- 9 Aralık 2016
- 1.166
- 1.532
- 53
- 34
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.661
Günaydın canım hayırlı cumalar :*Herkese günaydın hanımlar Hayırlı cumalar
Ayyy yeni gördüm Kuzumm gözünaydın, prenses gelşypor Maşşallah.M miyazberen20 A anneveoglusu ardemir D Deli_manya P pastadelisi @bir garip oblomov ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar allah nasip ederse bebeğim kızmış
Büyük gün gelmiş canım, inşallah herşey çok güzel olacak, tüm kalbimle inanıyorum, güzel haberler vereceksin bize. Çok heyecanlandım hadi bakalım. Bu arada bende bugğn detaylı ultrasona girecem onun heyecan ve stresi var, inşalllah herşey yolundadır, bana da dua edin kızlar, ben yine çok korkuyorum. Cinsiyette netlik kazanır artık bugğn ama inanın onu bile düşünemiyorum, yeter ki herşey yolunda olsun da ben yine cinsiyet öğrenemiyimyarın öğlen olacak hamişim inşallah dua edin hayırlısı ile geçsin bitsin
Ablacm bizim ameliyathanede tel çekmiyo ya yazamıyorm ondanallah razı olsun arkadaşım sanada inşallah hayırlısı ise nasip eder rabbim ikinci evladını
Ben yerim beee üzülmüyorm tabikide aksine içim kıpır kıpr oluyo.Seni yerim yeeerrablacım anlık birşeydi o.. geldi geçti.. valla ağlamıyorumda eskisi kadar.. üzül diye yazmadım kuzum benim.. sen benim kızçeme iyi bak kendinede iyi bak benden mutlusu yok işte o zaman..
Amin canımın içi.. 42 gün oldu bugün işte.. bekliyorum gelsin diye..ellerim ayaklarım göbeğim şiş.. buna göre yakındır dedim ama gelmedi Hayırlısı bakalım bekleyelim..
Bu arada sen operasyon günü belli olunca niye haber vermiyorsun hımm
Dualarım seninle canım arkadaşım Müsait olur olmaz haber ver Seni bekliyorum dört gözle..
Canm aynen bnde haftaya gtcm stresi sardı şmdiden inşallah herşey yolundadr hepimznkide sağlıkla olsn daBüyük gün gelmiş canım, inşallah herşey çok güzel olacak, tüm kalbimle inanıyorum, güzel haberler vereceksin bize. Çok heyecanlandım hadi bakalım. Bu arada bende bugğn detaylı ultrasona girecem onun heyecan ve stresi var, inşalllah herşey yolundadır, bana da dua edin kızlar, ben yine çok korkuyorum. Cinsiyette netlik kazanır artık bugğn ama inanın onu bile düşünemiyorum, yeter ki herşey yolunda olsun da ben yine cinsiyet öğrenemiyim
Amin canım amin inşallah yolundadırAblacm bizim ameliyathanede tel çekmiyo ya yazamıyorm ondan.inşallh herşey yolunda gider Allahm yar ve yardmcın olsn.
Ben yerim beee üzülmüyorm tabikide aksine içim kıpır kıpr oluyo.
Canm aynen bnde haftaya gtcm stresi sardı şmdiden inşallah herşey yolundadr hepimznkide sağlıkla olsn da
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Oh elhamdülillah canım benim.. perhiz döneminden sonra inşallah Allahın izniyle doğru zamanda sağlıkla sevindirsin Rabbim seni.. o güzel gönlüne göre..Günaydın arkadaşlar Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum merak ettirdim sizi Hakkınızı helal edin
Dün öğlen arası operasyonu oldu kendime gelip çıkmam merkezden 5 buldu yolculuk yaptık ve hayırlısıyla evime döndüm
Miyom alındı artık iyileşme dönemi Kasım ayında kontrol var
Hepinizi opuyorum
Çok geçmiş olsun canım, çok şükür atlattın bunu da. Şimdi sıra da bebiş varrrr
Çok şükür canım. Sırada inşallah seni bekleyen hayırlı sağlıklı evladına kavuşmak vardır..Günaydın arkadaşlar Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum merak ettirdim sizi Hakkınızı helal edin
Dün öğlen arası operasyonu oldu kendime gelip çıkmam merkezden 5 buldu yolculuk yaptık ve hayırlısıyla evime döndüm
Miyom alındı artık iyileşme dönemi Kasım ayında kontrol var
Hepinizi opuyorum
Çok geçmiş olsun ablacım şimdi sıra kuzuda bu konuda da hayırlı haberlerini alacağız inşallah
İyiyim çok şükür balım sen nasılsın bebiş nasıl maşallah on haftalık olmuş kuzu rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sihhatli al yavrunu kucağına inşallah canım benimA anneveoglusu canım şükür operasyon iyi geçmiş artık sırada bebek var ne güzel
P pastadelisi canım gözün aydın bak herşey yolundaymis minik kızıniyiymiş o yüzden stres yapma lütfen. Bu arada ben de kız hissediyorum bakalım dogru mu çıkacak.
M miyaz ım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?