2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ben iki yıldan fazla oldu uğraşıyorum aşılama yaptırdım tutmadı bu ay tüp bebek tedavisine başlıycaktim inş hamileyimdir gerek kalmaz tüp bebege
o zaman bu harika olmuş tüp bebek öncesi doğal gebelik rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin

ben tüp bebek sürecindeyim bu ay miyon alındı
eylülde embriyolar donduruldu
banada dua edersen arkadaşlarımla birlikte çok sevinirim
Etmem mi canım Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin anneliği inş en kısa zamanda bebeğin karnında olur kucagina almak nasip olur hayırlı sağlıklı bir evladın olur ins

Canım daha yeni evliymissin yaşında genç olur inşaallah bebeğin 1 sene geçmesi lazım bahsettiğim macunu ben alayım bakalım ne olacak iyi gelirse size haber veririm. Adet olayım basliyacagim
Senem doluyor aslında kasımda ben pko için istiyorum daha çok yorumlara baktım bayağı güzel yorumlar var pkolu olup kullananlar çokmuş adeti düzene giren kistleri kaybolan çok varmış bende isteteyim diyorum çünkü adet düzenim altüst oldu saçma sapan bi doktor hüzünden ve çok üzülüyorum bu duruma

çok şükür bir sıkıntım kalmadı arkadaşım kasım adetini bekliyorum kontrol histereskopisi için

kızçeye isim düşünmeye başladın mı
Abla bi iki isim var aklımda ama bakalm :))

Yani birde demir ilacı alıyorum acaba o mu yaptı??? Gyno ferro adı acaba o mu yaptı ne dersin??
Canm demire başladktn snra mı oldu.Yani bnde içiyorm ama bazen oluyo her zamn olmuyo prospektüsü okumak lazm canm tam bilgm yok inan ki

Hayırlı aksamlar canlar naparsınız yok mu yeni hamiş haberleri
A anneveoglusu geçmiş olsun cnm hayırlısıyla gelsin inşaAllah bebiş..
Hamiş anneler sizlerde durumlar ne nasıl gidiyor hamişlik..
Hamiş adayları anneler sizler nasılsınız..çalışmalar nasıl gidiyor..
Forumda sıkıntı mı var girene kadar sınır oldum

Çok şükür iyiyz sen naslsn nasl gidiyo.Cinsiyetnz belli oldumu.Evet malesef site skntılı girilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…