- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.741
Şükür ben iyiyim canımŞükür bitanem iyiyim sen nasılsın?
İyi yapmışsın abla aç.tabi bide griple nezleyle uğraşmayalım. Allah iyilik versin her daim. Bende iyiyim çok şükür canımcımgünaydın cancazım iyiyim binlerce şükür banyo sonrası insan üşüyor iyi yapıyorsun bende dün banyo sonrası üşüdüm kombiyi açtım
sen nasılsın
Ayy hadi hayırlısı canımcım inşallah güzel haberlerini almak nasip olacakkısmetse pazartesi kan vericem canım
İyiyim canım aynen devam bulantilarla kendimi hep yorgun ve uykusuz hissediyorum.nasılsın bir tanem
Canım bayadir bebek haberi alamıyoruz inşallah pazartesi senden gelecek rabbimin izniylekısmetse pazartesi kan vericem canım
Nasılsın balıımmmmm bebişimiz nasıl annesi? büyüyor meleğimizCanım bayadir bebek haberi alamıyoruz inşallah pazartesi senden gelecek rabbimin izniyle
İyiyim bitanem bebisimiz de iyi inşallah teyzesi merakla görmeyi bekliyorum daha 9 gün var. Bulantim aynı işte azalmasını bekliyorum sabırla çünkü sağlıklı beslenemiyorum.Nasılsın balıımmmmm bebişimiz nasıl annesi? büyüyor meleğimizanneciğinin bulantısı var mı hala
inşallah cnm çok teşekkr ederim.nme1005 canım etketledim burası güzel dediğim gibi elimizden geldiğince desteğiz birbirimize kimse kimseyi yok saymaz burda eski yeni farketmez yani. Seveceğine inanıyorum :)
Hoş geldin canıminşallah cnm çok teşekkr ederim.
hoşbuldum cnm çok sağolHoş geldin canım
Balım zamanla hafifleyecek inşallah kuzumuz sağlıklı sıhhatli olsunda inşallah allah dayanma gücü veriyor kuzucum. İyiyim çok şükür bendeİyiyim bitanem bebisimiz de iyi inşallah teyzesi merakla görmeyi bekliyorum daha 9 gün var. Bulantim aynı işte azalmasını bekliyorum sabırla çünkü sağlıklı beslenemiyorum.
Sen nasılsın canım?
Rica ederim tatlım hoşgeldin. Klomenle bizim bi komşunun üç yumurtası büyüdü bende biri anca oda dediğim gibi bal tarçın çörek otu karışımının sayesinde büyüdü yani benim yumurtlamam kendiliğinden oluyordu bidr ben gaflete düştüm canım allah affetsin acele ettim işte neyseinşallah cnm çok teşekkr ederim.
ay inşallahh banada fayda eder bakalım umarım hastalanmam ve hamileyimdirr dua edin lütfen kızlarrrRica ederim tatlım hoşgeldin. Klomenle bizim bi komşunun üç yumurtası büyüdü bende biri anca oda dediğim gibi bal tarçın çörek otu karışımının sayesinde büyüdü yani benim yumurtlamam kendiliğinden oluyordu bidr ben gaflete düştüm canım allah affetsin acele ettim işte neyseardemir de kullandı bu karışımı canım onunda büyümedi bu karışım büyüttü o da girince yazar
İnşallah hamilesindir de gerek kalmaz canım başka bişeye hayırlısını nasip etsin allah evvela hayırlısı balımay inşallahh banada fayda eder bakalım umarım hastalanmam ve hamileyimdirr dua edin lütfen kızlarrr
Ben klomenle hamile kaldım şükürler olsun darısı sizlerin başınaay inşallahh banada fayda eder bakalım umarım hastalanmam ve hamileyimdirr dua edin lütfen kızlarrr
Balım sen hang ara hasta oldun bu kadar ya elma sirkeli suyla gargara yap keçi boynuzu yada bal varsa az bi limon sıkıp yut yada maden suyuna mandalina sıkıp iç iyi gelir alahın izniyleKızlar artık öksürmekten her yerim ağrıyor, doktorda ilaç falan vermem dedi. Ne yapayım ne içeyim nolur bişey söyleyin. Öksürdüjçe alt tarafa ağrı giriyor, sanki çekiliyor gibi çok fenayım, nasıl bu kadar üşümeyi başardım bilmiyorum. Özellikle geceleri iyice artıyor öksürük. Bugğn 5.gün hala geçmedi. Aksine bugğn en şiddetli gününü yaşıyorum. Bu kadar öksürmenin bi zararı Olur mu sizce
Amin canım. NasılsınBen klomenle hamile kaldım şükürler olsun darısı sizlerin başına
Benim doktor günde 1 fincan ıhlamur içebilitsin demişti bende nezle olduğumda ballı ıhlamur içtim çok şükür geçti bol istirahat et canım yani vücutta enfeksiyon varsa doktor hangi akla hizmet vermiyo anlamadım belki hastalık bebeği daha çok etkileyecekKızlar artık öksürmekten her yerim ağrıyor, doktorda ilaç falan vermem dedi. Ne yapayım ne içeyim nolur bişey söyleyin. Öksürdüjçe alt tarafa ağrı giriyor, sanki çekiliyor gibi çok fenayım, nasıl bu kadar üşümeyi başardım bilmiyorum. Özellikle geceleri iyice artıyor öksürük. Bugğn 5.gün hala geçmedi. Aksine bugğn en şiddetli gününü yaşıyorum. Bu kadar öksürmenin bi zararı Olur mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?