2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Tamam canım. İnsallah cok sağol Allah razı olsun kardesim
Canım seni dua topiginden biliyorum galiba. İnşallah aşılaman tutar da rabbim sana sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder hayırlısıyla.

Bilmiyorum canım yani hikayesi hoş olabilir bilmiyorum ama bana sorsan ben koymazdım herhalde yani anlamı çok güzel isimler var

Canım seni dua topiginden biliyorum galiba. İnşallah aşılaman tutar da rabbim sana sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder hayırlısıyla.
Merhaba canım evet bende o topikteyim. Cok sağol allah razı olsun. Amin amin amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Senin de gebeliğin hayırlı olsjn canımm. Sağlıkla hayırla kucağına alırsın insallah.

Merhaba canım evet bende o topikteyim. Cok sağol allah razı olsun. Amin amin amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Senin de gebeliğin hayırlı olsjn canımm. Sağlıkla hayırla kucağına alırsın insallah.
Amin canım inşallah sağlıkla gelsin minik kuşum.

Kızlar internetim az sürekli girip bakamıyorum yanlış bişey gelmesin aklınıza sakın bu ay nasıl bitti anlamadım video vs de izlemem yani şebekede sıkıntı var internette falan o etkiler mi bilmiyorum tabi bide yanlızım hiç değilse girip bişeylere bakıyordum zaman geçiyordu ya

Allah sende de razı olsun canm..nasıl geçti nasılsın şimdi..
Merhaba canım dün biraz ağrım vardı. Aşılama sırası tahim ağzı dar olduğu icin aleti yerleştirirken biraz canım yandı onun agrısıydı sanırım. Şimdi hafifledi. Uzanıyorum dünden beri. Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…