- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı bereketli cumalar
Canım yarın ve sonrasında da testi tekrarlayacam bende çizgiyi silikte olsa hemen görünce bi rahatlayacam inşallah çok sağol allah razı olsun
Canım yarın ve sonrasında da testi tekrarlayacam bende çizgiyi silikte olsa hemen görünce bi rahatlayacam inşallah çok sağol allah razı olsun
sweetdreams1985 D Deli_manya kızlar sabah yaptım yine kalınca çok hafif silikleşti dün ilk yaptığım test gibi ama akşam ki gibide koyulaşmadı bakkn atıyorum ama görebilir misiniz bilmiyorum
Canım takvime göre dört ama benim gecikebiliyorda geçen ay 44 gün sonra oldum o yüzden net bişey söyleyemiyorum pko kaynaklı gecikmeler olabiliyor eskiden bu kadar geçmezdi ama düzenim bozuldu ilaçlardan sonraAbla bata kac gun gun var?
Bekliyorum zaten kuzu mantıklı olanda bu zaten o kadar sabrettik bi kaç gün daha sabrederiz. İnşallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin bu cuma günü hürmetine inşallah seninde güzel olacak kuzu buna inan yükselecek inşallah
Hafif silik var gibi cnm inşallah daha da netlesir bi kac güneBekliyorum zaten kuzu mantıklı olanda bu zaten o kadar sabrettik bi kaç gün daha sabrederiz. İnşallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin bu cuma günü hürmetine inşallah seninde güzel olacak kuzu buna inan yükselecek inşallah
Canım başka açıdan atsana tam göremiyorumsweetdreams1985 D Deli_manya kızlar sabah yaptım yine kalınca çok hafif silikleşti dün ilk yaptığım test gibi ama akşam ki gibide koyulaşmadı bakkn atıyorum ama görebilir misiniz bilmiyorum
Bi kaç gündür kasığımda var kuzu adetin ilk günleri gibi ağrım oluyor haa sökülecek diyorum ama yokHafif silik var gibi cnm inşallah daha da netlesir bi kac güne) cnm göğüs sislik ağrı var mi
Bi kaç gündür kasığımda var kuzu adetin ilk günleri gibi ağrım oluyor haa sökülecek diyorum ama yok
Kuzu fotoda çok bi belli olmuyorCanım başka açıdan atsana tam göremiyorum
Evet canım adlında bell olmuyor fotoda. bakalım bi iki gün geçsin yine yaparım olmadı salı hastaneye gidecem zatenAbla baya bi silik bu sefer dün ki sanki daha iyi görünüyodu
İnşallaaaahhh canım inşallahh cümlemizinde gelsinSevgul inşaallah gelecek bebeğin canım
İnşallah canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikYaaa inşallah bebiş haberi alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?