalnlkta bahsediyodu kaç mm bilmiyorm ama 56 ayda aldı oda gebelk haberini yani arkdşm Rabbm ol dediktn snra takılma hiç.İnsan çok düşünüyo ama Rabbm ol desn yeterki.

Oladabilir arkdşm.Kasık ağrısı falan.Ama bekle azck daha yinede.

Sakineninkide mi kızzzzz

erkek diyorlardı son dömen gittiğinde kız dediler canım

merhaba kızlar cinsiyetler belli olmuş büyümüşsünüz maşallah size Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
bende pazartesi aşılama oldum, bakalım bekleme süreci yine başladı hayırlısı olsun..
hayırlı haberlerini alalım inşallah rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım
test günün ne zaman canım kaç yumurta gelişti

hayırlı haberlerini alalım inşallah rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım
test günün ne zaman canım kaç yumurta gelişti

15 gün sonra dedi doktor iki yumurtam gelişti hatta son kontrolde cumartesi günü çatlamak üzere dedi..pazar iğne vuruldum pazartesi de işlem gerçekleşti..hayırlısı abla ne diyeyim ama bunu da beklemek zor..

15 gün sonra dedi doktor iki yumurtam gelişti hatta son kontrolde cumartesi günü çatlamak üzere dedi..pazar iğne vuruldum pazartesi de işlem gerçekleşti..hayırlısı abla ne diyeyim ama bunu da beklemek zor..
30 ekime belli olur hadi bakalım zor olmaz mı iğneler süreci bile belli bir yıpratıcı nokta
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
ilişki olsun bu aralar ihmal etme

yok canım bu gün aradım mesaj atmıştım dönüş olmadı arayacağız dediler canım bekliyorum

sen nasılsın canım
Iyiyim kuzucum elhamdülillah.. regl olmayı bekliyorum Biraz şişti vücudum.. olsa da bir rahatlasam?
Fulya dün akşam üstü nooldu biliyor musun? Eşimle annemleri almaya gidiyorduk hava kararmak üzere gökyüzünün yarısı turuncu yarısı koyu mavi.. bir tane yıldız gördüm tek başına.. eşime dedim ki "bu beeen" 1 km gittik gitmedik bir yıldız belirdi yanında "aha! Buda seeen" dedim.. annemlerle aramız araçla 15-20 dakika.. dedimki "eğer annemlere gidene kadar bir yıldız daha belirirse sıpamız çabuk gelecek belirmezse bekleyecek" dedim.. 10 dakika geçti geçmedi belirdi pasparlak mis gibi 3. yıldız aman ne heyecanlandım sanki hamileymişim gibi..
Velhasıl kelam kırmızılar gelse de aylar geçse sonra gelse o sıpalar da Totolarını yesek

30 ekime belli olur hadi bakalım zor olmaz mı iğneler süreci bile belli bir yıpratıcı nokta
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
ilişki olsun bu aralar ihmal etme

amin ablacım hepimizin inşallah emekleri boşa çıkmasın..doktor ilişki için bişey demedi ama biz dünü değerlendirdik hazır çatlatma iğnesi olmuşken bugünde belki olur bu günleri boş geçmek istemiyorum..
sen nasıl oldun abla operasyon geçirecektin sanki..

Canım benim çevremdeki herkesin kızı oluyo valla kız yılı galiba Rabbim sanada nasip etsin inşallah tez zamanda canım gönlüne göre bi cimcime

Ayyy hadi canim inş kızları 3 ledik

Ablaaa biliyorm zateeen

@ayllllliiiin35 nasılsın canım ne durumdasın

@ebru_can_ebru sen nerelerdesin

@miyaz nasıl oldun canım düzeldin mi

@Halim rabbime malum sen nasılsın canım
Fulyam yazdım zannediyorum msj. Bu ay hiç birşey yapmadım. Tamamen dinlenmece bir ay oldu. Başka yoğunluklar vardı tembel tenekeydik o yüzden umudum yok. Lakin bugün 34. Günüm hala gelmedi kırmızılar. Umudum olmadığından test yapmadım pco dan gecikmiştir sanırım. Sen de durumlar ne?

Şu ayrıntıyı atlamışım 9 gün soğan kürü yaptım. Daha önce de yapmıştım pek bir etkisi olmamıştı bana belki de o geciktirmiştir adetimi A anneveoglusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…