2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İnşallah tutarda gerek kalmaz başka bişeye kuzu. Yani etkiliyse adet düzeni için bile olsa kullanırım canım şu adet dzensizliği aşırı derecede geriyor beni ya allah daha büyük dert vermesin tabi ama sıkıntı buda rabbim cümlemize şifa versin sende inşallah hamilesindir canım rabbim gönlüne göre versin yüzünü güldürsün bebek sesleriyle evini şenlendirsn inşallah

canım benim amin ne güzel dua ettin öyle yüreğine sağlık..isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim..
inş tabi sonuç olumlu olur da kullanmayız ama olmazsa da umudumu kaybetmiycem eğer o kürlerle adetim düzelirse belki kendiğinden olur kimbilir..canım bana şifa olursa mutlaka iletişim nosunu yazarım sana regl çayı hormon düzenleyici falan yazıyor üstünde çünkü..eşimde kullandı üç-dört ay sprem sayısını yüzde yüz arttırdı kürleri..

Amin canım. Gerek kalmayacak inşallah. Demleniyor sanırım yani macun halinde değil o zaman canım eşine iy gelmiş yani çok şükür kuzu maşallah. Umudunu kaybetmeyeceksin tabiki bak başka bi topicte biri vardı bugün öylesine bi bakındım hamile oda pkoydu ne sevindim anlatamam

maşallah ona ne güzel Rabbim bize nasip eder inşallah..
canım hem çay olarak var ayrıca macun da var karışımı gönderiyor biz bala katıp macun yapıyoruz..ikimizin de ayrı ama kürleri bakalım tabi ki inş gerek kalmaz da bilmiyorum canm hayırlısı olsun..

Test ne zaman yapacaksın kuzu peki

Abla burda yağmur başlamadı akşamlarıda soba yakılacak hava yok aslında ama banyodan falan sonra yakıyorum valla yine griple falan uğraşmayayım diye. Nasılsın bu arada nasıl oldun canımcım
günaydın cancazım iyiyim binlerce şükür banyo sonrası insan üşüyor iyi yapıyorsun bende dün banyo sonrası üşüdüm kombiyi açtım
sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…