2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

yarın öğlen olacak hamişim inşallah dua edin hayırlısı ile geçsin bitsin
Büyük gün gelmiş canım, inşallah herşey çok güzel olacak, tüm kalbimle inanıyorum, güzel haberler vereceksin bize. Çok heyecanlandım hadi bakalım. Bu arada bende bugğn detaylı ultrasona girecem onun heyecan ve stresi var, inşalllah herşey yolundadır, bana da dua edin kızlar, ben yine çok korkuyorum. Cinsiyette netlik kazanır artık bugğn ama inanın onu bile düşünemiyorum, yeter ki herşey yolunda olsun da ben yine cinsiyet öğrenemiyim

allah razı olsun arkadaşım sanada inşallah hayırlısı ise nasip eder rabbim ikinci evladını
Ablacm bizim ameliyathanede tel çekmiyo ya yazamıyorm ondan .inşallh herşey yolunda gider Allahm yar ve yardmcın olsn.

Ben yerim beee üzülmüyorm tabikide aksine içim kıpır kıpr oluyo.

Canm aynen bnde haftaya gtcm stresi sardı şmdiden inşallah herşey yolundadr hepimznkide sağlıkla olsn da

Amin canım amin inşallah yolundadır

A anneveoglusu canim inşallah sağlıkla atlatmışsındır operasyonu. Bebegine kavuşman için hiçbir engel kalmadı artık çabucak iyiles inşallah

A anneveoglusu naptın canım, inşallah herşey yolunda gitmiştir, sırada bebiş vardır bende detaylıdan geldim çok şükür herşey yolunda. Cinsiyetimiz netleşti, kızımız olacak sadece kasılmalar çıktı, o da stresten kaynaklanabilirmiş. Neden bu kadar stres yapıyorsun, rahat ol dedi. Şu an hepiniz şaşırdınız kesin stres yaptığıma demi

Günaydın kızlar internetim az bu ay daha yarılanmadan nasıl bitti bu internet anlayamadım ya daha dokuzunda yenilendi üstelik neyse iyisinizdir inşallah canlar fulya abladan haber var mı mesajları göremedim ben benide etiketleyin bi zahmet sayfada sıkınyı yaşoyorum nell olmuyor gözden kaçabiliyor merak ettim

Günaydın arkadaşlar Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum merak ettirdim sizi Hakkınızı helal edin
Dün öğlen arası operasyonu oldu kendime gelip çıkmam merkezden 5 buldu yolculuk yaptık ve hayırlısıyla evime döndüm
Miyom alındı artık iyileşme dönemi Kasım ayında kontrol var
Hepinizi opuyorum

Oh elhamdülillah canım benim.. perhiz döneminden sonra inşallah Allahın izniyle doğru zamanda sağlıkla sevindirsin Rabbim seni.. o güzel gönlüne göre..

A anneveoglusu canım şükür operasyon iyi geçmiş artık sırada bebek var ne güzel

P pastadelisi canım gözün aydın bak herşey yolundaymis minik kızın iyiymiş o yüzden stres yapma lütfen. Bu arada ben de kız hissediyorum bakalım dogru mu çıkacak.

M miyaz ım sen nasılsın?

Çok şükür canım. Sırada inşallah seni bekleyen hayırlı sağlıklı evladına kavuşmak vardır..

İyiyim çok şükür balım sen nasılsın bebiş nasıl maşallah on haftalık olmuş kuzu rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sihhatli al yavrunu kucağına inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…