- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.781
Ayy hadöi hayırlısı canımcım inşallah güzel haberlerini almak nasip olacak
Sorma canım yaa ölüyorum artık, öksürdüjçe her yerim sızlıyor. Bal limon içiyorum sürekli. Ama devam ediyor hala. Ne kadar daha sürecek bilmiyorum. Bebeğim etkilenecek diye korkum. Ben böyle öksürük görmedim yaa:-(((
Balım başka bi doktoro mı gitsen sen şu maden suyu mandalinayı çok abartmadan yapsan mı günde bir yeterSorma canım yaa ölüyorum artık, öksürdüjçe her yerim sızlıyor. Bal limon içiyorum sürekli. Ama devam ediyor hala. Ne kadar daha sürecek bilmiyorum. Bebeğim etkilenecek diye korkum. Ben böyle öksürük görmedim yaa:-(((
Hee belli olmaz kız belki yaradan bu kez ol diyecek ay hadi inşallahhhh canımcımöyle mi diyosun tatlım benim pek umut yok hissetmiyorum yani ama süpriz yapsa da hiç fena olmaz tabi
aramıza hoşgeldin arkadaşım inşallah seninde güzel haberlerini almak nasip olur yakın zamandaay inşallahh banada fayda eder bakalım umarım hastalanmam ve hamileyimdirr dua edin lütfen kızlarrr
Sevgul hiç sorma internette bir sorun var şimdi girebildim ne kadar birikmiş ama hepsini okudumHalim rabbime malum Canım neredesin yazıyorsunda ben mi görmüyorum iyi misin
Canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahCanım muayane etti ondan sonra rahat vermemeye karar verdi, bebekte bi sıkıntı yok çok şükür, o yüzden vermehrecem dedi. Sadece bal limon iç sıcak sıcak dedi. 1 fincan ıhlamur da içebilirsib ama içemeyen çalış dedi. Ben dinlenemiyorum ki canım yaa, bi çocuk daha olunca dinlenmek hayal oluyor tabi. Ayaktayım hep. Çok şükür
İyiyim çok şükürHalim rabbime malum Canım neredesin yazıyorsunda ben mi görmüyorum iyi misin
Hoşgeldin canım rabbim hayırlı evlat versin inşallahinşallah cnm çok teşekkr ederim.
Sayfada da sıkıntı var çok geç açılıyorSevgul hiç sorma internette bir sorun var şimdi girebildim ne kadar birikmiş ama hepsini okudum
ben iyiyim şükür sen nasılsın kuzumMerhaba kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?