2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

geçmiş olsun ablacım herşey yolunda gidecek inşallah en azından engelin kalktı..şimdi nasılsın..

geçmiş olsun ablacım herşey yolunda gidecek inşallah en azından engelin kalktı..şimdi nasılsın..
kasık ağrım var canım iyiyim şükür bu güneme
inşallah arkadaşım dr miyon olmasa senin 1 yıl içinde gebe kalman gerek dedi

sen nasılsın senin test günün geldimi

kasık ağrım var canım iyiyim şükür bu güneme
inşallah arkadaşım dr miyon olmasa senin 1 yıl içinde gebe kalman gerek dedi

sen nasılsın senin test günün geldimi

transfer ne zaman abla Allahın izniyle..
benim bugün 8.günüm bakalım haftaya inş yapıcam test korkuyorum yine olmamasından..

transfer ne zaman abla Allahın izniyle..
benim bugün 8.günüm bakalım haftaya inş yapıcam test korkuyorum yine olmamasından..
ocak ayı adeti ile yapılacak transfer canım şubatın ilk haftasında transfer olur o zaman
inşallah geliyordur bebeğin canım

canım nasılsın nasıl gidiyor adet olmayı bekliyordun en son

canım nasılsın nasıl gidiyor adet olmayı bekliyordun en son
Çok şükür canım iyi diyelim. Adet düzeni altüst oldu ya ahh şu pko üç senedir düzenliydim salak bi doktor kurbanı oldum iki ay sonra ilaçla oldum adet canım şimdi yine bir ayı geçti bekliyorum bitkilere başladım bakalım umarım dzene girerim yine ya. Sen nasılsın kuzu

inşallah canm o pko bitirdi bizi ya neyse buna da şükür kalıcı tedavisi olsa keşke bende aşılama oldum tekrar bekliyorum bakalım pazartesi test günüm..eğer olmazsa bende bitkisel tedaviye yöneleceğim cnm doktora ilaçlara ara vericem..eşimin arkadaşı yapıyor bitkisel kürler ünlü baya bu sefer ikimiz içinde yolladı çay ve macun var bana da..evde bekliyorlar şunun sonucu belli olsun da başlayacağız..bana iyi gelirse sana da öneririm canm onları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…