2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

bende de oldu o canım rahmi açma işlemi zor kendini kasınca..inşallah bebişin tutunmuştur hayırlısıyla..
benim tutmadı aşılama adet oldum bitmesini bekliyorum bitkisele yönelicem biraz da..

bazılarınds hemen etki göstermiyor canım ne kadar kullandın sende kilo sıkıntısı var mıydı bide

4 ay falan kullandım canım iyice adetlerimi geciktirdi bilemiyorum ondan mı ama..
yok canım 57 kiloyum hiç kilo problemi olmadı allahtan..hatta diyetteyim biraz daha vermeye çalışıyorum bizim dikkat etmemiz lazım..

bende de oldu o canım rahmi açma işlemi zor kendini kasınca..inşallah bebişin tutunmuştur hayırlısıyla..
benim tutmadı aşılama adet oldum bitmesini bekliyorum bitkisele yönelicem biraz da..
Oylemiiii. Hayırlısı olsun canım belki de bu hayırlıdır senin hakkında bilemezsiniz. Şimdi iyiyim ama. Ya ben sunu merak ediyorum yürümeye bile korkuyorum.mesela bir avm ye gitsem 2-3 saat dolansam bir zararı olurmu ki. Persembe günü aşılama oldum.

4 ay falan kullandım canım iyice adetlerimi geciktirdi bilemiyorum ondan mı ama..
yok canım 57 kiloyum hiç kilo problemi olmadı allahtan..hatta diyetteyim biraz daha vermeye çalışıyorum bizim dikkat etmemiz lazım..
Kuzu onu kullandığım dönem yumurta çok güzel büyüyordu benim hormonlarada çok iyi geldi başladım yine ama doktor bazılarında üç bazılarında 6 ay sonrasında etki eder dedi başladım yine bakalım yeneceğiz bu mereti allahın izniyle bide sigarayı bıraktım ben bir ay oldu bugün :) oda iyi gelecek inşallah canım. İnternetim yok 300 mb kaldı eşim evde ondan bağlandımda yazdım ayın dokuzunda yenilenecek yarında evlilik yıl dönümüm bir yılımızı dolduruyoruz allahın izniyle

Ay ne güzel darısı diğerlerinizin başına inşallah aklım sizde benimde doğuma 40 gün kaldı hayırlısıyla
canım merhaba maşallah maşallah epeyi büyümüş kuzun zaman nasıl geçiyor obür topicten seni hatırlıyorum sen epeyidir gelmiyordun
allah sağlıkla kucağında göstersin evladını

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız
İnsalalh canım 14 kasımda test günüm. Ya aşılama sonrası 4 gün sonra dışarı çıktım bayag yürüdüm bi zararı olur mu korkuyorum nasıl hareket etmeli ne yapmamalı. Sen nasılsın canım?

canım hiç o kadar kendini kasma yiyecek ekmeği varsa döllenir ve sana tutunur
nasip bunlar millet düşürmek için zıplıyor hopluyor ilaç içiyor düşmüyor yiyecek ekmeği var sonuçta

bende iyiyim şükür canım

Haklısın nasibimde varsa olur zaten. Hayırlısı.
İyi olmana sevindim. Transferin ocak ayında olacaktı degilmi canım? Ameliyattan sonra nasıl oldun hemen toparlandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…