- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.841
o zaman bu harika olmuş tüp bebek öncesi doğal gebelik rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsinBen iki yıldan fazla oldu uğraşıyorum aşılama yaptırdım tutmadı bu ay tüp bebek tedavisine başlıycaktim inş hamileyimdir gerek kalmaz tüp bebege
Amin canım inşallah gerçekten çok güzel olur hamileysemo zaman bu harika olmuş tüp bebek öncesi doğal gebelik rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin
ben tüp bebek sürecindeyim bu ay miyon alındıAmin canım inşallah gerçekten çok güzel olur hamileysem
Etmem mi canım Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin anneliği inş en kısa zamanda bebeğin karnında olur kucagina almak nasip olur hayırlı sağlıklı bir evladın olur insben tüp bebek sürecindeyim bu ay miyon alındı
eylülde embriyolar donduruldu
banada dua edersen arkadaşlarımla birlikte çok sevinirim
Yani birde demir ilacı alıyorum acaba o mu yaptı??? Gyno ferro adı acaba o mu yaptı ne dersin??Canm magnezyumdan dolayımı ishal oluyo anlamdm.ben magnezyumu içmedm daha ya.ishalde olabiliyo evet.
Senem doluyor aslında kasımda ben pko için istiyorum daha çok yorumlara baktım bayağı güzel yorumlar var pkolu olup kullananlar çokmuş adeti düzene giren kistleri kaybolan çok varmış bende isteteyim diyorum çünkü adet düzenim altüst oldu saçma sapan bi doktor hüzünden ve çok üzülüyorum bu durumaCanım daha yeni evliymissin yaşında genç olur inşaallah bebeğin 1 sene geçmesi lazım bahsettiğim macunu ben alayım bakalım ne olacak iyi gelirse size haber veririm. Adet olayım basliyacagim
İnşallah canım inşallah Allah büyük benimde yüzüm gülsün artıkMaşallah. var inşalah canım hamilelik
Bal gibi var inşallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin hayırlı olsunTesT bu
Amin canım inşallah darısı isteyen herkese nasip olsunBal gibi var inşallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin hayırlı olsun
Abla bi iki isim var aklımda ama bakalm :))çok şükür bir sıkıntım kalmadı arkadaşım kasım adetini bekliyorum kontrol histereskopisi için
kızçeye isim düşünmeye başladın mı
Canm demire başladktn snra mı oldu.Yani bnde içiyorm ama bazen oluyo her zamn olmuyo prospektüsü okumak lazm canm tam bilgm yok inan kiYani birde demir ilacı alıyorum acaba o mu yaptı??? Gyno ferro adı acaba o mu yaptı ne dersin??
Magnezyum içtiğim günler bende de oluyor canım. Şimdi 3 günde 1 içiyorum magnezyumu. Doktor azalttı niye bilmemCanım tam iyiyim diyorum bi sorun çıkıyor magnezyum başladım bugün aldım tuvalete zor yetiştim acayip ishal olmuşumsende de oluyo mu
Bende bebetime la yapmıştım canım böyle çıkmıştı. İnş hamilesindirKızlar bebe time gebelik testi aldım ikitane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur
Bugün oldu canım daha öncede içmiştim demir valla anlamadımAbla bi iki isim var aklımda ama bakalm :))
Canm demire başladktn snra mı oldu.Yani bnde içiyorm ama bazen oluyo her zamn olmuyo prospektüsü okumak lazm canm tam bilgm yok inan ki
Canım ben ELİZ diye düşünüyorum emir veren prenses demek aynı zamanda cennetteki meyve ağacı sen ne düşündün
Hayırlı aksamlar canlar naparsınız yok mu yeni hamiş haberleri
A anneveoglusu geçmiş olsun cnm hayırlısıyla gelsin inşaAllah bebiş..
Hamiş anneler sizlerde durumlar ne nasıl gidiyor hamişlik..
Hamiş adayları anneler sizler nasılsınız..çalışmalar nasıl gidiyor..
Forumda sıkıntı mı var girene kadar sınır oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?