2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

çok şükür bir sıkıntım kalmadı arkadaşım kasım adetini bekliyorum kontrol histereskopisi için

kızçeye isim düşünmeye başladın mı
Oh çok şülür abla gerşey yolnda gitsn inşallah.Abla kızçeye düşünüyom bi kaç isim Zümra yı seviyorm bide İklima.Aslnda Hafsanur en beğendiğimdi Hz.Ömern kızınn ismi ama anlam olarak sırtlan yabrusu diyo hani ondan biras şaaptm

Zümra güzel bir isil İklima ne demek ilk kez duydum
İsim önemli gerçekten Sana tavsiye edeceğim isimler fikir olsun Sena, Hüma, Ayşe, Defne

Günaydın canlar nasılsınız? Y yumyumyumiyum canim pazartesi test yapacaktın inşallah güzel haberler verirsin.
Canım bugün test yapacaktın hadi hayırlı haberler inş bekliyoruz
Y yumyumyumiyum canım nasılsın inşallah güzel haberlerini alırız

Günaydın hanımlar
İyiyim tatlımm sen nasılsın bebiş nasıl evet ya ne oldu acaba bende etiketleyecrktim şimdi sen erken davrandın kalp kslbe karşı kuzu güzel haberlerini alırız inşallah Y yumyumyumiyum

kızlar sağolun hepiniz düşünüp sormuşsunuz ama ben size güzel haber veremiycem maalesef..dün kan verdim biraz önce baktım negatif..zaten adet de oldum bugün..kısmet değilmiş ne diyelim..
ama ilk aşılama sonucu gibi ağlamadım pek o beni çok etkilemişti..önüme bakıcam biraz.. bitkisel çayım ve macunum var onları kullanıcam düşünmemeye çalışıp..adetleri düzene sokmam lazım..
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..

arkadaşım rabbim gönlüne göre versin

Zümra güzel bir isil İklima ne demek ilk kez duydum
İsim önemli gerçekten Sana tavsiye edeceğim isimler fikir olsun Sena, Hüma, Ayşe, Defne
Ablacm hümayı bnde beğeniyorm ama bi yakınımda var diye şaapmıyom :)) İklima da Hz ademn ilk kız çocuğunun ismiymiş abla ama işte son zamnlarda anlamı olmayan bi sürü yeni isim çktı İklimanında anlamını tam bilmiyorm araştrcam.

Bu arada abla sana şey danşcam daha doğrusu diğer tecrübeli annelerimizede.Şmdi bu beşk ve oda takmları hakknda.Bu oda takmlarnn beşiği büyüsede çok büyümediğini ilerde küçük dar olabileceğini söylediker.onun için sizce oda takımı snra mı alnmalı şmdi sadece beşik mi almalıyz.

arkadaşım bebeğin seninle uyuyacak ayrı odaya koyamayacaksın park yatak al arkadaşım
benim zamanımda beni uyaran olmadı ben mobilya beşik aldım tek onu yatak odasına koydum oğlum 3 yaşına kadar onda yattı bizim odada sonra oda yaptım oğlana ben. o yatak bile dar geldi geçen sene oğlum iki kere yataktan düştü uyurken deli yatar çünkü 120 cm 2 metre 1,5 yatak aldım geniş geniş yatıyor kuzum. tespitlerin doğru

Nagehan şimdi alacağın bebek odası mobilyası ilerki yıllar için bebekli takımlar uymuyor
ben o yıllarda alsa idim oğlumun ergenlik dönemine uymayacaktı o yüzden takımı seçerken ilerki yılları düşünerek aldım ha deyince oda değişmiyor

Hayırlısı olsun canım hiç üzülme benimde aşılama tutmamıştı ondan sonraki ay soğan suyu ile kalmıştım eger o ay hamile kalmasaydım tüp bebeği bile düşünüyordum.. Süpriz oldu çok şükür inşallah darısı başına tez zamanda

amin inşallah canım ilaçlara ara vericem zaten bende bitkisel şeyler içeceğim artık ilaçlar bu ay zorladı beni şişkinlikten öldüm..bakalım belki vesile olurlar sonum senin gibi olur..

Canım ben ELİZ diye düşünüyorum emir veren prenses demek aynı zamanda cennetteki meyve ağacı sen ne düşündün
Çok güzelmiş canım. Ben hiç bişey bulamadım inan. Böyle farklı anlamı güzel bi isim arıyorum ama hep aynı isimler. Ayy çok zormuş. Önerilere açığım, bi el atın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…