2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

ardemir Kuzu benim net az çok giremiyorum buraya arada giriyorum bakıyorum bildirim yok sayfayı açıyorum 45 mesaj diyor girip bakmak istiyorum üç beşi görünüyor gerisi yok tuhaf ya ne zamandır böyle bi düzeliyor bi tekrar bozutuyor

Saol canım, Allah razı olsun. Ayy kuzum insan elinde olmuyor ki, sanırım anne olmak eşittir hep panik halinde olmak

İyiyim çok şükür balım sen nasılsın bebiş nasıl maşallah on haftalık olmuş kuzu rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sihhatli al yavrunu kucağına inşallah canım benim
Amin canım benim amin inşallah...
Çok şükür iyiyim. Akşamları tavan yapan bulantim ve kokulardan tiksintim var. Inanir mısın evimden tiksindim her yer her şey kokuyor. İnşallah bebisim de iyidir arada batma oldugunda findigim ben burdayım dedi diyorum daha kontrole 2 hafta var büyüsün de kocaman göreyim inşallah dualarinin eksik etme bitanem. Senden de güzel haberler alacagimiz gün yakın allahın izniyle.

Dualarım her daim sizinle kuzu inşallah herşey gönlünce istediğin gibi olur burdaki herkesinde öyle olsun inşallah. Nasip canım nasipten öte köy yok ne geliyorsa yaradandan diyorum güzel olacak hepimiz için herşey inanıyorum buna yürekten. Büyüyor fındık annesi bulantı normal kuzucum rahatlayacaksın bi süre sonra inşallah

Çok şükür canım gözünaydın olsun inş tüp bebek de böyle başarılı geçer ve ben hamileyim dediğin günleri görürüz

Tünaydın
1 haftadır geciken regl ile bekliyorum. Soğan suyu hiç iyi gelmedi bana malesef. Kullanığta benim ki gibi gecikmeye sebep olan var mı?

İş e alışmaya çalışıyorum bende biraz yoruluyorum ama mutluyum bu dönemi fırsat bilip Bebek işinden uzaklaştım iyi oldu benim için biraz bilerek biraz zamanlama giremiyorum çok topiğe güzel haber var mı diye bakıyorum sizleri çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…