- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.761
Hoş geldin canım inşallah istediğin gibi olur herşeyinşallah cnm çok teşekkr ederim.
Hoş geldin.. inşallah uğur getirir bu topic sana..inşallah cnm çok teşekkr ederim.
Evet sancım olana kadar yuttum her gün.. 19 mm olmuştu.. inşallah işe yarar..Rica ederim tatlım hoşgeldin. Klomenle bizim bi komşunun üç yumurtası büyüdü bende biri anca oda dediğim gibi bal tarçın çörek otu karışımının sayesinde büyüdü yani benim yumurtlamam kendiliğinden oluyordu bidr ben gaflete düştüm canım allah affetsin acele ettim işte neyseardemir de kullandı bu karışımı canım onunda büyümedi bu karışım büyüttü o da girince yazar
Ah kıyamam ya kuzum bal limon karışımı yapabilirsin Günde bir fincan ıhlamur içebilirsin ay hep çay ot içmekten başka alternatif bulamadım.. bunlar işe yarayacaktır inşallah..Kızlar artık öksürmekten her yerim ağrıyor, doktorda ilaç falan vermem dedi. Ne yapayım ne içeyim nolur bişey söyleyin. Öksürdüjçe alt tarafa ağrı giriyor, sanki çekiliyor gibi çok fenayım, nasıl bu kadar üşümeyi başardım bilmiyorum. Özellikle geceleri iyice artıyor öksürük. Bugğn 5.gün hala geçmedi. Aksine bugğn en şiddetli gününü yaşıyorum. Bu kadar öksürmenin bi zararı Olur mu sizce
Anldm ablcm Rabbm inşallah mutluykla sonlandrsn.iş yerinden saklıyorum tüp bebek sürecini ondan rapor ve izin almadım canım tek operasyon günü izin aldım cuma günü iki gün evde olmak iyi geldi
Canm hiç taklma bebeğin besleniyor bende yaşadm bak çok şükür azaldıİyiyim bitanem bebisimiz de iyi inşallah teyzesi merakla görmeyi bekliyorum daha 9 gün var. Bulantim aynı işte azalmasını bekliyorum sabırla çünkü sağlıklı beslenemiyorum.
Sen nasılsın canım?
Hoşgeldnzinşallah cnm çok teşekkr ederim.
Sakinoş kök zencefile bal katıp yemekte çok iyi onuda deneyebilirsnKızlar artık öksürmekten her yerim ağrıyor, doktorda ilaç falan vermem dedi. Ne yapayım ne içeyim nolur bişey söyleyin. Öksürdüjçe alt tarafa ağrı giriyor, sanki çekiliyor gibi çok fenayım, nasıl bu kadar üşümeyi başardım bilmiyorum. Özellikle geceleri iyice artıyor öksürük. Bugğn 5.gün hala geçmedi. Aksine bugğn en şiddetli gününü yaşıyorum. Bu kadar öksürmenin bi zararı Olur mu sizce
İyiyim çok şükür cnm sen nasılsınAmin canım. Nasılsın
Bende iyiyim canım çok şükürİyiyim çok şükür cnm sen nasılsın
Sorma canım yaa ölüyorum artık, öksürdüjçe her yerim sızlıyor. Bal limon içiyorum sürekli. Ama devam ediyor hala. Ne kadar daha sürecek bilmiyorum. Bebeğim etkilenecek diye korkum. Ben böyle öksürük görmedim yaa:-(((Balım sen hang ara hasta oldun bu kadar ya elma sirkeli suyla gargara yap keçi boynuzu yada bal varsa az bi limon sıkıp yut yada maden suyuna mandalina sıkıp iç iyi gelir alahın izniyle
çok geçmiş olsun arkadaşım arkadaşım kıyamamSorma canım yaa ölüyorum artık, öksürdüjçe her yerim sızlıyor. Bal limon içiyorum sürekli. Ama devam ediyor hala. Ne kadar daha sürecek bilmiyorum. Bebeğim etkilenecek diye korkum. Ben böyle öksürük görmedim yaa:-(((
Canım muayane etti ondan sonra rahat vermemeye karar verdi, bebekte bi sıkıntı yok çok şükür, o yüzden vermehrecem dedi. Sadece bal limon iç sıcak sıcak dedi. 1 fincan ıhlamur da içebilirsib ama içemeyen çalış dedi. Ben dinlenemiyorum ki canım yaa, bi çocuk daha olunca dinlenmek hayal oluyor tabi. Ayaktayım hep. Çok şükürBenim doktor günde 1 fincan ıhlamur içebilitsin demişti bende nezle olduğumda ballı ıhlamur içtim çok şükür geçti bol istirahat et canım yani vücutta enfeksiyon varsa doktor hangi akla hizmet vermiyo anlamadım belki hastalık bebeği daha çok etkileyecek
Saol canım, Allah razı olsun. Kendim uyuyamıyorum, kızımda uyuyamıyor benim sesimden, en çok ona üzülüyorum :-( aksi gibi gece olunca daha bi şiddetleniyo sankiçok geçmiş olsun arkadaşım arkadaşım kıyamam
gece çok artıyor gerçektenSaol canım, Allah razı olsun. Kendim uyuyamıyorum, kızımda uyuyamıyor benim sesimden, en çok ona üzülüyorum :-( aksi gibi gece olunca daha bi şiddetleniyo sanki
anladım canım allah yardımcın olsun tabikiCanım muayane etti ondan sonra rahat vermemeye karar verdi, bebekte bi sıkıntı yok çok şükür, o yüzden vermehrecem dedi. Sadece bal limon iç sıcak sıcak dedi. 1 fincan ıhlamur da içebilirsib ama içemeyen çalış dedi. Ben dinlenemiyorum ki canım yaa, bi çocuk daha olunca dinlenmek hayal oluyor tabi. Ayaktayım hep. Çok şükür
Canım bayadir bebek haberi alamıyoruz inşallah pazartesi senden gelecek rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?