- 5 Ekim 2010
- 1.362
- 1.299
- 133
- 38
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.921
Ayy vallahi bulamadım ben :-(Bilmiyorum canım yani hikayesi hoş olabilir bilmiyorum ama bana sorsan ben koymazdım herhalde yani anlamı çok güzel isimler var
Merhaba canım dün biraz ağrım vardı. Aşılama sırası tahim ağzı dar olduğu icin aleti yerleştirirken biraz canım yandı onun agrısıydı sanırım. Şimdi hafifledi. Uzanıyorum dünden beri. Sen nasılsın?
Mutlu haftasonları herkese güzeller
bazılarınds hemen etki göstermiyor canım ne kadar kullandın sende kilo sıkıntısı var mıydı bide
Ay ne güzel darısı diğerlerinizin başına inşallah aklım sizde benimde doğuma 40 gün kaldı hayırlısıylaOo meraba tabiki kalanlar oldu :) nerden beri yoksun çok hatrlıyamıyorm ama şuan üç hamişimz var snradan olanlardn diğer arkdşlarıda bekliyoruzzzz
Çok şükür iyiyim canım evde temizlik yapıyorum sen nasılsınmutlu haftasonları canım nasılsın
Oylemiiii. Hayırlısı olsun canım belki de bu hayırlıdır senin hakkında bilemezsiniz. Şimdi iyiyim ama. Ya ben sunu merak ediyorum yürümeye bile korkuyorum.mesela bir avm ye gitsem 2-3 saat dolansam bir zararı olurmu ki. Persembe günü aşılama oldum.bende de oldu o canım rahmi açma işlemi zor kendini kasınca..inşallah bebişin tutunmuştur hayırlısıyla..
benim tutmadı aşılama adet oldum bitmesini bekliyorum bitkisele yönelicem biraz da..
Kuzu onu kullandığım dönem yumurta çok güzel büyüyordu benim hormonlarada çok iyi geldi başladım yine ama doktor bazılarında üç bazılarında 6 ay sonrasında etki eder dedi başladım yine bakalım yeneceğiz bu mereti allahın izniyle bide sigarayı bıraktım ben bir ay oldu bugün :) oda iyi gelecek inşallah canım. İnternetim yok 300 mb kaldı eşim evde ondan bağlandımda yazdım ayın dokuzunda yenilenecek yarında evlilik yıl dönümüm bir yılımızı dolduruyoruz allahın izniyle4 ay falan kullandım canım iyice adetlerimi geciktirdi bilemiyorum ondan mı ama..
yok canım 57 kiloyum hiç kilo problemi olmadı allahtan..hatta diyetteyim biraz daha vermeye çalışıyorum bizim dikkat etmemiz lazım..
Günaydın cnmGünaydın kızlar
canım merhaba maşallah maşallah epeyi büyümüş kuzun zaman nasıl geçiyor obür topicten seni hatırlıyorum sen epeyidir gelmiyordunAy ne güzel darısı diğerlerinizin başına inşallah aklım sizde benimde doğuma 40 gün kaldı hayırlısıyla
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırızOylemiiii. Hayırlısı olsun canım belki de bu hayırlıdır senin hakkında bilemezsiniz. Şimdi iyiyim ama. Ya ben sunu merak ediyorum yürümeye bile korkuyorum.mesela bir avm ye gitsem 2-3 saat dolansam bir zararı olurmu ki. Persembe günü aşılama oldum.
Meraba fulişm Çok şükür iyiym bn ablacm hamdolsn.Sen naslsn bakimMerhabalar nasılsınız hanımlar
iyiyiz canım yine bi pazartesi hadi bismillah dedik başladık haftayaMerhabalar nasılsınız hanımlar
BENDE İYİYİM HAMİŞİM ÇOK ŞÜKÜRMeraba fulişm Çok şükür iyiym bn ablacm hamdolsn.Sen naslsn bakim
İnsalalh canım 14 kasımda test günüm. Ya aşılama sonrası 4 gün sonra dışarı çıktım bayag yürüdüm bi zararı olur mu korkuyorumcanım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız
canım hiç o kadar kendini kasma yiyecek ekmeği varsa döllenir ve sana tutunurİnsalalh canım 14 kasımda test günüm. Ya aşılama sonrası 4 gün sonra dışarı çıktım bayag yürüdüm bi zararı olur mu korkuyorumnasıl hareket etmeli ne yapmamalı. Sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?