- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.681
Saol canım, Allah razı olsun. Ayy kuzum insan elinde olmuyor ki, sanırım anne olmak eşittir hep panik halinde olmakA anneveoglusu canım şükür operasyon iyi geçmiş artık sırada bebek var ne güzel
P pastadelisi canım gözün aydın bak herşey yolundaymis minik kızıniyiymiş o yüzden stres yapma lütfen. Bu arada ben de kız hissediyorum bakalım dogru mu çıkacak.
M miyazım sen nasılsın?
Amin canım benim amin inşallah...İyiyim çok şükür balım sen nasılsın bebiş nasıl maşallah on haftalık olmuş kuzu rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sihhatli al yavrunu kucağına inşallah canım benim
Dualarım her daim sizinle kuzu inşallah herşey gönlünce istediğin gibi olur burdaki herkesinde öyle olsun inşallah. Nasip canım nasipten öte köy yok ne geliyorsa yaradandan diyorum güzel olacak hepimiz için herşey inanıyorum buna yürekten. Büyüyor fındık annesi bulantı normal kuzucum rahatlayacaksın bi süre sonra inşallahAmin canım benim amin inşallah...
Çok şükür iyiyim. Akşamları tavan yapan bulantim ve kokulardan tiksintim var. Inanir mısın evimden tiksindim her yer her şey kokuyor. İnşallah bebisim de iyidir arada batma oldugunda findigim ben burdayım dedi diyorum daha kontrole 2 hafta var büyüsün de kocaman göreyim inşallah dualarinin eksik etme bitanem. Senden de güzel haberler alacagimiz gün yakın allahın izniyle.
Çok şükür canım gözünaydın olsun inş tüp bebek de böyle başarılı geçer ve ben hamileyim dediğin günleri görürüzGünaydın arkadaşlar Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum merak ettirdim sizi Hakkınızı helal edin
Dün öğlen arası operasyonu oldu kendime gelip çıkmam merkezden 5 buldu yolculuk yaptık ve hayırlısıyla evime döndüm
Miyom alındı artık iyileşme dönemi Kasım ayında kontrol var
Hepinizi opuyorum
Saolasn canm sanada günaydn :)Mutlu hafta sonları
Canm test yaptn mıTünaydın
1 haftadır geciken regl ile bekliyorum. Soğan suyu hiç iyi gelmedi bana malesef. Kullanığta benim ki gibi gecikmeye sebep olan var mı?
Yaptım negatifCanm test yaptn mı
Yaptım negatif
Canım gecikme olmadı erken geldi çok aşırı oldu kanama ve 15 gün temiz kalmadan ara lekelenme oldu yani benimde tam tersi olduOlsun canm benm olacak oda inşallh ama arxu ablada sanki soğan kürü snrası geckme yaşamltı ara lekelenmeler falanHalim rabbime malum deil mi abla
Aylin bazılarında gecikme yapmış kk okudum birisi yazmıştı bütün adetim değişti diyorduTünaydın
1 haftadır geciken regl ile bekliyorum. Soğan suyu hiç iyi gelmedi bana malesef. Kullanığta benim ki gibi gecikmeye sebep olan var mı?
Yani benim normalde de gecikmelerim olurdu ama bugün 40. Gün hala gelmezse perşembe filan doktora gideyim artık diyorum.Aylin bazılarında gecikme yapmış kk okudum birisi yazmıştı bütün adetim değişti diyordu
İnşallah.Olsun canm benm olacak oda inşallh ama arxu ablada sanki soğan kürü snrası geckme yaşamltı ara lekelenmeler falanHalim rabbime malum deil mi abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?