- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.621
Ayy ne güzel cici bici giydir inşallah kızını canım@miyazberen20 A anneveoglusu ardemir D Deli_manya @pastadelisi @bir garip oblomov ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar allah nasip ederse bebeğim kızmış
Amanda amann.. hoş geliyor meleğimiz@miyazberen20 A anneveoglusu ardemir D Deli_manya @pastadelisi @bir garip oblomov ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar allah nasip ederse bebeğim kızmış
Ay canm benm maşşalah kzlarımz fazlalaşıyor.Ki bu sene erkek sene diyolar şu diğer topklerdede genelde erkek cinsiytler :)) Sağlkla gelsnlerde.Rabbm isteyn herkese öncelkle bizim burdaki arkdşlarımıza tez elden hayrlısyla inşallah@miyazberen20 A anneveoglusu ardemir D Deli_manya @pastadelisi @bir garip oblomov ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar allah nasip ederse bebeğim kızmış
Meraba benmde bi tanıdğıma doktoru rahimde kalnlkta bahsediyodu kaç mm bilmiyorm ama 56 ayda aldı oda gebelk haberini yani arkdşm Rabbm ol dediktn snra takılma hiç.İnsan çok düşünüyo ama Rabbm ol desn yeterki.Iste olmasi gereken kalinlik o aslinda ama bana fena degil falan dedi. Kafam cok karisik baska yerlerde ince oldugu yaziyor hatta 6mm.kalinlikla tup bebek bile yapmadiklarini okuyorum.
Oladabilir arkdşm.Kasık ağrısı falan.Ama bekle azck daha yinede.merhabalar arkadaşlar aranızda yeniyim 35 yaşındayım 10 yaşında bir oğlum var 2 yılı geçti 2. çocuğu istiyoruz olmadı 2. yılın sonunda hamile kaldım ama malesef 17 temmuzda 9 haflatiklti bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım ve zor hamile kaldığım için hiç korunmadim kürtajdan sonra 2 sefer adet gördüm ve ekimin 23 ünde adet olmam gerek ama 1 haftadır sağ ve sol kasigimda sürekli ağrı var biraz ayakta fazla kalayım ağrım çoğalıyor arada özel bölgemede aşağıdan sancı giriyo acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi bukadar erken belirtiler olabilirmi. birde birkaçgün önce bir tanidıga rastladım hamilemisin dedi seni görünce hamile oldugunu hissettim dedi çok ümitlenip hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum varmı bu tarz erken belirti yaşayanlar aranızda uzun oldu hakkınızı helal edin..
Sakineninkide mi kızzzzzhayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin prenses geliyor evinize ne güzel
hayırlı sağlıklı ve salih bir evlad olsun inşallah
Nagihan sen ve Sakine kızları üçlediniz bu yıl kız senesi idi galiba ben kaçırdım:))
Fulyamm belli oldu mu günün kuzucum? A anneveoglusu
erkek diyorlardı son dömen gittiğinde kız dediler canımAy canm benm maşşalah kzlarımz fazlalaşıyor.Ki bu sene erkek sene diyolar şu diğer topklerdede genelde erkek cinsiytler :)) Sağlkla gelsnlerde.Rabbm isteyn herkese öncelkle bizim burdaki arkdşlarımıza tez elden hayrlısyla inşallah
Meraba benmde bi tanıdğıma doktoru rahimde kalnlkta bahsediyodu kaç mm bilmiyorm ama 56 ayda aldı oda gebelk haberini yani arkdşm Rabbm ol dediktn snra takılma hiç.İnsan çok düşünüyo ama Rabbm ol desn yeterki.
Oladabilir arkdşm.Kasık ağrısı falan.Ama bekle azck daha yinede.
Sakineninkide mi kızzzzz
hayırlı haberlerini alalım inşallah rabbim yüzünü güldürsün arkadaşımmerhaba kızlar cinsiyetler belli olmuş büyümüşsünüz maşallah size Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
bende pazartesi aşılama oldum, bakalım bekleme süreci yine başladı hayırlısı olsun..
hayırlı haberlerini alalım inşallah rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım
test günün ne zaman canım kaç yumurta gelişti
30 ekime belli olur hadi bakalım zor olmaz mı iğneler süreci bile belli bir yıpratıcı nokta15 gün sonra dedi doktor iki yumurtam gelişti hatta son kontrolde cumartesi günü çatlamak üzere dedi..pazar iğne vuruldum pazartesi de işlem gerçekleşti..hayırlısı abla ne diyeyim ama bunu da beklemek zor..
