- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.901
Tamam canım. İnsallah cok sağol Allah razı olsun kardesimAllah gönlüne göre versin canım stres yapma rahat ol..
bugün de hep yat dinlen..
Canım seni dua topiginden biliyorum galiba. İnşallah aşılaman tutar da rabbim sana sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder hayırlısıyla.Tamam canım. İnsallah cok sağol Allah razı olsun kardesim
Ya boşver biraz mantıklı olmak lazım canım önemli olan işini görmesi millete gösteriş değilEvet işte canm bende öyle olsn diyorm ama bazıları aklımı karştırıyo yok beymş ilk çockmş alackmim herşeyini falan filan.
Bilmiyorum canım yani hikayesi hoş olabilir bilmiyorum ama bana sorsan ben koymazdım herhalde yani anlamı çok güzel isimler varKızlar bişi soracam, düşünceniz çook önemli benim için. Şimdi ben hamile kalmadan bi hikayedinlemiştim. Hifa hatunun hikayesi. Belki biliyorsunuzdur, eğer bilmiyorsanız dinlemenizi isterim. O zamn demiştim bi kızım olursa hifa koyacan ismini diye. Ama beni bazgeçirmişlerdi söylemesi zor, başka isim koy falan diye. Ama şimdi 2 gündür yine takıldı aklıma. Sizce nasıl. Neyse fikriniz söyleyin. Bi bakın sizde dinleyin bana fikir verin lütfenn
Merhaba canım evet bende o topikteyim. Cok sağol allah razı olsun. Amin amin amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Canım seni dua topiginden biliyorum galiba. İnşallah aşılaman tutar da rabbim sana sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eder hayırlısıyla.
Aynen abla çok şükür çok iyi geldi işim sıra bebişimde inşallahİnşaallah Ebru sen nasılsın nasıl gidiyor yeni işin kafan biraz dağılmıştır
İnşaallah canım rabbim hayırlı evlat versinAynen abla çok şükür çok iyi geldi işim sıra bebişimde inşallah
Napıyorsunuz nasılsınız Kk nın güzel kadınları
Afiyet bal şeker olsun tatlım yiğenime de sana da yarasınMeyve yiyorm kk nin şirinesi gel beraber yiyelm
O zaman bu ay şendeyiz ablaların bal küpü inşallah diyelim bol hamişli bir ay olsunUyudum uyandım rüyamda 3 tane hamile gördüm Hemen topiğe koştum tabi haber var mı diye.. güzel haber almak için dört gözle bekliyorum
Tamam canım. İnsallah cok sağol Allah razı olsun kardesim
Amin canım inşallah sağlıkla gelsin minik kuşum.Merhaba canım evet bende o topikteyim. Cok sağol allah razı olsun. Amin amin amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Senin de gebeliğin hayırlı olsjn canımm. Sağlıkla hayırla kucağına alırsın insallah.
bazılarınds hemen etki göstermiyor canım ne kadar kullandın sende kilo sıkıntısı var mıydı bideaynen canım şuna hedefim adetleri düzene sokmak bakalım işe yarayacak mı..
hayıt hapı kullanmıştın cnm baya ama işe yaramadı..
Merhaba canım dün biraz ağrım vardı. Aşılama sırası tahim ağzı dar olduğu icin aleti yerleştirirken biraz canım yandı onun agrısıydı sanırım. Şimdi hafifledi. Uzanıyorum dünden beri. Sen nasılsın?Allah sende de razı olsun canm..nasıl geçti nasılsın şimdi..
Amin kuzusuO zaman bu ay şendeyiz ablaların bal küpü inşallah diyelim bol hamişli bir ay olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?