- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.701
Bence de doktorA git bakalım 10 günü geçtiyseYani benim normalde de gecikmelerim olurdu ama bugün 40. Gün hala gelmezse perşembe filan doktora gideyim artık diyorum.
canım biraz kasıklarda ağrım var azda kanama iyiyim genel olarakA anneveoglusu Ablacım sen nasıl oldun iyi misin yazdın mı bugün bilemiyorum göremedim ben merak ettim
Günaydın arkadaşlar Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum merak ettirdim sizi Hakkınızı helal edin
Dün öğlen arası operasyonu oldu kendime gelip çıkmam merkezden 5 buldu yolculuk yaptık ve hayırlısıyla evime döndüm
Miyom alındı artık iyileşme dönemi Kasım ayında kontrol var
Hepinizi opuyorum
kasık ağrım var canım iyiyim şükür bu günemegeçmiş olsun ablacım herşey yolunda gidecek inşallah en azından engelin kalktı..şimdi nasılsın..
kasık ağrım var canım iyiyim şükür bu güneme
inşallah arkadaşım dr miyon olmasa senin 1 yıl içinde gebe kalman gerek dedi
sen nasılsın senin test günün geldimi
ocak ayı adeti ile yapılacak transfer canım şubatın ilk haftasında transfer olur o zamantransfer ne zaman abla Allahın izniyle..
benim bugün 8.günüm bakalım haftaya inş yapıcam test korkuyorum yine olmamasından..
İyi olmana sevindim ablacım allah bol bol iyilik versin hep. Bende iyiyim çok şükürcanım biraz kasıklarda ağrım var azda kanama iyiyim genel olarak
sen nasılsın
.çok teşekkür ederim tatlım benimGünaydınlarr herkese
ebru_can_ebru iyiyim şükür canım allah razı olsun işte memnun olmana çok sevindim canım
İyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize
hadi inşallah güzel haberler bekliyoruztransfer ne zaman abla Allahın izniyle..
benim bugün 8.günüm bakalım haftaya inş yapıcam test korkuyorum yine olmamasından..
Gideceğim inşallah sorun olmadan gelir.Bence de doktorA git bakalım 10 günü geçtiyse
evet hamişim dr bu operasyon üzerinden 3 adet gececek dediGünaydn kzlar A anneveoglusu fulişim iyi olmana sevndm.Rahmn düzelmesi için mi ocağı bekliyosunz?
.çok teşekkür ederim tatlım benim
hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz
ocak ayı adeti ile yapılacak transfer canım şubatın ilk haftasında transfer olur o zaman
inşallah geliyordur bebeğin canım
Dualarım her daim sizinle kuzu inşallah herşey gönlünce istediğin gibi olur burdaki herkesinde öyle olsun inşallah. Nasip canım nasipten öte köy yok ne geliyorsa yaradandan diyorum güzel olacak hepimiz için herşey inanıyorum buna yürekten. Büyüyor fındık annesi bulantı normal kuzucum rahatlayacaksın bi süre sonra inşallah
evet hamişim dr bu operasyon üzerinden 3 adet gececek dedi
iş yerinden saklıyorum tüp bebek sürecini ondan rapor ve izin almadım canım tek operasyon günü izin aldım cuma günü iki gün evde olmak iyi geldiHmm anladm ablacm hayrlısyl geçsn bakalm şmdi iştemsn evde mi
transfer zamanı izin veya rapor alacağım inşallah o zamanay ablam ya nasıl heyecanlı süreç Allahın izniyle olacak..çok dikkat et o dönemde izin al yat kalkma falan gelsin yeğenimiz yada yeğenlerimiz belli mi olur
Çok şükür canım iyi diyelim. Adet düzeni altüst oldu ya ahh şu pko üç senedir düzenliydim salak bi doktor kurbanı oldum iki ay sonra ilaçla oldum adet canım şimdi yine bir ayı geçti bekliyorum bitkilere başladım bakalım umarım dzene girerim yine ya. Sen nasılsın kuzucanım nasılsın nasıl gidiyor adet olmayı bekliyordun en son
Çok şükür canım iyi diyelim. Adet düzeni altüst oldu ya ahh şu pko üç senedir düzenliydim salak bi doktor kurbanı oldum iki ay sonra ilaçla oldum adet canım şimdi yine bir ayı geçti bekliyorum bitkilere başladım bakalım umarım dzene girerim yine ya. Sen nasılsın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?