Iyiyim kuzucum elhamdülillah.. regl olmayı bekliyorum Biraz şişti vücudum.. olsa da bir rahatlasam?yok canım bu gün aradım mesaj atmıştım dönüş olmadı arayacağız dediler canım bekliyorum
sen nasılsın canım
30 ekime belli olur hadi bakalım zor olmaz mı iğneler süreci bile belli bir yıpratıcı nokta
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
ilişki olsun bu aralar ihmal etme
Canım benim çevremdeki herkesin kızı oluyo valla kız yılı galibahayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin prenses geliyor evinize ne güzel
hayırlı sağlıklı ve salih bir evlad olsun inşallah
Nagihan sen ve Sakine kızları üçlediniz bu yıl kız senesi idi galiba ben kaçırdım:))
İnş canım hayırla inşAyy ne güzel cici bici giydir inşallah kızını canım
Sağol canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere inş başta sizlereAmanda amann.. hoş geliyor meleğimizsağlıkla gelsin duygucum.. maşallah sübhanallah
Ayyy hadi canim inş kızları 3 ledikAy canm benm maşşalah kzlarımz fazlalaşıyor.Ki bu sene erkek sene diyolar şu diğer topklerdede genelde erkek cinsiytler :)) Sağlkla gelsnlerde.Rabbm isteyn herkese öncelkle bizim burdaki arkdşlarımıza tez elden hayrlısyla inşallah
Meraba benmde bi tanıdğıma doktoru rahimde kalnlkta bahsediyodu kaç mm bilmiyorm ama 56 ayda aldı oda gebelk haberini yani arkdşm Rabbm ol dediktn snra takılma hiç.İnsan çok düşünüyo ama Rabbm ol desn yeterki.
Oladabilir arkdşm.Kasık ağrısı falan.Ama bekle azck daha yinede.
Sakineninkide mi kızzzzz
Rabbm yüzünü güldürsn canm.merhaba kızlar cinsiyetler belli olmuş büyümüşsünüz maşallah size Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
bende pazartesi aşılama oldum, bakalım bekleme süreci yine başladı hayırlısı olsun..
AblaaaIyiyim kuzucum elhamdülillah.. regl olmayı bekliyorum Biraz şişti vücudum.. olsa da bir rahatlasam?
Fulya dün akşam üstü nooldu biliyor musun? Eşimle annemleri almaya gidiyorduk hava kararmak üzere gökyüzünün yarısı turuncu yarısı koyu mavi.. bir tane yıldız gördüm tek başına.. eşime dedim ki "bu beeen" 1 km gittik gitmedik bir yıldız belirdi yanında "aha! Buda seeen" dedim.. annemlerle aramız araçla 15-20 dakika.. dedimki "eğer annemlere gidene kadar bir yıldız daha belirirse sıpamız çabuk gelecek belirmezse bekleyecek" dedim.. 10 dakika geçti geçmedi belirdi pasparlak mis gibi 3. yıldızaman ne heyecanlandım sanki hamileymişim gibi..
Velhasıl kelamkırmızılar gelse de aylar geçse sonra gelse o sıpalar da Totolarını yesek
Fulyam yazdım zannediyorum msj. Bu ay hiç birşey yapmadım. Tamamen dinlenmece bir ay oldu. Başka yoğunluklar vardı tembel tenekeydik o yüzden umudum yok. Lakin bugün 34. Günüm hala gelmedi kırmızılar. Umudum olmadığından test yapmadım pco dan gecikmiştir sanırım. Sen de durumlar ne?@ayllllliiiin35 nasılsın canım ne durumdasın
@ebru_can_ebru sen nerelerdesin
@miyaz nasıl oldun canım düzeldin mi
@Halim rabbime malum sen nasılsın canım
Şu ayrıntıyı atlamışım 9 gün soğan kürü yaptım. Daha önce de yapmıştım pek bir etkisi olmamıştı bana belki de o geciktirmiştir adetimi A anneveoglusuFulyam yazdım zannediyorum msj. Bu ay hiç birşey yapmadım. Tamamen dinlenmece bir ay oldu. Başka yoğunluklar vardı tembel tenekeydik o yüzden umudum yok. Lakin bugün 34. Günüm hala gelmedi kırmızılar. Umudum olmadığından test yapmadım pco dan gecikmiştir sanırım. Sen de durumlar ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?