2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

inşallah cnm çok teşekkr ederim.
Hoş geldin.. inşallah uğur getirir bu topic sana..
Evet sancım olana kadar yuttum her gün.. 19 mm olmuştu.. inşallah işe yarar..
Ah kıyamam ya kuzum bal limon karışımı yapabilirsin Günde bir fincan ıhlamur içebilirsin ay hep çay ot içmekten başka alternatif bulamadım.. bunlar işe yarayacaktır inşallah..

iş yerinden saklıyorum tüp bebek sürecini ondan rapor ve izin almadım canım tek operasyon günü izin aldım cuma günü iki gün evde olmak iyi geldi
Anldm ablcm Rabbm inşallah mutluykla sonlandrsn.

İyiyim bitanem bebisimiz de iyi inşallah teyzesi merakla görmeyi bekliyorum daha 9 gün var. Bulantim aynı işte azalmasını bekliyorum sabırla çünkü sağlıklı beslenemiyorum.

Sen nasılsın canım?
Canm hiç taklma bebeğin besleniyor bende yaşadm bak çok şükür azaldı

inşallah cnm çok teşekkr ederim.
Hoşgeldnz

Sakinoş kök zencefile bal katıp yemekte çok iyi onuda deneyebilirsn

Balım sen hang ara hasta oldun bu kadar ya elma sirkeli suyla gargara yap keçi boynuzu yada bal varsa az bi limon sıkıp yut yada maden suyuna mandalina sıkıp iç iyi gelir alahın izniyle
Sorma canım yaa ölüyorum artık, öksürdüjçe her yerim sızlıyor. Bal limon içiyorum sürekli. Ama devam ediyor hala. Ne kadar daha sürecek bilmiyorum. Bebeğim etkilenecek diye korkum. Ben böyle öksürük görmedim yaa:-(((

çok geçmiş olsun arkadaşım arkadaşım kıyamam

Canım muayane etti ondan sonra rahat vermemeye karar verdi, bebekte bi sıkıntı yok çok şükür, o yüzden vermehrecem dedi. Sadece bal limon iç sıcak sıcak dedi. 1 fincan ıhlamur da içebilirsib ama içemeyen çalış dedi. Ben dinlenemiyorum ki canım yaa, bi çocuk daha olunca dinlenmek hayal oluyor tabi. Ayaktayım hep. Çok şükür

anladım canım allah yardımcın olsun tabiki ama düşük tehliken yoksa ıhlamurun bi zararı olacağını sanmıyorum ben günde iki bardak da içtim yani bilemiyorum yinede seni yanıltmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…