- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.821
Canım bugün test yapacaktın hadi hayırlı haberler inş bekliyoruzahh canım keşke dua edin olur mu olmasa da hayırlısı ne diyeyim..senin bebiş de maşallah büyüyor
Güzel haberler alacaz cumartesi günü ben iyiyim meraklanmayın diyecek bize kuzuBen de iyiyim canim bugün evdeyim biraz is yapicam bebis iyidir inşallah cumartesiyi iple çekiyorum.
Canım daha yeni evliymissin yaşında genç olur inşaallah bebeğin 1 sene geçmesi lazım bahsettiğim macunu ben alayım bakalım ne olacak iyi gelirse size haber veririm. Adet olayım basliyacagimYeni gördüm mesajı 32 olacam aralık 25 de inşallah. kasım 6 da evliliğimin birinci senesi dolacak :) bebek hemen ilk aylarda istemedim sonra karar verdim ama işte tutmadı zaten üç aya yakındır da tekrar korunuyorduk şimdi bakalım hayırlısı hakkımızda sen kaç yaşındaydın sorabilirsin sıkıntı yok cevaplarım ne olacak canım :)
Amin canım benim inşallahGüzel haberler alacaz cumartesi günü ben iyiyim meraklanmayın diyecek bize kuzu
Günaydın bayanlar herkese mutlu haftalarD Deli_manya canım gözünaydın darısı bana... Bende 15 kasımda doppler için gitcem inş sorunsuz çıkar
Canım tam iyiyim diyorum bi sorun çıkıyor magnezyum başladım bugün aldım tuvalete zor yetiştim acayip ishal olmuşumCan
Canm benm inşallah darısı sana olsn.Naslsn biras daha rahatladn mı.
P pastadelisi ooo o zamn tmmdr ama cidden hu ara bende öyle hissediyorm.
beren20 canm sennde güzel haberlerini alacağz inşallah hiç düşünme.Miden nasl nası gidiyo hamilelk
Amin canım inşallah midem çok yanıyor bir iki gündür mide bulantim biraz azaldı gibi inşallah daha da azalır.Can
Canm benm inşallah darısı sana olsn.Naslsn biras daha rahatladn mı.
P pastadelisi ooo o zamn tmmdr ama cidden hu ara bende öyle hissediyorm.
beren20 canm sennde güzel haberlerini alacağz inşallah hiç düşünme.Miden nasl nası gidiyo hamilelk
ARKADAŞIM TEBRİK EDERİM HAMİLESİNİZ ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNKızlar bebe time gebelik testi aldım ikitane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur
Canım tam iyiyim diyorum bi sorun çıkıyor magnezyum başladım bugün aldım tuvalete zor yetiştim acayip ishal olmuşumsende de oluyo mu
Allah razı olsun canım inş hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip etsinARKADAŞIM TEBRİK EDERİM HAMİLESİNİZ ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
İnşallah canm zamanla azalacak 12 den 14 den snra daha da azalack inşallah.Amin canım inşallah midem çok yanıyor bir iki gündür mide bulantim biraz azaldı gibi inşallah daha da azalır.
Allah razı olsun canım inş hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip etsin
Nagihancım nasılsın
Ben iki yıldan fazla oldu uğraşıyorum aşılama yaptırdım tutmadı bu ay tüp bebek tedavisine başlıycaktim inş hamileyimdir gerek kalmaz tüp bebegeHayrlı olsn arkadaşım bekliyomusnz sizde uzun süredir
çok şükür bir sıkıntım kalmadı arkadaşım kasım adetini bekliyorum kontrol histereskopisi içinAblacm iyiym çok şükür.Sen naslsn nasıl gidiyo.Amelyt snrası azaldı mı şikayetlern.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?