2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Allah senden de razı olsun canım. Ben gönlü güzel insanları seviyorum. Senin burda çok emeğin var herkese destek oldun. Çok güzel bir kalbin var. Rabbim kalbine göre versin inşallah
Amin kuzu hisler karşılıklı bende sizi çok seviyorum hepimizin emeği var hepimizde bieyler kattık buraya canım ne olduysa hep beraber oldu el birliğiyle rabbim cümlemizin gönlünden geçen hayırlı dileklerini dualarını ksbul eylesin inşallah

Amin canım benim inşallah hepimizin güzel haberlerini alalım inşallah.

Canım yarın ve sonrasında da testi tekrarlayacam bende çizgiyi silikte olsa hemen görünce bi rahatlayacam inşallah çok sağol allah razı olsun
E çıkmış artık kan testi yaptir bence boşver idrari günün geçmiş miydi senin baya geçiyordu diye hatırlıyorum

E çıkmış artık kan testi yaptir bence boşver idrari günün geçmiş miydi senin baya geçiyordu diye hatırlıyorum
Geçmedi canım henüz en fazla 35 oluyordu ama geçen adette 44 günü buldu randevu aldım salı gidecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…