2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

günaydın cancazım iyiyim binlerce şükür banyo sonrası insan üşüyor iyi yapıyorsun bende dün banyo sonrası üşüdüm kombiyi açtım
sen nasılsın
İyi yapmışsın abla aç.tabi bide griple nezleyle uğraşmayalım. Allah iyilik versin her daim. Bende iyiyim çok şükür canımcım

nasılsın bir tanem
İyiyim canım aynen devam bulantilarla kendimi hep yorgun ve uykusuz hissediyorum.

Sen nasılsın vücudun kendini toplamaya başlamıştır inşallah malum sen iyileş ki hemen bebiş gelsin...

nme1005 canım etketledim burası güzel dediğim gibi elimizden geldiğince desteğiz birbirimize kimse kimseyi yok saymaz burda eski yeni farketmez yani. Seveceğine inanıyorum :)

Nasılsın balıımmmmm bebişimiz nasıl annesi? büyüyor meleğimiz anneciğinin bulantısı var mı hala
İyiyim bitanem bebisimiz de iyi inşallah teyzesi merakla görmeyi bekliyorum daha 9 gün var. Bulantim aynı işte azalmasını bekliyorum sabırla çünkü sağlıklı beslenemiyorum.

Sen nasılsın canım?

İyiyim bitanem bebisimiz de iyi inşallah teyzesi merakla görmeyi bekliyorum daha 9 gün var. Bulantim aynı işte azalmasını bekliyorum sabırla çünkü sağlıklı beslenemiyorum.

Sen nasılsın canım?
Balım zamanla hafifleyecek inşallah kuzumuz sağlıklı sıhhatli olsunda inşallah allah dayanma gücü veriyor kuzucum. İyiyim çok şükür bende

inşallah cnm çok teşekkr ederim.
Rica ederim tatlım hoşgeldin. Klomenle bizim bi komşunun üç yumurtası büyüdü bende biri anca oda dediğim gibi bal tarçın çörek otu karışımının sayesinde büyüdü yani benim yumurtlamam kendiliğinden oluyordu bidr ben gaflete düştüm canım allah affetsin acele ettim işte neyse ardemir de kullandı bu karışımı canım onunda büyümedi bu karışım büyüttü o da girince yazar

ay inşallahh banada fayda eder bakalım umarım hastalanmam ve hamileyimdirr dua edin lütfen kızlarrr

Kızlar artık öksürmekten her yerim ağrıyor, doktorda ilaç falan vermem dedi. Ne yapayım ne içeyim nolur bişey söyleyin. Öksürdüjçe alt tarafa ağrı giriyor, sanki çekiliyor gibi çok fenayım, nasıl bu kadar üşümeyi başardım bilmiyorum. Özellikle geceleri iyice artıyor öksürük. Bugğn 5.gün hala geçmedi. Aksine bugğn en şiddetli gününü yaşıyorum. Bu kadar öksürmenin bi zararı Olur mu sizce​

Balım sen hang ara hasta oldun bu kadar ya elma sirkeli suyla gargara yap keçi boynuzu yada bal varsa az bi limon sıkıp yut yada maden suyuna mandalina sıkıp iç iyi gelir alahın izniyle

Benim doktor günde 1 fincan ıhlamur içebilitsin demişti bende nezle olduğumda ballı ıhlamur içtim çok şükür geçti bol istirahat et canım yani vücutta enfeksiyon varsa doktor hangi akla hizmet vermiyo anlamadım belki hastalık bebeği daha çok etkileyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…