2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım ben ELİZ diye düşünüyorum emir veren prenses demek aynı zamanda cennetteki meyve ağacı sen ne düşündün
canım isim çok güzelmiş ben bir tane eliz isminde tanıdığım oldu çok sıcak kanlı sevecen bir kızdı
adıyla yaşasın inşallah

allah razı olsun hamişim sen nasılsın

Balıımmm üzülme tabi bak yanlız değilsin bitkilerle pkoyu yenecez yne allahın izniyle bende adetler düzene binsin istiyorum sen hayıt kullandın mı kuzu

D Deli_manya bence arzu haklı bende park yatak alacam çocuk 2 yaşına geldiğinde unisex bi takım almayı düşünüyorum böyle çocuk odası olabilir dur resim atayım mesela burda gördüğün bişeyi pembe halı ve perdeyle kız odasına çevirirsin üstelik bu beşikler sökülüp yatak oluyo yani çok amaçlı ben böyle bişey düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-01-17-03-56.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 32
isimler karıştı canım fulyacığım fikir verdi

Evet işte canm bende öyle olsn diyorm ama bazıları aklımı karştırıyo yok beymş ilk çockmş alackmim herşeyini falan filan.

Heh tammdr kullanan tecrübesi işte tşk ederm ablacm fikrn için

Dün akşam biraz kötüydüm ama şimdi iyiyim canım sağol..bende öyle düşünüyorum hep hayırlı zaman diyorum demekki bu ayda değilmiş..
Aynen öyle canm benm gerçktn ksnetten öteye geçlmiyo.Bak sakinoşnda niye 3 yıl olmamşta snrasnda geldi meleği işte Rabbmn de bildiği vardr teslm olmak şart bu süreçte.Yoksa hasta olur insan

Hıh aynen işte fulişim.Diyorm yani tabiki ilk çock bende isterm alıym ama niye kullanşsz olacak alalm ki demi büyüynce alrz çok şükür gücümz var.

Balıımmm üzülme tabi bak yanlız değilsin bitkilerle pkoyu yenecez yne allahın izniyle bende adetler düzene binsin istiyorum sen hayıt kullandın mı kuzu

aynen canım şuna hedefim adetleri düzene sokmak bakalım işe yarayacak mı..
hayıt hapı kullanmıştın cnm baya ama işe yaramadı..

Kızlar bişi soracam, düşünceniz çook önemli benim için. Şimdi ben hamile kalmadan bi hikayedinlemiştim. Hifa hatunun hikayesi. Belki biliyorsunuzdur, eğer bilmiyorsanız dinlemenizi isterim. O zamn demiştim bi kızım olursa hifa koyacan ismini diye. Ama beni bazgeçirmişlerdi söylemesi zor, başka isim koy falan diye. Ama şimdi 2 gündür yine takıldı aklıma. Sizce nasıl. Neyse fikriniz söyleyin. Bi bakın sizde dinleyin bana fikir verin lütfenn

Canm evet bnde biliyorm çok hoş bnce Hifanur koyabilrsn.Benm eşim onu çok sevemedi ondan vazgeçtm.Benmde aklmda Hafsa var aslnda Hz Ömern kızınn adı Efnmzn zevcesi hemde ama anlamı sırtlan yavrusu diye biraz vazgeçi verdim.
Bunlaen dışnda Buğlem Ceylin de güzel düşünebilrsn

Canm evet bnde biliyorm çok hoş bnce Hifanur koyabilrsn.Benm eşim onu çok sevemedi ondan vazgeçtm.Benmde aklmda Hafsa var aslnda Hz Ömern kızınn adı Efnmzn zevcesi hemde ama anlamı sırtlan yavrusu diye biraz vazgeçi verdim.
Bunlaen dışnda Buğlem Ceylin de güzel düşünebilrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…