2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bir de 27. Günümde bolca yumurta akı gibi akıntı geldi bu kadar geç bir zaman da yumurta çatlar mı acaba? Pco dan dolayı yada soğan suyundan dolayı geç mi çatladı ondan mı gecikiyor diye düşünüyorum.
Aman kadın olmak ta zor ya kırmızılar gelse adet sancısı,bu ayda olmadı deyip üzülüyoruz gelmese niye gelmediki deyip üzülüyoruz öle işte..yine de şükürler olsun tabii...

Arkadaşım bende soğan kürü yapmıştım adetim 5gun önce gelmişti ve çok fazla adet oldum çok yoğun oldum bence sen bir test yap inşaallah hayırlı haberler alırsın

Arkadaşım bende soğan kürü yapmıştım adetim 5gun önce gelmişti ve çok fazla adet oldum çok yoğun oldum bence sen bir test yap inşaallah hayırlı haberler alırsın
Diğer bir sonuç ise malesef soğan kürünün bana hiçbir faydası yok

Son düzenleme:
Dün gece bunu düşünmekten uyuyamadım. 10 dk. Önce eşimi işe gönderince kendi kendime dedim ki yap testini mis gibi kafan rahat bi uyu dedim. Ve yaptım. Yine tertemiz bir tek çizgi :) ama şimdi kafam rahat bir şekilde mis gibi uycm :)

canım hiç ummadığın noktada inşallah meleğin sağlıkla gelir
benim yarın miyon operasyonu olacak inşallah onun dışında iyiyim şükür

inşallah aşılama vesile olur senin için canım yarın benim operasyon canım bu süreçte en zor olanı bu 3. kez olacak son iki yılda inşallah bu sefer kurtulurum

canım hiç ummadığın noktada inşallah meleğin sağlıkla geliyordur
benim yarın miyon operasyonu olacak inşallah onun dışında iyiyim şükür
İnşallah sağlıcakla kolaylıkla atlatırsın canım. Geriye sadece bebişin gelmesi kalacak inşallah. Bu akşam dualarımız sana olsun inşallah arkadaşım.

canım o güzel gönlünün karşılığını yine nasip edecek rabbim inşallah tez zamanda sağlıkla yine gebelik haberini alacağız

kaç gün oldu kürtajdan bu yana adet görmeyeli canım ben 49 gün sonra olmuştum beklemek gerçekten çok sıkıntı vermişti banada

inşallah aşılama vesile olur senin için canım yarın benim operasyon canım bu süreçte en zor olanı bu 3. kez olacak son iki yılda inşallah bu sefer kurtulurum

inşallah abla Allah sağlık versin senin şansın çok yüksek tüp bebek olduğu için hayırlı haberini kısa zamanda alıcaz inşallah

Aha bana yine bildirim gelmiyor yahu ay nasıl gıcık oluyotum bu sayfanın bi bana mı garezi varki ya

Ablaaa biliyorm zateeen
Seni yerim yeeerr ablacım anlık birşeydi o.. geldi geçti.. valla ağlamıyorumda eskisi kadar.. üzül diye yazmadım kuzum benim.. sen benim kızçeme iyi bak kendinede iyi bak benden mutlusu yok işte o zaman..
Amin canımın içi.. 42 gün oldu bugün işte.. bekliyorum gelsin diye.. ellerim ayaklarım göbeğim şiş.. buna göre yakındır dedim ama gelmedi Hayırlısı bakalım bekleyelim..
Bu arada sen operasyon günü belli olunca niye haber vermiyorsun hımm
Dualarım seninle canım arkadaşım Müsait olur olmaz haber ver Seni bekliyorum dört gözle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…