- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.801
sen nasılsın tatlımİyiyim hamdolsun sen nasılsın
İyiyim canım sen nasılsınsen nasılsın tatlım
bende iyiyim arkadaşım şükürİyiyim canım sen nasılsın
duydum ama denemedim canımKızlar bir macun var hanımlara özel macun diye hiç denedinizmi
Fulya bir deneyelim 40 yaş üzerine çok iyi geliyormuş nelere para harcadık 60 lira bir şey değil yeterki güzel sonuçlar alalım adetle başlanıyor sen ne zaman tüp Bebek yaptiracaktin Kasım ayindamiduydum ama denemedim canım
İnşaallah Ebru sen nasılsın nasıl gidiyor yeni işin kafan biraz dağılmıştırDene ablacım inşallah vesile olur
Günaydın canım gözün aydın rabbin bana da sağlıkla bebegimi görmeyi nasip etsin inşallah bu cumartesi randevum var.Günaydn canlr.
Dün kontrole gittik bis teyzeleri ayrıntılı ultrason çok şükür herşey yolundaymş.hatta yüzünü gözünü kapadı göremedk edepli minnağı :) snra sizede çok dua ettk yeni kardşler gelsin artk kızımıza diye :))
Yeni gördüm mesajı 32 olacam aralık 25 de inşallah. kasım 6 da evliliğimin birinci senesi dolacak :) bebek hemen ilk aylarda istemedim sonra karar verdim ama işte tutmadı zaten üç aya yakındır da tekrar korunuyorduk şimdi bakalım hayırlısı hakkımızda sen kaç yaşındaydın sorabilirsin sıkıntı yok cevaplarım ne olacak canım :)Sevgul sen kaç yaşındasın kaç senelik evlisin ne kadardır bebek istiyorsun nasılım ama sorulara bak ben varya gazeteci olmam lazımdı artık geçti
Bende iyiyim ablacım internetim az bide şebeke sıkınıtısı var bu ara sık giremiyırum hoş girsemde bildirim yok diye geri çıkıyorum sonra bakıyorum bir sürü yazışma var yüklenme çok diyemi oluyor acaba bilemedim ama epeydir var bi sıkıntıben iyiyim şükür sen nasılsın kuzum
İyiyim tatlımm sen nasılsın bebiş nasıl evet ya ne oldu acaba bende etiketleyecrktim şimdi sen erken davrandın kalp kslbe karşı kuzu güzel haberlerini alırız inşallah Y yumyumyumiyumGünaydın canlar nasılsınız?
Y yumyumyumiyum canim pazartesi test yapacaktın inşallah güzel haberler verirsin.
Ben denemedim benim adetlerimin düzeni kalmadı ya bu konuda çok mağdurum ynd azıttı pkoKızlar bir macun var hanımlara özel macun diye hiç denedinizmi
İnstegram yok bende canım o saydığın bitkiler adet ve hormon düzenliyırlar zaten almak lazımda nasıl aşacazki amaİçinde Civan perçemi hayıt tohumu aslan pençesi ve adaçayı varmış bal var bu macunu kullanıp adet görmeyenler yeniden adet oluyormuş yumurta tembelliği yumurta çatlaması rahîm duvarı kalınlığı erken menopoz bunlara iyi geliyormuş instegramda var yorumları bir okuyun çok insan yorum yapmış hep Bebek haberleri veriyorlar ve adet olamayan kişiler herkes yorum yapıp dua ediyorlar
Ben de iyiyim canim bugün evdeyim biraz is yapicam bebis iyidir inşallah cumartesiyi iple çekiyorum.İyiyim tatlımm sen nasılsın bebiş nasıl evet ya ne oldu acaba bende etiketleyecrktim şimdi sen erken davrandın kalp kslbe karşı kuzu güzel haberlerini alırız inşallah Y yumyumyumiyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?