- Konu Sahibi Deli_manya
-
İnşallah kuzucum allah razı olsun hepinizdenGönlümden bugün sen geçiyordun inşallah Rabbim yanıltmaz canım
Ben daha çok..
Hadi sabahlayalım ebuş
İnşallah kuzucum allah razı olsun hepinizden
Uyu kız uyumazsan sabah olmaz bu heyecanla :)Uyuyamam şimdi ben
Ben uyusam olur mu peki banada mı nöbet var yoksa
Amin kuzu hisler karşılıklı bende sizi çok seviyorum hepimizin emeği var hepimizde bieyler kattık buraya canım ne olduysa hep beraber oldu el birliğiyle rabbim cümlemizin gönlünden geçen hayırlı dileklerini dualarını ksbul eylesin inşallahAllah senden de razı olsun canım. Ben gönlü güzel insanları seviyorum. Senin burda çok emeğin var herkese destek oldun. Çok güzel bir kalbin var. Rabbim kalbine göre versin inşallah
:) verin verin hatta kendinizede izin verin kuzuebru_can_ebru ne yapsak ebus izin verelim mi? Hamiş hatuna?
Amin kuzu hisler karşılıklı bende sizi çok seviyorum hepimizin emeği var hepimizde bieyler kattık buraya canım ne olduysa hep beraber oldu el birliğiyle rabbim cümlemizin gönlünden geçen hayırlı dileklerini dualarını ksbul eylesin inşallah
İnşallah canımAmin canım benim inşallahhepimizin güzel haberlerini alalım inşallah.
Canım yarın ve sonrasında da testi tekrarlayacam bende çizgiyi silikte olsa hemen görünce bi rahatlayacam inşallah çok sağol allah razı olsunM miyaz canım seni merakimdan burayı takipteydim ve A anneveoglusu nu hadi bakalim hayirli olsun coook sevindim
E çıkmış artık kan testi yaptir bence boşver idrari günün geçmiş miydi senin baya geçiyordu diye hatırlıyorumCanım yarın ve sonrasında da testi tekrarlayacam bende çizgiyi silikte olsa hemen görünce bi rahatlayacam inşallah çok sağol allah razı olsun
Geçmedi canım henüz en fazla 35 oluyordu ama geçen adette 44 günü buldu randevu aldım salı gidecem inşallahE çıkmış artık kan testi yaptir bence boşver idrari günün geçmiş miydi senin baya geçiyordu diye hatırlıyorum
Hadi hayırlı haberlerin olsun inşaallah beni de etiketle rabbim hayırlı evlat ve kul eylesin yavrunu sevgiler...Geçmedi canım henüz en fazla 35 oluyordu ama geçen adette 44 günü buldu randevu aldım salı gidecem inşallah
Allah razı olsun canım benim tabiki etiketlerim çok teşekkür ederimHadi hayırlı haberlerin olsun inşaallah beni de etiketle rabbim hayırlı evlat ve kul eylesin yavrunu sevgiler...
HahahahahaHeeyyy neler oluyor buradaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?