- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.861
Oh çok şülür abla gerşey yolnda gitsn inşallah.Abla kızçeye düşünüyom bi kaç isim Zümra yı seviyorm bide İklima.Aslnda Hafsanur en beğendiğimdi Hz.Ömern kızınn ismi ama anlam olarak sırtlan yabrusu diyo hani ondan biras şaaptmçok şükür bir sıkıntım kalmadı arkadaşım kasım adetini bekliyorum kontrol histereskopisi için
kızçeye isim düşünmeye başladın mı
Zümra güzel bir isil İklima ne demek ilk kez duydumOh çok şülür abla gerşey yolnda gitsn inşallah.Abla kızçeye düşünüyom bi kaç isim Zümra yı seviyorm bide İklima.Aslnda Hafsanur en beğendiğimdi Hz.Ömern kızınn ismi ama anlam olarak sırtlan yabrusu diyo hani ondan biras şaaptm
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahTesT bu
Günaydın canlar nasılsınız? Y yumyumyumiyum canim pazartesi test yapacaktın inşallah güzel haberler verirsin.
Canım bugün test yapacaktın hadi hayırlı haberler inş bekliyoruz
Y yumyumyumiyum canım nasılsın inşallah güzel haberlerini alırız
Günaydın hanımlar
İyiyim tatlımm sen nasılsın bebiş nasıl evet ya ne oldu acaba bende etiketleyecrktim şimdi sen erken davrandın kalp kslbe karşı kuzu güzel haberlerini alırız inşallah Y yumyumyumiyum
arkadaşım rabbim gönlüne göre versinkızlar sağolun hepiniz düşünüp sormuşsunuz ama ben size güzel haber veremiycem maalesef..dün kan verdim biraz önce baktım negatif..zaten adet de oldum bugün..kısmet değilmiş ne diyelim..
ama ilk aşılama sonucu gibi ağlamadım pek o beni çok etkilemişti..önüme bakıcam biraz.. bitkisel çayım ve macunum var onları kullanıcam düşünmemeye çalışıp..adetleri düzene sokmam lazım..
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..
arkadaşım rabbim gönlüne göre versin
bende iyiyim canım ilaçlarımı içiyorum adet sonrası kontrol histereskopisi olacak kasım ayındaamin abla sen nasılsın
Ablacm hümayı bnde beğeniyorm ama bi yakınımda var diye şaapmıyom :)) İklima da Hz ademn ilk kız çocuğunun ismiymiş abla ama işte son zamnlarda anlamı olmayan bi sürü yeni isim çktı İklimanında anlamını tam bilmiyorm araştrcam.Zümra güzel bir isil İklima ne demek ilk kez duydum
İsim önemli gerçekten Sana tavsiye edeceğim isimler fikir olsun Sena, Hüma, Ayşe, Defne
bende iyiyim canım ilaçlarımı içiyorum adet sonrası kontrol histereskopisi olacak kasım ayında
Lütfen üzülme arkdşm Rabbm inşallah en güzel vakitte gönderecek inşallah meleğini sabır sadece.Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah abla
arkadaşım bebeğin seninle uyuyacak ayrı odaya koyamayacaksın park yatak al arkadaşımBu arada abla sana şey danşcam daha doğrusu diğer tecrübeli annelerimizede.Şmdi bu beşk ve oda takmları hakknda.Bu oda takmlarnn beşiği büyüsede çok büyümediğini ilerde küçük dar olabileceğini söylediker.onun için sizce oda takımı snra mı alnmalı şmdi sadece beşik mi almalıyz.
Lütfen üzülme arkdşm Rabbm inşallah en güzel vakitte gönderecek inşallah meleğini sabır sadece.
amin cümlemize arkadaşım rabbim sanada hayırlısı ile nasip etsinAllahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah abla
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hayırlısı olsun canım hiç üzülme benimde aşılama tutmamıştı ondan sonraki ay soğan suyu ile kalmıştım eger o ay hamile kalmasaydım tüp bebeği bile düşünüyordum.. Süpriz oldu çok şükürkızlar sağolun hepiniz düşünüp sormuşsunuz ama ben size güzel haber veremiycem maalesef..dün kan verdim biraz önce baktım negatif..zaten adet de oldum bugün..kısmet değilmiş ne diyelim..
ama ilk aşılama sonucu gibi ağlamadım pek o beni çok etkilemişti..önüme bakıcam biraz.. bitkisel çayım ve macunum var onları kullanıcam düşünmemeye çalışıp..adetleri düzene sokmam lazım..
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..
Hayırlısı olsun canım hiç üzülme benimde aşılama tutmamıştı ondan sonraki ay soğan suyu ile kalmıştım eger o ay hamile kalmasaydım tüp bebeği bile düşünüyordum.. Süpriz oldu çok şükürinşallah darısı başına tez zamanda
Çok güzelmiş canım. Ben hiç bişey bulamadım inan. Böyle farklı anlamı güzel bi isim arıyorum ama hep aynı isimler. Ayy çok zormuş. Önerilere açığım, bi el atın kızlarCanım ben ELİZ diye düşünüyorum emir veren prenses demek aynı zamanda cennetteki meyve ağacı sen ne düşündün
Zümra bende düşündüm canın ama kızkardeşim koyuyor, başka da yok.Bende zümra ve İklima şuanda bunlar var aklımda canm :) kız sakinoş ya çal istediğinini cann saolsnsen düşünüyomsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?