- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #4.941
evet canım öyle dedi drHaklısın nasibimde varsa olur zaten. Hayırlısı.
İyi olmana sevindim. Transferin ocak ayında olacaktı degilmi canım? Ameliyattan sonra nasıl oldun hemen toparlandın mı
Kuzu onu kullandığım dönem yumurta çok güzel büyüyordu benim hormonlarada çok iyi geldi başladım yine ama doktor bazılarında üç bazılarında 6 ay sonrasında etki eder dedi başladım yine bakalım yeneceğiz bu mereti allahın izniyle bide sigarayı bıraktım ben bir ay oldu bugün :) oda iyi gelecek inşallah canım. İnternetim yok 300 mb kaldı eşim evde ondan bağlandımda yazdım ayın dokuzunda yenilenecek yarında evlilik yıl dönümüm bir yılımızı dolduruyoruz allahın izniyle
Oylemiiii. Hayırlısı olsun canım belki de bu hayırlıdır senin hakkında bilemezsiniz. Şimdi iyiyim ama. Ya ben sunu merak ediyorum yürümeye bile korkuyorum.mesela bir avm ye gitsem 2-3 saat dolansam bir zararı olurmu ki. Persembe günü aşılama oldum.
Çok şükür iyiyim canım evde temizlik yapıyorum sen nasılsın
Sağol canım Allah razı olsun. İkimiz icin de hayırlısı olsun sen kaç yıldır istiyorsun?amin canım bende öyle düşünüyorum hayırlısı bakalım bekliyoruz..yürüme olayına gelince hiç zararı yok ertesi gün normal hayatına dönebilirsin..sadece yukarı çok uzanma ve ağır kaldırma eğer aşılama olumlu olduysa ki inşallah bebiş tutunsun kolayca..yani çok kafana takma düşünme..
Sağol canım Allah razı olsun. İkimiz icin de hayırlısı olsun sen kaç yıldır istiyorsun?
evet canım öyle dedi dr
iyi geçti şükür miyon operasyonu.iyileşme süreci iyi geçti inşallah bitmiştir miyon sıkıntısı son 16 ayda 3 kere miyon operasyonu
Allah şifa versin yardımcın olsun canım benim. İnsallah ocak ayında o mutlu haberi verirsin bize
Ben 3 yıldır istiyorum canım 2 defa dış gebelik geçirdim. İlk aşılamam negatif işte ikinci aşılamamı oldum 14 kasım test günüm bekliyorum.amin canım 2 senelik evliyim işte ilk başlarda istemedik yaklaşık bir seneyi geçti bakalım hayırlısı..senin ne kadar oldu?
Ben 3 yıldır istiyorum canım 2 defa dış gebelik geçirdim. İlk aşılamam negatif işte ikinci aşılamamı oldum 14 kasım test günüm bekliyorum.
Hayırlısı olsun hakkınızda arkadasım
Aynen iyiki iş var ama yoksa evde kafayı yerizçok yorma kendiniiyi canım bende geç gördüm msjı kusura bakma haftasonu giremiyorum pek..nasıl olsun devam işe güce..
Oyle canımm beklemek zor pek düşünmemeye calisiyorum. Herşeyin vakti zamanı vardır elbet Rabbim o hayırlı zamanı biliyor bize sabretmek düşer arkadasımamin canım daha erken aslında sabretmemiz lazım da işte kafaya takılıyor insanlar sorgu sual..ama aşılama sonrası süreç beklemek zor ya Allah kolaylık versin sadece kendini dinleme yoksa bütün gebelik belirtileri yaşanıyor..
canım allah mutluluğunuzu daim etsin.Kuzu onu kullandığım dönem yumurta çok güzel büyüyordu benim hormonlarada çok iyi geldi başladım yine ama doktor bazılarında üç bazılarında 6 ay sonrasında etki eder dedi başladım yine bakalım yeneceğiz bu mereti allahın izniyle bide sigarayı bıraktım ben bir ay oldu bugün :) oda iyi gelecek inşallah canım. İnternetim yok 300 mb kaldı eşim evde ondan bağlandımda yazdım ayın dokuzunda yenilenecek yarında evlilik yıl dönümüm bir yılımızı dolduruyoruz allahın izniyle
nasılsın tatlımGünaydın kızlaaarr
canım çok su iç kum döküyor olabilirsinP pastadelisi D Deli_manya kızlar benim bazen böbreklerimde veya yan taraflarımda yerini tam kestiremiyorum sızı oluyo biraz kalkıp dolanınca falan geçiyo böbrek büyümesi diye bişey okudum ve tedirgin oldum sizde de buna benzer şikayetler var mı
Canm böyle biley olmuyo bnde büyümede böyle bi skntı mı oluyomuş istersen bi muayene ol.P pastadelisi D Deli_manya kızlar benim bazen böbreklerimde veya yan taraflarımda yerini tam kestiremiyorum sızı oluyo biraz kalkıp dolanınca falan geçiyo böbrek büyümesi diye bişey okudum ve tedirgin oldum sizde de buna benzer şikayetler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?