2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Haklısın nasibimde varsa olur zaten. Hayırlısı.
İyi olmana sevindim. Transferin ocak ayında olacaktı degilmi canım? Ameliyattan sonra nasıl oldun hemen toparlandın mı
evet canım öyle dedi dr
iyi geçti şükür miyon operasyonu.iyileşme süreci iyi geçti inşallah bitmiştir miyon sıkıntısı son 16 ayda 3 kere miyon operasyonu oldum. kasım ayında kontrol histereskopisi olacak

ayy canım ne güzel nice huzurlu, mutlu, bol bebişli senelere o zaman bayadır tanışıyoruz biz sanırım üç dört aylık evliydin zaman ne çabuk geçiyor valla.
sigara olayına çok sevindim eşimde bugün bıraktı bakalım devamı gelecek mi inş kolayca kurtulursunuz
bende dün başladım bitkisel çayıma ve macuna bakalım bu ay regl zamanında gelecek mi eğer gelirse süper olur yaa

amin canım bende öyle düşünüyorum hayırlısı bakalım bekliyoruz..yürüme olayına gelince hiç zararı yok ertesi gün normal hayatına dönebilirsin..sadece yukarı çok uzanma ve ağır kaldırma eğer aşılama olumlu olduysa ki inşallah bebiş tutunsun kolayca..yani çok kafana takma düşünme..

Sağol canım Allah razı olsun. İkimiz icin de hayırlısı olsun sen kaç yıldır istiyorsun?

amin canım 2 senelik evliyim işte ilk başlarda istemedik yaklaşık bir seneyi geçti bakalım hayırlısı..senin ne kadar oldu?
Ben 3 yıldır istiyorum canım 2 defa dış gebelik geçirdim. İlk aşılamam negatif işte ikinci aşılamamı oldum 14 kasım test günüm bekliyorum.
Hayırlısı olsun hakkınızda arkadasım

Ben 3 yıldır istiyorum canım 2 defa dış gebelik geçirdim. İlk aşılamam negatif işte ikinci aşılamamı oldum 14 kasım test günüm bekliyorum.
Hayırlısı olsun hakkınızda arkadasım

amin canım daha erken aslında sabretmemiz lazım da işte kafaya takılıyor insanlar sorgu sual..ama aşılama sonrası süreç beklemek zor ya Allah kolaylık versin sadece kendini dinleme yoksa bütün gebelik belirtileri yaşanıyor..

Oyle canımm beklemek zor pek düşünmemeye calisiyorum. Herşeyin vakti zamanı vardır elbet Rabbim o hayırlı zamanı biliyor bize sabretmek düşer arkadasım

canım allah mutluluğunuzu daim etsin.

P pastadelisi D Deli_manya kızlar benim bazen böbreklerimde veya yan taraflarımda yerini tam kestiremiyorum sızı oluyo biraz kalkıp dolanınca falan geçiyo böbrek büyümesi diye bişey okudum ve tedirgin oldum sizde de buna benzer şikayetler var mı

Canm böyle biley olmuyo bnde büyümede böyle bi skntı mı oluyomuş istersen bi muayene ol.
Sen ayrntılı ultrason yaptrmadn deil mi canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…