2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Günaydın kızlar çok şükür iyiyim artık, 2 haftadır baya zor geçti benim için ama çok şükür iyiym. Yazılanları okudum.rabbşm en kısa zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin kızlar size. Bu ara bi haber daha alacaz bak hissediyorum, söylemişti dersiniz

Canım daha yeni evliymissin yaşında genç olur inşaallah bebeğin 1 sene geçmesi lazım bahsettiğim macunu ben alayım bakalım ne olacak iyi gelirse size haber veririm. Adet olayım basliyacagim

Can
Günaydın bayanlar herkese mutlu haftalar D Deli_manya canım gözünaydın darısı bana... Bende 15 kasımda doppler için gitcem inş sorunsuz çıkar

Canm benm inşallah darısı sana olsn.Naslsn biras daha rahatladn mı.
P pastadelisi ooo o zamn tmmdr ama cidden hu ara bende öyle hissediyorm.
beren20 canm sennde güzel haberlerini alacağz inşallah hiç düşünme.Miden nasl nası gidiyo hamilelk

Canım tam iyiyim diyorum bi sorun çıkıyor magnezyum başladım bugün aldım tuvalete zor yetiştim acayip ishal olmuşum sende de oluyo mu

Amin canım inşallah midem çok yanıyor bir iki gündür mide bulantim biraz azaldı gibi inşallah daha da azalır.

Kızlar bebe time gebelik testi aldım ikitane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur

Ablacm iyiym çok şükür.Sen naslsn nasıl gidiyo.Amelyt snrası azaldı mı şikayetlern.
çok şükür bir sıkıntım kalmadı arkadaşım kasım adetini bekliyorum kontrol histereskopisi için

kızçeye isim düşünmeye başladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…