- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.881
canım isim çok güzelmiş ben bir tane eliz isminde tanıdığım oldu çok sıcak kanlı sevecen bir kızdıCanım ben ELİZ diye düşünüyorum emir veren prenses demek aynı zamanda cennetteki meyve ağacı sen ne düşündün
allah razı olsun hamişim sen nasılsınHayırlı aksamlar canlar naparsınız yok mu yeni hamiş haberleri
A anneveoglusu geçmiş olsun cnm hayırlısıyla gelsin inşaAllah bebiş..
Hamiş anneler sizlerde durumlar ne nasıl gidiyor hamişlik..
Hamiş adayları anneler sizler nasılsınız..çalışmalar nasıl gidiyor..
Forumda sıkıntı mı var girene kadar sınır oldum
Balıımmm üzülme tabi bak yanlız değilsin bitkilerle pkoyu yenecez yne allahın izniyle bende adetler düzene binsin istiyorum sen hayıt kullandın mı kuzukızlar sağolun hepiniz düşünüp sormuşsunuz ama ben size güzel haber veremiycem maalesef..dün kan verdim biraz önce baktım negatif..zaten adet de oldum bugün..kısmet değilmiş ne diyelim..
ama ilk aşılama sonucu gibi ağlamadım pek o beni çok etkilemişti..önüme bakıcam biraz.. bitkisel çayım ve macunum var onları kullanıcam düşünmemeye çalışıp..adetleri düzene sokmam lazım..
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..
Canım MİHRA, NEHİR,ADA,ÖZÜM,ADEN,İLKİM,ILGIN benim aklıma gelenler canımÇok güzelmiş canım. Ben hiç bişey bulamadım inan. Böyle farklı anlamı güzel bi isim arıyorum ama hep aynı isimler. Ayy çok zormuş. Önerilere açığım, bi el atın kızlar
Ayyy inşallah canımcanım isim çok güzelmiş ben bir tane eliz isminde tanıdığım oldu çok sıcak kanlı sevecen bir kızdı
adıyla yaşasın inşallah
isimler karıştı canım fulyacığım fikir verdiD Deli_manya bence arzu haklı bende park yatak alacam çocuk 2 yaşına geldiğinde unisex bi takım almayı düşünüyorum böyle çocuk odası olabilir dur resim atayım mesela burda gördüğün bişeyi pembe halı ve perdeyle kız odasına çevirirsin üstelik bu beşikler sökülüp yatak oluyo yani çok amaçlı ben böyle bişey düşünüyorum
Ardemir değil miydi fikir veren canım bu bildirimleri ben mi yanlış okuyorum sitede mi bi sorun var anlamadım pöffffisimler karıştı canım fulyacığım fikir verdi
Günaydın canımGünaydın ballar
Evet işte canm bende öyle olsn diyorm ama bazıları aklımı karştırıyo yok beymş ilk çockmş alackmim herşeyini falan filan.D Deli_manya bence arzu haklı bende park yatak alacam çocuk 2 yaşına geldiğinde unisex bi takım almayı düşünüyorum böyle çocuk odası olabilir dur resim atayım mesela burda gördüğün bişeyi pembe halı ve perdeyle kız odasına çevirirsin üstelik bu beşikler sökülüp yatak oluyo yani çok amaçlı ben böyle bişey düşünüyorum
Heh tammdr kullanan tecrübesi işte tşk ederm ablacm fikrn içinarkadaşım bebeğin seninle uyuyacak ayrı odaya koyamayacaksın park yatak al arkadaşım
benim zamanımda beni uyaran olmadı ben mobilya beşik aldım tek onu yatak odasına koydum oğlum 3 yaşına kadar onda yattı bizim odada sonra oda yaptım oğlana ben. o yatak bile dar geldi geçen sene oğlum iki kere yataktan düştü uyurken deli yatar çünkü 120 cm 2 metre 1,5 yatak aldım geniş geniş yatıyor kuzum. tespitlerin doğru
Aynen öyle canm benm gerçktn ksnetten öteye geçlmiyo.Bak sakinoşnda niye 3 yıl olmamşta snrasnda geldi meleği işte Rabbmn de bildiği vardr teslm olmak şart bu süreçte.Yoksa hasta olur insanDün akşam biraz kötüydüm ama şimdi iyiyim canım sağol..bende öyle düşünüyorum hep hayırlı zaman diyorum demekki bu ayda değilmiş..
Hıh aynen işte fulişim.Diyorm yani tabiki ilk çock bende isterm alıym ama niye kullanşsz olacak alalm ki demi büyüynce alrz çok şükür gücümz var.Nagehan şimdi alacağın bebek odası mobilyası ilerki yıllar için bebekli takımlar uymuyor
ben o yıllarda alsa idim oğlumun ergenlik dönemine uymayacaktı o yüzden takımı seçerken ilerki yılları düşünerek aldım ha deyince oda değişmiyor
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamile kalanlar var mı :)
Balıımmm üzülme tabi bak yanlız değilsin bitkilerle pkoyu yenecez yne allahın izniyle bende adetler düzene binsin istiyorum sen hayıt kullandın mı kuzu
Merhaba arkadaşlar saat 16.00 da aşılamam yapılacak bana dua edermisiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Amin
Canm evet bnde biliyorm çok hoş bnce Hifanur koyabilrsn.Benm eşim onu çok sevemedi ondan vazgeçtm.Benmde aklmda Hafsa var aslnda Hz Ömern kızınn adı Efnmzn zevcesi hemde ama anlamı sırtlan yavrusu diye biraz vazgeçi verdim.Kızlar bişi soracam, düşünceniz çook önemli benim için. Şimdi ben hamile kalmadan bi hikayedinlemiştim. Hifa hatunun hikayesi. Belki biliyorsunuzdur, eğer bilmiyorsanız dinlemenizi isterim. O zamn demiştim bi kızım olursa hifa koyacan ismini diye. Ama beni bazgeçirmişlerdi söylemesi zor, başka isim koy falan diye. Ama şimdi 2 gündür yine takıldı aklıma. Sizce nasıl. Neyse fikriniz söyleyin. Bi bakın sizde dinleyin bana fikir verin lütfenn
Canm evet bnde biliyorm çok hoş bnce Hifanur koyabilrsn.Benm eşim onu çok sevemedi ondan vazgeçtm.Benmde aklmda Hafsa var aslnda Hz Ömern kızınn adı Efnmzn zevcesi hemde ama anlamı sırtlan yavrusu diye biraz vazgeçi verdim.Kızlar bişi soracam, düşünceniz çook önemli benim için. Şimdi ben hamile kalmadan bi hikayedinlemiştim. Hifa hatunun hikayesi. Belki biliyorsunuzdur, eğer bilmiyorsanız dinlemenizi isterim. O zamn demiştim bi kızım olursa hifa koyacan ismini diye. Ama beni bazgeçirmişlerdi söylemesi zor, başka isim koy falan diye. Ama şimdi 2 gündür yine takıldı aklıma. Sizce nasıl. Neyse fikriniz söyleyin. Bi bakın sizde dinleyin bana fikir verin lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?